Môže môj muž niečo predo mnou tajiť?
Zdravím. Ani neviem ci to tu chcem napísať a verejne zdieľať ..
Ale stále ma nahlodava taka blbá myšlienka, že môj muž predo mnou niečo tají... stále mám taký divný pocit...
Začalo to asi pred mesiacom kedy som bola svedkom jeho veľmi cudneho telefonátu,( muž je spoločenský, väčšinou taky zabávač, ktorý rád pokeca a ku každému sa sprava veľmi pekne a prijemne) takže ma dosť prekvapil jeho tón a aj ta konverzácia jednoslovna, taka mi prišla tajomná... neskôr som zistila, že volal so ženou (ktorú mal brat do sebou do zahranicia) potom sa priznal že ju už raz, či dva razy zo sebou bral. Keď som však pozrela do telefónu tak mal s nou v mobile asi 4 telefonáty najstarší spred pol roka, potom na moje narodeniny, ten bol najdlhší, ten čo som počula a jeden spred dvoch dni... vo whats appe konverzácia zapnutá, ale úplne zmazané všetky správy, takže mi to prišlo veľmi divne... vždy keď niekoho berie tak mi o tom hovorí, aj o ceste atď. A ju teda nespomenul.
Takže som sa ho narovinu opýtala ci s nou niečo ma./mal. A on to poprel a akože to ani veľmi neriešil. (Divne bolo i to, že som chcela aby cestoval tento raz vlakom, alebo sa on z niekym zviezol ale on nechcel o tom ani počuť proste stoj čo stoj chcel ísť vlastným autom aj keď sa mu zle šoféruje, keďže ma nohu v dlahe) na druhý deň som sa ho opýtala koľko ma pasažierov a povedal mi ze 1dneho pana, tak som sa ho opýtala ci berie aj ju a on ze nie lebo ze mi vadí.. to ma rozosmialo a hovorím ze nie ona mi nevadí, vadí mi to ako sa chova keď s nou volá a ze je záhadný. Tak sa ma pýtal ci ju teda môže vziať a ja mu na to, že určite.ved keď sú tak dohodnutý tak nech ju vezme...
Potom mi tvrdil ze ju vyhodí na hlavnej ceste aby nezachadzal a šiel rovno domov (a keďže mi zdielal polohu, viem, ze ju odviezol domov a zdržal sa tam asi 10minut
Na toto mám len jednu vec ktorú chcem povedať a tou je: "Nikdy nepodceňuj ženskú intuíciu."
a ja si myslim, ze 6ty zmysel je vzdy 100%tny Držím palce.
Akakolvek odychlka od bezneho spravania ma vzdy nejaky dovod
tiez sa priklanam k intuicii. a jasne ze sa na otazku neprizna.
Co neskor poprel a povedalze ju vysadil na zákrute... nuž dobre teda si hovorím.... A tak som naňho skúsila iný ťah a napisala som mu v mene jeho bývalej priateľky z nového čísla par sms. (Akože áno, poslal tu osobu do ... (tiež mi prišlo zvláštne koľko arogancie a zlosti sa v ňom nazbieralo) ale dôležité bolo, že s ňou nechcel nič mat, popravde ma to potešilo, ale zároveň si všetko hneď premazal, .... q keď som ho konfrontovala s tým tak akože mi priznal veci ako ze mu niekto písal, ale ze on nerozumiem tomu prečo ani kto... a v podstate zatajil a zatĺkať do poslednej chvíle ze to bola ,jeho byvala" pri tej konfrontácii som si však uvedomila, že mi strašne veľa vecí tají... a dosť často mi aj klame alebo zatajuje niektoré skutočnosti... no a zarazilo ma, že si s tou osobou písal opäť a znova mi nič nepovedal o tom, že ju plánuje znova brat do zahraničia...( pritom o istom mužovi co ho berie mi hneď povedal) a keď som sa ho spýtala, že či ju berie tak mi na to povedal ze nie. Lebo ze mi vadi😂
Neviem fakt mam z toho čudný pocit a teraz neviem ci ma moja intuícia klame a ja si vytváram problém ktorý ani neexistuje alebo je to tými tehotenskymi hormonami, alebo ja fakt neviem...
