Moslim a kresťanka
môj budúci manžel ktorý je Moslim a ja som Kresťanka tak on chce aby naše deti boli tiež Moslimovia ako on ale ja som proti tomu. On chce pre chlapca meno Hamza čo je arabské meno ja som súhlasila. Ja chcem aby naša dcéra mala meno Emma alebo Lily s tým on súhlasil takže kompromis. Jasne mi oznámil: ,,Ja som Moslim tak aj moje deti budú mať moslimskú vieru!!" Ja som povedala že nesúhlasím a spýtala sa ho že: ,,Môj názor nie je dôležitý pre teba?Ja som kresťanka ja nie som dôležitá pre teba?" Jeho odpoveď? Iba mlčal a to ma dožralo tak som mu povedala ,,kto mlčí ten svedčí!!!!" Asi o 5 minút mi povedal: ,,Ty si dôležitá pre mňa ale ja som povedal deti budú Moslimskej viery" . Čo mám robiť poraďte prosím veľmi ma to trápi a záleží mi na ňom a milujem ho
myslím, že toto ste si mali vydiskutovať na začiatku vzťahu...teraz už je neskoro...buď ustúpi jeden alebo druhý... a myslím, že v tomto prípade budeš to ty 😒
o chvíľu tu bude príspevok...manžel mi uniesol deti do cudziny....čo mám robiť ????? 😉
vy, ktore sa tak naramne zabavate, zamyslite sa. Toto je ozajstna tema, a aj ked je zakladatelka mlada a zalubena tak si nezasluzi niektore komentare. Obzvlast teraz ked ste si pozreli aj jej FB profil. V dnesnej dobe sa nechodi ukazovat cicky a pipiky do stodoly, vela vztahov mladych ludi sa zacina na socialnych sietach a cez internet. Toto a uplne ine veci budu riesit aj nase deti....cyber sikana je velmi realna uz teraz. Prajem zakladatelke vela vela zdraveho rozumu a v buducnosti opatrnost pri nadvazovani novych kontaktov. Ja tu koncim. Je mi smutno
@puklica13 chcela som Patku slusne varovat pred africkou varechou (tak ich vola vo svojich pribehoch Boris Filan), ale nie. Do toho Patka! Pozvi ho na Oravu a na oplatku ty chod do jeho domu v Egypte...teda ak si niekedy vobec videla v akych chajdziach betonovych ziju. V jednej izbe na zemi na matracoch aj deviati. To budu vesele pripravy na svadbu! 🙂
Nuz mila slecna rozpoeviem ti moj pribeh: na skype ma oslovil celkom fesny cernoch. Zil, pracoval a byval na Cypre. Jeho bratranec si zobral za zenu slovenku tiez sa zoznamili takto cez net. Tak si povedal ze pohlada stastie aj on. Nastastie sa prezentoval ako krestan. Pisali sme si denno denne, aj volali. Bol to krasny, sladky vztah. Stale mi pisal a vravel, ze som jeho idealna kraska, ze ma lubi, ze pride na SK pracovat. A len nech pridem za nim co v najkratsej dobe alebo pride on a zosobasime...dala som si tu namahu a pouzila uja googla, a vsetky fotky co poslal som prelustrovala. Veru ze som nasla dotycneho, ze pod roznymi menami na FB, a inych strankach vystupuje a mal aj albumy s laskami kde uz to s jednou vyzeralo ze sa beru na urade. Nastastie som si ju nasla a vysvitlo ze dostala rozum v poslednej chvily....a ako to skoncilo? Radsej som ho blokla na skype. Nasledne som cca o pol roka som nasla foto jednej zienky zo slovenska, cela vysmiata ako si slubuju stastie. Do roka bolo babo, a dalsieho roka chlap aj zdrhol do USA. Potreboval len papiere dostat....a to je len lepsia variant apribehu. O scammeroch co vypisuju cez FB a skype inokedy 😀
@prego81
cicky a pipiky sme si v zivote v stodole neukazovali....mozno nase stare matere.... a u zakladatelky je viac nez evidentne ze sama nevie kde je sever...ved dat sa napospas cudzincovi ktorého jakziv nevidela je silna kava.... takze tam kde hlupost a naivita preraza zdravy rozum, tam snad mozeme nieco povedat.... je to slobodne forum... ale ked si dievca neda povedat....nech si zije svoj zivot dalej na ruzovom oblaciku. howgh!
