icon

Môže sa človek s násilníckou minulosťou zmeniť?

1. okt 2024

Chodím už tretí mesiac s jedným mužom, ktorý je odo mňa o 12 rokov starší. Dobre si spolu rozumieme a máme veľa spoločných záujmov. Viem si predstaviť, že by som si s ním založila rodinu. Je rozvedený a má jedného syna z prvého manželstva. Vravel mi, že mal smolu na ženy a je rád, že sa dostal z toxického vzťahu. A teraz stretol mňa.
Pred pár dňami mi jedna známa povedala, že dôvodom prečo od neho prvá žena odišla bolo, že ju dokopal a vraj ju ohrozoval nožom. Tak som sa ho na to opýtala, a on mi odpovedal, že nožom ju nikdy neohrozoval, ale fyzicky na ňu zaútočil, lebo bola k nemu protivná a chcela uniesť ich syna. Bol kvôli tomu aj vo väzení. Nie som z rovnakého mesta ako on, takže nemám o tomto až toľko informácii. Ďalšia známa mi zas povedala, že fyzicky napadol sudcu z vedľajšieho mesta, ktorý ho odsúdil. Mal už veľa podmienok a ľudia si o ňom myslia, že má psychické problémy. Potom, čo sa rozviedol, si našiel ďalšiu priateľku a vraj aj tú fyzicky napádal.
On vraví, že to všetko bolo inak. Neviem, mám veriť ľuďom alebo jemu? Všetko sa to stalo pred viac ako desiatimi rokmi, mohol sa medzitým zmeniť?

pimpa12
1. okt 2024

Utekaj od neho kým je čas.

princkrason
1. okt 2024

@pimpa12 neutecie co si ,zijeme na slovensku

autor
1. okt 2024

@wintery Predstavil sa mi ako živnostník, ktorý je finančne zabezpečený. To, že bol v base mi síce povedal, ale vraj pre nejaký podvod. Až potom mi cudzí ľudia povedali, že to bolo pre domáce násilie. Naozaj sa nemá zle. Cestuje každý rok do exotiky, vlastní autá, motorky... Ale je násilník

simca06022011
1. okt 2024

bol by to pre mna red flag, ale popravde, vsetko je to JPP, snazila by som sa skor zistit veci nejak.. od ludi co to "nie len poculi". V kazdom pripade by som bola velmi ostrazita a urcite by som tak rychlo s nim rodinu a neviem co neplanovala. A ak chces test, vsak povedz nieco co sa mu nebude pacit, ze chces pauzu, nevies co si mas o tom mysliet a tak.. a mozno exploduje od nervov a mas to jasne.
JA osobne poznam chlapa co so zenou dvere vyrazil a ten by ju aj prihlusil, a poviem vam.. nik sa mu necuduje. Neschvalujem, uzil si svoje, ona dostala co chcela nakoniec. Ale vzdy su dve strany jedneho konfliktu. ja by som bola podozrievava ale velmi a opatrna, mozno by mi vztah za to nestal, hlavne ak by som sa realne dozvedela, ze bol vo vezeni, ze opakovane niekoho NAOZAJ napadol. Nie len JPP.

autor
1. okt 2024

Bojím sa jeho reakcie, ked mu poviem, že to chcem ukončiť.

simca06022011
1. okt 2024

A teraz citam, ze ta atakoval slovne.. tak to ti hadam na zaciatku vztahu staci, ako dokaz... radsej to ukonci teraz. Bat sa budes stale... ked tak mu to povedz na dialku, alebo s bodyguardom/svedkami a vsetkym, prinajhorsom si zase posedi.

zuzanita1609
1. okt 2024

Ahaa , takže už chápem 🤭. Je síce násilník,ale "zazobanýýý".....veď ono sa to v tej "rýchlosti" stratííí 😜 och 🙄

prasiatko30
1. okt 2024

Vsak skus - co sa ti moze stat? Ze ked prejde par mesiacov a bude ta mat namotanu a urobis nieco co mu nebude podla gusta tak ti riadne nalozi a potvrdi ti co ti hovoria vsetci znami? Vsak nie je nad osobnu skusenost. Go for it girl

evcagabi
1. okt 2024

No hej, uz chapeme. Lepsie v exotike s rozbitym rypakom ako na svk s normalnym chlapom 😅

zuzanita1609
1. okt 2024

@evcagabi 👏😆 ale tak,budze exotika 👍

vilma7
1. okt 2024

Keby udrel raz...ôk. nepoviem.
Ale umieral opakovane, sedel dokonca v base....A myslíš ze by ľudia len tak o.niekom rozprávali, ze je agresor, keby nim nebol?
Nešla.by som s nim v žiadnom prípade do vzťahu. Nikdy.

prasiatko30
1. okt 2024

@evcagabi lepsie plakat v porsche ako sa usmievat na fabii- jednoducha matematika

prasiatko30
1. okt 2024

@vilma7 kebyze aspon umieral😂😂😂

zuzanita1609
1. okt 2024

@prasiatko30 sa smejem a to mi bolo ľúto a chceli sme len pomôcť 😄

mira0611
1. okt 2024

@princkrason 🤦‍♀️ ja neviem, preco niektoré ženy sa vedome pušťajú do zahuby.