Čo to máte za vzťah? On ti klame do očí, ty mu na skúšku píšeš z iného čísla pod inou identitou... Čo tak sa na rovinu porozprávať? Že vieš, že ju bol odviezť až domov, aj že sa tam zdržal, tak nech z teba nerobí blbú!
a mozno len vie aku ziarlivku ma doma... tebe pride normalne mu lustrovat telefon, pisat z ineho cisla (ktore ani nevie ze mas) a vydavat sa za niekoho ineho? on mozno len vezie cudziu zenu a nechce ti to vesat na nos... v tom pripade ale ty robis ovela horsie veci... treba si sadnut, v klude sa porozpravat a nie toto... dovera je vo vztahu velmi dolezita
@h2 vzťah mame okrem tohto ,problemu' dobrý. Sme spolu 12 rokov ako manželia 6 rokov, veľa sa smejeme, sme k sebe priateľský, podieľa sa na výchove nášho syna vždy keď je na SK rovnakým dielom. Aj sa o nás zaujíma a stará... spolu staviame dom, takže sa obracia a veľmi snaží aby sme čo najskôr bývali vo vlastnom... len čo sa týka intímneho života, tam je taky zadrhel (možno kvôli jeho zdravotnému stavu a môjmu tehotenstvu....) a až na túto tretiu večne utajovanu osobu fakt problémy nemáme... ono možno keby mi povedal všetko narovinu a okolo nej nerobil také tajnosti tak by ma to ani nenapadlo ani by som to neriešila. A možno to riešim fakt len kvôli tým tehotenský hormónom
@kat_:D :D :D tiež by som sa priklonila k tomuto názoru, keby mi bežné o spolucestujúcich nehovoril.. ale on vezie nejakú pani ,,Blanku" a povie mi o nej o vnúčatá o tom ako sa spolu pobavili po ceste, vezie 2 Ukrajinky a porozpráva mi o tom ako oni vnímajú vojnu na Ukrajine, ako to majú ťažké atď. Vezie nejakú Majku kaderníčku a porozpráva mi ako sa bavili o napájanie vlasov a jej klientoch a aké je ťažké sa uživiť ako kaderníčka.. atď. A mohla by som tu vypisovať donekonečna. A túto pani ma proste premazanu a vždy je v súvislosti s nou tajomný....
ako pisem, sadnut si a porozpravat sa
A ono naozaj najcudnejsie bolo, že počas telefonátu jej hovori:, ráno to vybavím... véd vieš a potom ti budem volať a dohodneme." Bežné by povedal veci po lopate. Ráno mal totiž vyšetrenie a z toho ako sa s ňou bavil o tom musela vedieť. Len predomnou telefonoval v hadankach...
aj tak sa priklanam k tomu ze intuicia neklame. tak ako to opisujes to znie cudne. a ano najlepsie je sadnut si a porozpravat sa ale na druhej strane kde je zaruka ze on bude viest priamy a uprimny rozhovor. este som sa nestretla s tym ze ten co ma nieco za usami by hovoril cistu pravdu-
@pralinka25 Možno (pravdepodobne) pravdu nepovie, ale aspoň bude ona vidieť jeho reakciu. On zjavne nevie, že ona vie, tak ho zaskočí, keď mu povie, že vie o tom, že ju bol odviezť, aj že sa tam zdržal.
Od určitej doby, sa prikláňam k intuícii.
A ak sa bavia len "o počasí" nie je nutné vymazavat konverzáciu
Tak sa ho spýtaj aké vyšetrenie mal,,, hoc choď tomu lekárovi a spýtaj sa.... možno bol aj na inom vyšetrení....
Čudný vzťah máte medzi sebou… Aj to ako sa on správa (ale možno len vie, že si histerická žiarlivka, tak radšej zatajuje možno len obyčajný kamarátsky vzťah). Ale ani tvoje správanie nie je v poriadku - lustrovať mu mobil, vypisovať z iného čísla, sledovať nonstop jeho polohu (inak si neviem vysvetliť, ako si prišla na to, že tam bol 10 minút).
nech ti tu budeme radit cokolvek, pravda je bohuzial taka, ze on ti pravdu uplnu nepovie, nech budes mat snahu o akykolvek uprimný rozhovor. Pravda je taka, ze pokial si sama neziskas dokazy, nikam sa nepohnes. Nieco taji urcite, ked je cela tato žienka uplne tabu. Takze cisty není, nemusí hned rovno podvádzať, no ani ich vztah není uplne pracovny
@gab1sol tu polohu mi zazdielal on sam😂 inak neviem ako by som ho dokázala sledovať keby mi na whatsapp sám nezdielal polohu🙂 a urobil to dobrovoľne lebo to tak robí, keďže cestuje a nemôže vypisovať tak aby keď sa raz za čas pozriem aby som videla ze sa hybe🙂 a áno to keď už bol v blízkosti jej bydliska som sledovala kadiaľ sa hýbe len pretože mám podozrenie. Inak ho nesledujem :D to by som bola ozaj mimo:D
Tak keby sa chcel s ňou zatajovať, asi ti nedá zdieľať polohu, je samozrejme, že ten druhý ti to musí cez akúkoľvek appku povoliť, aby si ho mohla sledovať. Ale keby sa u nej zdržal hodinu, tak hodinu si na mobile a sleduješ, kedy odíde? Však sa ho normálne opýtaj, čo tam robil? Na to sa mu nemusíš priznať, že mu lustruješ mobil, keďže ti zdielanie polohy sám povolil. Ženy na MK ti na to odpoveď určite nedajú… Prípadne, vieš, kde tá žena býva, čo ti tiež asi povedal, keďže si to vedela, kedy ho máš sledovať, tak zájdi za ňou… Často sa tu odvoláva na intuíciu, 6. zmysel, ale mám pocit, že toho chrobáka do hlavy dostanú ženám práve takéto diskusie.