Ona nie je naivna, len zena co tuzi po laske. A toto vyuzil aj tento dotycny pan. Stale lepsie ako keby zacal z nej tahat peniaze ako to robia scammery. Na tych bacha...tam to bohovsky vedia zahrat do autu, vojaci na misiach, poslu fotky a take maily a vyznania lasky ze az pc sa roztapa a potom ked si namotaju zenu tak ju osklbu o posledny cent. A ze to nie je mozne, no bohuzial je to pravda. Ja osm tak pol roka natahovala jedneho hajzla z Nigerie. A poslednu svoju obet obral o 20 000 eur!!!! A ta zena dodnes nechape preco jej milovany vojacik sa uz neozyva 😠
@patkag Juuuj dievca nedopadnes dobre :( ina MENTALITA !!!!!!
toto nemoze byt naozaj tema...taky hlupy nieje nikto..
patka - sanca, ze budes stastna je takmer nula, na temu takychto vztahov sa to popisalo vela, jednoducho ukonci, co este ani nezacalo, kedze je to len cez net...inak to budes lutovat cely zivot, tym som si absolutne ista, i ked ho nepoznam. urcite na teba niekde caka iny chlap
tak ja neviem ja som asi kruty realista bez stipky romanticizmu ale mne kebyze povie jeden moslim co byva v SA a ma sa super ma vlastny byt, zaraba dobre prachy - skratene povedzme zze si zije ako prasa v zite a este aj medzi svojimi - podobna kultura, nabozenstvo - a on povie babe, ktoru pozna len po skype ze on to vsetko hodi za hlavu a ide za nou zit na sk - kde nema aspon kym sa nenauci dostatocne jazyk - ziadne vyhliadky na dobre platenu pracu, je to uplne ina kultura, nabozenstvo - a nehovorime o zapadnej eu - tak by prinajmensom zacalo vo mne blikat cervene vystrazne svetielko ak nie poriadny majak aj so sirenou 😅 😅 😅 pre boha zeny vzpamatajte sa to je uz niekto tak zufaly zze zozere navnadu aj s navyjakom ??!!!!!
Po tychto všetkých komentároch neviem co mam napísať. Rôzne zeny ktoré prešli na islam su diteraz šťastné. Ja by som bola najradšej keby naše deti boli kresťania ale som aj za kompromis dievca kresťanka a syn moslim ale on nesuhlasi. Keď ste si uz asi vsetky pozreli moj profil tak dvojicky nie su moje deti. On je normálne pracujuci muž ktorý je pravý moslim. Dúfam ze spolu nájdeme sposob ako byť spolu šťastní aj keď obaja mame inu vieru dakujem vsetkym zenam za pozitivne aj negatívne ohlasy
@patkag ale najprv ho musis spoznat osobne a zit spolu a az potom sa mozes rozhodovat ci si ho vezmes nie? 😉 nemozes si vziat cloveka, ktoreho nepoznas, nic o nom nevies, musite poznat svoj zdravotny stav atd. je normalne, ze spolu chodia ludia aj 2 rok aj 5 rokov a aj tak nie je svadba, lebo zistia, ze je tam nejaky problem. aj s tym pocitaj. nie slepo len sa chytro vydat. doelzite je, aby si bola stastna, spokojna a nie chytro vydata, svadba pocka.
