Moslim a kresťanka
môj budúci manžel ktorý je Moslim a ja som Kresťanka tak on chce aby naše deti boli tiež Moslimovia ako on ale ja som proti tomu. On chce pre chlapca meno Hamza čo je arabské meno ja som súhlasila. Ja chcem aby naša dcéra mala meno Emma alebo Lily s tým on súhlasil takže kompromis. Jasne mi oznámil: ,,Ja som Moslim tak aj moje deti budú mať moslimskú vieru!!" Ja som povedala že nesúhlasím a spýtala sa ho že: ,,Môj názor nie je dôležitý pre teba?Ja som kresťanka ja nie som dôležitá pre teba?" Jeho odpoveď? Iba mlčal a to ma dožralo tak som mu povedala ,,kto mlčí ten svedčí!!!!" Asi o 5 minút mi povedal: ,,Ty si dôležitá pre mňa ale ja som povedal deti budú Moslimskej viery" . Čo mám robiť poraďte prosím veľmi ma to trápi a záleží mi na ňom a milujem ho
😀 Ja by som si s moslimom ako kresťanka ani nezačala. Ani by som mu nedala možnosť nejako ma "zlomiť", pretože už citom nerozkážeš. Ty si v ťažšom rozpoložení, musíš si vybrať- viera alebo snúbenec... On sa nepustí, môj švagor je moslim z Turecka, ich neprehovoríš (určite prevažnú väčšinu z nich)
HALIT13 pema nie je nebezpecna.. ale hupost zakladatelky a jej podobnych zien....
tato tema by mala zostat ako MEMENTO pre tie, co skusaju podobny hazard... vztah smuzom z islamsje kultury a krajiny....
prave je dobre debatovat o tychto skutocnostiach.akych nebezpecnych luzerov privliekaju tie zeny za ucelom sobasa do nasej civilizovanej europy.
.
.inak, ten link o tom jej mohamedovi.. je uz zmazany....... niekto sa velmi zlakol.....
Patkag, konecne si si zmazala tu gogotanecnicu. Som rada, ze diskusiu citas, i ked po tichu. Skus este zmazat nejake provokacne fotky a zmenit si profil aby ti ho nemohol sledovat kazdy. A hlavne, prezri si celu historiu statusov tvojho fesaka a nezabudni kliknut na translate.... je tam kopec podivnych vyhlaseni. Podla mna je dost radikalne zalozeny. A to nehovorim o jeho fotkach...sama agresia. Vlastne prave foto tam ani nema. Mna to teda vystrasilo a dufam, ze to hlavne tebe otvori oci. Mozno snivas dalej, ale prebud sa. Vybehni do prirody, mate tam krasne kopce, prevetraj si hlavu, chod do kostola a porozmyslaj, ci by tvoji rodicia boli stastni keby vedeli co riesis. Myslim, ze mamina je tiez na fb 🙂
NICE202 mali sme podonu myslienku. 🙂
na druhej strane trosku mi to pripomina aj pribeh tych dvoch rakusanoch. Tie mlade zabky co skocili v manzelstve s radikalmi a dopadli ako dopadli....tusim jedna mrtva, druha vydata a ma zivot na h..o v radikalnej komunite....a potom sa nasi muzi cuduju preco nas exotika pritahuje a na nich kasleme 😖
@halit13 preco zmazat? Vies kolko zakomplexovanych naiviek je schopnych namotat sa takto? Viac by sa malo o takomto nebezpecenatve hovorit aj v mediach. ved ked s nim z tej velkej lasky chce zit, tak hajde do Egypta a nie tahat ho sem na Slovensko. Tie fotky v jeho profile su plne zbrani, kung fu, nasilia.
Inak aj "fešák" už maže zo svojho FB. Ja som jeho profil pozerala ráno a bolo tam teda oveľa viac oveľa horších foto ako teraz.
@patkag necitala som vsetko, ale on je fakt zo Saudi? Dievca, boh s tebou. Utekaj od neho. Lenivci lenivi. Moj muz robi uz 7. rok v Saudi, robo s nimi. S nimi sa neda normalne bavit, diskutovat, o kompromisoch radsej pomlcim, vzdy si hudu a dosiahnu svojho. nikdy sa nepripustia nieco, co nechcu a uz vobec sa nikdy neprisposobia. Tiez s mi nejak nezda, ze by bol "pravy" Saudi. Ti sa totiz doma maju dobre a nikde so sveta sa navzdy nehrabu. A to, ze pride na SK a bude tu pracovat, to su len prazdne reci. Musel by sa prisposobit inemu zivotu, nabozenstvu, zvykom krajiny. A ti je proti jeho vychove, zmyslania, nabozentvu....
Nikdy sa na nicom nedohodnete. Ty budes na SK makat a on sa vyvalovat. Po prve, urcite robotu nenajde a po druhe, aby sa nestalo, za sa zrazu ocitnes sama. Dostane po case neobmedzene vizum pre EU a je fuc, ani nestacis mihnut okom.
@miskap2111 hej zenus, aj ja chcem vidiet. Ja som nic nenasla. 😠
@miskap2111 hej maze?
boze zeny uz on as vie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! utekaj kto mozeeeeeeeeeeeeeeeeeee ♥♥♥3♥
YANNI on je egyptan vraj robi v sa. ale je jedno, ci z egypta, tunsu, ci sa. arab je arab... mentalita sa nezaprie . chovaju sa vsetci ako pises. presne...
YANNI , ano,´´nevideli´´ ako citam, si daleko teraz... 😉
@halit13 by si sa divila ze veru toto aj realne existuje. Zazila som to aj ja...a aj horsie veci som zazila kde to uz ide o tazke prachy. Chlapy namotaju zeny, vytiahnu z nej prachy a dovi.dopo. A vsetko je len vyirtualne cez FB, skype, badoo. Nikdy sa v zivote nevidia, nikdy sa nestretli a po par mesiacoch sa planuje svadba atd. V lepsom pripade ide o ziskanie obcianstva, pristup do EU v horsom priapde o vybielenie uctov.
@yanni on je Egypťan pracujúci v Saudi. Vo svojom profile udáva Sales Representanta, čo je v podstate takmer akokeby tam robil zametača. Matku v Egypte že vraj nenavštívil 3 roky. Keby mal nejaké peniaze, nebola by to prvá vec, ktorú by syn urobil? Ja som si ráno pozerala jeho profil- odvtedy tam zdá sa, kopu vecí vymazal. Poznajú sa s touto dievčinou od septembra, nikdy sa nevideli a ona chystá svadbu. Strašne zle.
toto si precitajte a moze mi verit ze toto funguje lebo som to zazila aj ja cez skype a tahala som za nos takto jedneho hajzla....
@miskap2111 fuuuu to je ale uz ine kafe, ked sa tak kratko poznaju. Tak pri tomto by mi uz davno blikala cervena kontrolka. Ved to je jasne ako facka, ze sa chce dostat len do Europy.
@monika15 no neviem o com toto svedci. Aj ja som sa volakedy davno rozisla so Slovakom, tiez este mlada baba, ale takehoto by som si "nenabila" ani keby som mala IQ hupacieho konika. A to sa vtedy este nevedelo o moslimoch aki vlastne su vela (aspon my na SK), odisla som do zahranicia ale ani tam som nemala potrebu mat Araba atd. po mojom boku. Ja fakt nechapem, co sa s tymito mladymi Slovenkami a Ceskami stalo, co je to za novu modu.
hen baby, bed hodde niekto link na ten jeho aj jeu FB profile. Ja ask neviem hladat. 😕