Zazdieľal ti polohu lebo nemá čo tajiť, klamal že ju vyhodil na zákrute a telefonoval stručne a v hádankách lebo sa chce vyhnúť žiarlivostnej scéne.
Rieš seba a nie jeho.
V žiadnom pripadne sa nezačni správať podozrievavo. Tvar sa že nič. Absolútne nic už pred ním nerieš, lebo zistíš prd makový. Začne si tak akurát dávať oveľa väčší pozor. Nič iné ako sledovanie, prekvapenie, a pod ti nepomôže. Trochu som z tvojho príspevku nepochopila. On robí v zahraničí a vezie ju do zahraničia? Ako prvé by mi napadlo, že tam fungujú spolu.
Je to naozaj veľmi veľmi podozrivé a asi by som ho v tom zahraničí prekvapila (pokiaľ je to len nejaký susedný stat)
Nie je nič horšie ako nevedieť na com si.
Ja som bola v týchto veciach šialená, a oplatilo sa. Zachránila som si život.
Z mojich skúseností si myslím, že máte vážny problém.
@gab1sol a o čom vypovedá poloha? Je problém odparkovat pred prácou a ísť do hotela? Ako zisti ze vystúpila z auta? Podľa polohy. Trochu nerozumiem
@h2 však to bolo prvé, čo som napísala, nech sa rovno opýta manžela…
@simona20201309 keď sa chce niekto zatajovať, tak nebude zdieľať svoju polohu (v tomto prípade predpokladám, že cez telefón). On svojej manželke svoju polohu zdieľa, aj v čase, kedy išiel zaviesť “kolegyňu” domov… A pochopila som, že od nej šiel domov, tak čo to má spoločné s hotelom?
@simona20201309 Zdieľa sa poloha mobilu, nie poloha auta.
tak viezol ju zo zahranicia, asi mala batozinu, nechcel byt za chrapuna, tak ju hodi az domov, mozno jej s tymi kuframi pomohol do domu... co asi by za tych 10 min robili... max. mu ukazala kde byva a mozno predstavila manzela 🙂
mne to jeho apravanie pripada, ze len nechce vyvolavat hadky a zbytocne rozbroje
ak by nieco tajil, nezdiela polohu a nenecha si lustrovat telefon
No prvom rade gratulujem k tvojmu tehotenstvu a hneď ťi aj poviem čo si myslím zatajuje pre to lebo vie ,že si žiarliva a nechce sa s tebou hadať keď máš pod srdcom jeho dieťa možno si pripadáš menej atraktívna dám ti dobru radu nechoď do jeho mobilu preboha on tiež nechodí do tvojho trošku súkromia mu dopraj ani ty mu asi 100%nepovieš všetko či áno Má ťa rád veď čakáš jeho dieťa tak sa radšej venuj zmysluplnejším veciam nie snoreniu a týraniu sa samej seba a ešte nervozita bábu neprospieva píšem ti v dobrom vždy bude niaka kočka okolo neho ale len na ňom zaleží či bude mať záujem, alebo je charakter a odolá som vydatá 25 rokov tak viem čo ti píšem
Také čudne písať s čísla bývalej priateľky. Namiesto toho žeby doma bol normálny rozhovor dvoch dospelých ľudi. Si predstav aby išiel za tou bývalou si to vyrozprávať a ta o ničom nevie. Nerob to čo nechceš aby bolo robene tebe. Ak chce chodiť za nejakou ženou tak nezabráni mu v tom ani žiadne tvoje tehotenstvo spoločne dieťa nič raz ak sa pretvaroval od začiatku tak si to nezistila až teraz. A čo mu chyba ak sex no zrejme len to. V takom človeku by som nemala už žiadnu dôveru.

Ohrial kocura v trube a isiel dalej.
Teraz vazne. Malo informacii na akekolvek zavery. Mozno si vytvaras problem a mozno nie. Sleduj situaciu a casom sa ukaze viac ;)