@lubkavargova1 Nebolo by odveci keby niektorá co ma skúsenost založila tému o týchto internetových podvodoch.. Vela bab by mohlo skôr zistiť o com je rec ako postupujú a co sľubujú.. Dobre by bolo vedieť ako predísť alebo zistiť co je vtáčik zač.. Neviem ci tu taka téma je.. Ale viem ze je takých vela a maju aj nejaky spôsob ako nájsť tu správnu obeť.. Nektory su k tomu az vychovávaní aby získali papiere
@patkag uff dievca ty si inak nebezpecna - radim ti aby si sa prihlasila na nejaky kurz ohladom bezpecnosti na internete. matka tych deti vie ze ich vystavujes na verejnom profile do ktoreho ma pristup absolutne kazdy a aj uplne neznami ludia????? ja ostavam s otvorenou hubou stat tymto momemntom
@patkag trosku matematiky. Kolko ma Mohamed rokov? Jeho mama ma 60. Egyptanky rodia skoro. Ak ho porodila v 20tke, chlapec ma okolo 40....co by aj sedelo podla jeho pracovneho profilu na googli. Oprav ma prosim, ak sa mylim. Len dedukujem. Kolko mas ty? Okolo 20? To ti nevadi ten vekovy rozdiel??? Myslis ze ak ma 40, este je panic a caka na teba? Hlboko sa ospravedlnujem, ak zle ratam. Len neverim tomu, ze si az tak naivna. Hawk.
@demo zalubena? ved sa jej este ani nedotkol.. co ked sa jej bude hnusit. akoze vazne toto teraz.
@patkag chod na rande cez pokec radsej.. aj tam natrafis na roznych chlapov, co ti budu somariny tlacit do hlavy. a rodicia vedia o tom? co ti na to hovori mamina? dufam, ze ta jej nazor zaujima aj ked si dospela!
@patkag a este jedna otazka: bola si niekedy v Egypte? Ja raz a stacilo mi!! viem, ze su ludia ktorym sa tam paci, ale pre mna to bolo hrozne, ta mentalita, ten system, baksis, a ako ziju a byvaju a tie domy.. vzdy si nova generacia pristavi poschodie a trci to tam nedostavane.
@andy04 presne tak oni su tam k tomu priam skoleni aby ziskavali informacie, osobne udaje a aj peniazky. Bohuzial tu tema nieje. Ked aj najde sa nejaka zena co naleti, tak sa boji a hanbi priznat ze nieco take sa jej stalo. Osobne som rozpravala s 40 rocnou zenou od Bratislavy a tiez naletela takemu Nigerskemu hajzlovy. Nastastie banka jej vratila peniazky lebo sa to cele stoplo, ale kym prisli naspat na ucet to boli ine stresy.
Nechcem aby to vyznelo ze som zlaosoba, ale ked u nich riadila ebola, fakt som priala aby to tam presictila aj medzi tymito hajzlami a aby polovka zmizla zo sveta 😠 😠
dievcina natrafila na dalsieho egyptskeho oj…ča, tych pribehov je plny internet, po celej Europe.
Rozpravka o praci v Saudi, dome v Egypte, a najlepsia je ta o panictve. Este aj na tom skype moze kludne sediet nastrceny krasavec.
Dievca, zobud sa, kym nie je neskoro.
Patka este jedna otazka. Preco sa na fb predstavujes ako gogotanecnica? Existuju prekladace...vies ako tym provokujes? Slovak este pochopi slovnu hracku s tvojim priezviskom. Ale cudzinec si pomysli rovno ze si piiiiip. Bude z teba skvela moslimka. Hehe
Hlavne ze si panna 🙂
@patkag
sposob ako mat stastnu rodinu u teba bude ten, ze budes respektovat svojho muza a naucis sa kde je tvoje miesto. Pre moslima zena NIE JE ROVNOCENNA PARTNERAKA, chapes tomu? Ak nie, buduci pan manzel ta "nauci" 😉 ale nezabudaj na to, ze ides do manzelstva s tym, ze to budes ty, kto bude sa pokorne prisposobovat a posluchat muza, nie aby si potom vyskakovala ako keby si objavila u manzela v pivnici dinosaura 😉
Kompromis neocakavaj.

@patkag Až teraz som sa dostala na koniec príspevkov a skoro ma kleplo ☹ Milá slečna, naivita niektorých mladých žien je tak obrovská, že ani neverím, ako je to vôbec možné 😢 Ak by hlúposť nadnášala, tak tu iba poletuješ 😀