Môže môj muž niečo predo mnou tajiť?
Zdravím. Ani neviem ci to tu chcem napísať a verejne zdieľať ..
Ale stále ma nahlodava taka blbá myšlienka, že môj muž predo mnou niečo tají... stále mám taký divný pocit...
Začalo to asi pred mesiacom kedy som bola svedkom jeho veľmi cudneho telefonátu,( muž je spoločenský, väčšinou taky zabávač, ktorý rád pokeca a ku každému sa sprava veľmi pekne a prijemne) takže ma dosť prekvapil jeho tón a aj ta konverzácia jednoslovna, taka mi prišla tajomná... neskôr som zistila, že volal so ženou (ktorú mal brat do sebou do zahranicia) potom sa priznal že ju už raz, či dva razy zo sebou bral. Keď som však pozrela do telefónu tak mal s nou v mobile asi 4 telefonáty najstarší spred pol roka, potom na moje narodeniny, ten bol najdlhší, ten čo som počula a jeden spred dvoch dni... vo whats appe konverzácia zapnutá, ale úplne zmazané všetky správy, takže mi to prišlo veľmi divne... vždy keď niekoho berie tak mi o tom hovorí, aj o ceste atď. A ju teda nespomenul.
Takže som sa ho narovinu opýtala ci s nou niečo ma./mal. A on to poprel a akože to ani veľmi neriešil. (Divne bolo i to, že som chcela aby cestoval tento raz vlakom, alebo sa on z niekym zviezol ale on nechcel o tom ani počuť proste stoj čo stoj chcel ísť vlastným autom aj keď sa mu zle šoféruje, keďže ma nohu v dlahe) na druhý deň som sa ho opýtala koľko ma pasažierov a povedal mi ze 1dneho pana, tak som sa ho opýtala ci berie aj ju a on ze nie lebo ze mi vadí.. to ma rozosmialo a hovorím ze nie ona mi nevadí, vadí mi to ako sa chova keď s nou volá a ze je záhadný. Tak sa ma pýtal ci ju teda môže vziať a ja mu na to, že určite.ved keď sú tak dohodnutý tak nech ju vezme...
Potom mi tvrdil ze ju vyhodí na hlavnej ceste aby nezachadzal a šiel rovno domov (a keďže mi zdielal polohu, viem, ze ju odviezol domov a zdržal sa tam asi 10minut
Autorka som na tvojej strane. Aj mne to smrdí...
ach ženy vy ste smiešne, treba sa v kľude porozprávať...určite sa ti muž pri kavičke v obyvačke prizna, ano mam chut na jednu, je aj z jej strany zaujem, chytil som ju už neodtiahla sa, rozmyšlam, že by som zasunul...ehm
bude tajiť všetko od A po Z to je uplne smiešne sa pytať niekoho na neveru a čakať uprimnu odpoved
no však jeden sa tu na koniku priznal, už je po rozvode, a to nikto nechce
mozno s nou raz zlyhal a ona ho drzi v hrsti teraz,ciste to tam z tvojho popisu nie je,nieco za tym bude
drzim palce,aby sa t vyriesilo a zvladli ste to spolocne
Je to taka situacia, ze ukaze cas.
Tvoj muz je taxikar?
Keď ti táto žena vadí a svojho muža upodozrievas, tak prijmi jeho návrh, že túto ženu už voziť nebude a problém bude vyriešený, lebo keď máš uz raz chrobáka v hlave, tak to uz nikdy nenechas tak. Bude to v záujme všetkých zúčastnených.
A co tak ho poziadat aby ju nevozieval? Ved ti raz povedal, ze ak ti ona vadi nebude ju vozit. Ty si len obcas skontroluj ci ti ZNOVU neklamal.
@1fifinka1 co je rozumne na tom tvarit sa hlucho a slepo. tu nejde o to ci ona na to pride ale ci on to robi. to sa ma nechat veselo podvadzat (ak sa to deje) len preto ze je tehotna? ak spolu spia aj oni tak sa vystavuje este aj riziku.
vymazávajú sa iba tie správy alebo konverzácie, ktoré človek nechce, aby niekto iný ich prečítal. Tvoj chlap ma jednoducho iný prístup k nej a iný k ostatným ženám, ktoré vozil. Buď mu na vás záleží alebo mu to bude jedno a riskne to. Možno aj preto, lebo si tehotná a budeš na ňom teraz závislejšia. Je už len na tebe či sa s ním porozprávaš a dáš mu jasné pravidlá, alebo počkáš ako sa to vyvinie. Každopádne posledné slovo bude mať tvoj chlap. Ale určite sa tam už nie čo deje
@pralinka25 skôr som to myslela tak, že nerobiť žiadne ďalšie zbesile kroky za každú cenu.