bibikaaa
1. okt 2024

Dievča, ešte to odkiaľ a akým spôsobom môže mať peniaze by si mohla byť prekvapená. Veľmi dobre si premysli dôvod rozchodu, snaž sa to čo najviac v dobrom, on na teba bude používať rôznu manipuláciu a za žiadnu cenu mu nesmieš povedať reálny dôvod!

vilma7
1. okt 2024

@prasiatko30 presne ;)

zuzanita1609
1. okt 2024

@mira0611 trošku vyššie to už máš vysvetlené 😉. Radšej s monoklom v exotike a vysmiata v Porsche,ako na Slovensku s normálnym chlapcom vo Fabii ...

autor
1. okt 2024

@bibikaaa súhlasím

juliet86
1. okt 2024

uz pem to ze sa bojisnjeho reakcie z odmietnutia svedci o tom ze tam nieco umho noe je ok.... mas niekoho blizkeho brata otca svagra niekoho kto by bol pri tebe? aspon docasne? akoze sama.vravis ze ti vulgarne vynadal v prvycj troch mesiacoch zlvztahu? aj,slovne nasilie je stale.nasilie. . . pomocobetiam.sk vsetko archivuj a daj mu najavo ze je komidc. jasne. klidne povedz ze odkedy na teba nakrical. anadaval ti mu uz nevies viac doverovat bodkam mech sa motorkami a exotikou zadrhne

inom75
1. okt 2024

Necitam vsetky komentare, ale si v riadnej sra.ke! Jedine, ze nevie, kde byvas…🤔 Tak by som zmenila cislo a zablokovala vsetky kontakty! No asi vie tvoju adresu…🫣

ahhola
1. okt 2024

20.06.
A musis mu to povedat? Vsak vymaz, nedvihaj, nechod tam, kam chodieva on.
Nebude vybijat svoju energiu, aby namotaval taku, co ho prezrela, ked po svete chodi tolko poddajneho materialu... Staci hodit udicku a menej bystra skonci na urazovke🫵

enmery
1. okt 2024

@stanulienkat Milujem Tvoje komenty😁

maminkadeticiek
1. okt 2024

Preboha zblaznila si sa???Okamzity rozchod.Ty dakuj.Bohu,ze si sa to dozvedela.Povies mu to telefonicky alebo na verejnom priestranstve,kaviarni tak,aby obdalec sedel niekto znamy,kto na teba z dialky dohliafne aj ked budes odchadzat.Povies mu,ze ai si uvedomila ze momentalne sa nechces viazat,na vztah sa necitis na takyto zavazok.Verme ze nie je totalny magor aby ta prenasledoval alebo nieco.S talymto magorom ani sekundu navyse.

enmery
1. okt 2024

@simca06022011 JPP je podľa Teba, že jej povedia o jeho base za fyzický atak a ona sa opýta a on to prizná a zároveň jej povie, že navine je vlastne jeho ex?To Je fakt JPP?Ty vieš, ako sa rieši na SK násilie vo vzťahu?Ak sa už niekto za to dostane do basy, je to už brutál útok a opakovaný. Stačí si vypočuť takú Kristínu Kövešovú a ženy, ktoré boli týrané, čo až!sa muselo stať, aby to orgány činné v trestnom konaní vôbec začali riešiť. A ty tu píšeš o JPP😳

mclissa
1. okt 2024

@simca06022011 a ty si citas po sebe co pises? Chlap by tu zenu aj zahlusil a ty sa mu necudujes? To akoze naozaj, zena si zasluzi cez hubu ked je konflikt?

Autorka nie nezmeni sa. Pratala by som sa od neho a uplne odtrhla kontakty. Ani sa nedaj manipulovat.
@enmery Asi tak ako nedavno bol pripad. Az ju ten chlap macetou rozsekal ked isla do prace 🙈 tak sa to na Slovensku riesi.

simca06022011
1. okt 2024

@mclissa keby si poznala tak by si vedela. A áno čítam sa. Nepáči sa ti? Nečítaj a chod ďalej.

lucyluska
1. okt 2024

Ako dieťa som sa raz zobudila počas noci. Mama bola frajerom zbitá... celú bitku som prespala. Skocila so zlomenými rebrami, čo do nej v kanadach kopal... podliatiny, oko červené krvavé bielko.
Strašne keď chlap na ženu ruku siahne. V živote som to nezažila a každej radím, ruky preč.

mclissa
1. okt 2024

@simca06022011 ty si inak mimo ked toto napises.
Ver mi, ze poznam nie jeden pripad, ale pri ziadnom si zena nezaslusi cez hubu od chlapa, ani chlap od zeny.

simca06022011
1. okt 2024

@enmery nie, jpp o tom, ze zbil sudcu ci koho.. inú ženu... hento a tamto... co počula od inych/kdekoľvek.
Však k base a svojej ex sa jej " priznal"...