@1fifinka1 to asi nie ale ona na to mysli a nebude mat pokoja kym sa to aspon nejako nebude riesit
No tak zenicky ďakujem za vaše postrehy a nadhlady, i za skúsenosti ktoré str zdielali🙂
Akože som si vedomá, ze vojsť mužovi do chatu nebol dobrý nápad... ale vopred o tom vedel nerobila som to na tajnaca... q hneď sme o tom i diskutovali. Samozrejme popiera všetko, stále mi tvrdí že ma miluje aj našu rodinu... no je tu ten blbý pocit ktorý neodchádza....Aši mi skutočne neostáva iné len byť trpezlivá a žiť život ďalej a pokiaľ je niečo co sa ma prevalit a prevali sa tak to riešiť až vtedy...
Pretože vždy keď s ním o tom začnem komunikovať tak on príde s takými argumentmi, že si hovorím ôk. Dáva to zmysel, a fakt sa ho snažím pochopiť....
Ženy mňa asi picne.... tak muž ju viezol znova a zdržal sa tam viac nez 20 minút... keď som sa ho opýtala, že prečo tak dlho, tak mi povedal, ze ho poprosila aby jej šiel vyniesť batožinu po schodoch, .... tak akože ja tehotná ho šetrím a chodím hore dole schodmi keď treba napr. Malému priniesť mlieko atď. Aby zbytočne nezatazoval koleno, a on ma potrebu ,,cudzej" žene vyniesť batožinu..... mam pocit ze sa mi rúca svet... nemôžem prestať plakať....
Už nech mam po pôrode a výmiznu všetky zbytočne hormóny, lebo už to fakt nedávam...
Aurorka a preco ho teda nepoprosis aby ju prestal vozit. Nehnevaj sa na mna ale vynieset batozinu do bytu netrva 20 minut.
Tak ho nešetri, šetri sa ty, nechod stále po schodoch. Povedz mu otvorene, že ti vadí, ak ju vozí a pomáha jej s batožinou. Ona to využíva- zneužíva. On je šofer, Nie nosič-poslík hotelový
Veru na rovinu mu vysvetlí,že si teda neprajes aby ju vozil ,vynášal batožinu(20min.🤦♀️🤦♀️🤦♀️), atď. Ako je v tom aj niečo čudesné🤷🏻♀️ aj mne by hoc čo vírilo v hlave ,ale hlavne bez stresu a povedz mu to...
Ahoj @autorka.
Nadych, vydych 😊 si tehotna. Hormony funguju. Neviem, co presne sa deje s tvojim muzom ale z toho, co o nom celu dobu pises je dobrak. Ma vas neskutocne rad. A vazi si ta.
Kludne sa s nim o tom naposledy porozpravaj, povedz mu, ze sice si na zaciatku hovorila, ze ti to nevadi, ked ju vozi, ale uvedomila si si, ze ti to vadi, tak budes rada, aby ju nevozil. On sam ti dal tu moznost ;)
Mne ten tajomny rozhovor, co si opisovala, pride taky, ze ta osoba vedela, ze ma vysetrenie a potom sa dohodnu ohladom odvozu. Sedelo by to?
Dam jednu teoriu z brucha. Mozno ani pravdiva nie je 😃 Mozne je, ze sa mu ta pani nejakym sposobom paci, mozno sa citi previnilo, ze sa mu paci, preto ti nic o nej nehovori. Neznamena to vsak, ze s nou nieco ma. Mozno sa mu s nou dobre rozorava. Dolezite je, ze ti dava priestor na pozeranie jeho polohy. Keby nieco bolo, preco by ti nechal zdielat svoju polohu?
Myslim si, ze ta respektuje natolko, ze sam povedal, ze ak ti to vadi, vozit ju nebude. 😉 tak to vyuzi. Daj si cajik, magnezium a cas ukaze. Vies, kde byva a podla zdielanej polohy budes vediet, ci ju opat viezol . A dovtedy na to nemysli, nekaz si dni 💛
Hm?