Môžem odísť z domu mesiac pred 18. narodeninami?
Môžem odísť z domu mesiac pred 18tkou? Uz to viac nevydržím
@misickahus333 pokiaľ viem, tak až po dovŕšení 18 rokov. Neviem, čo sa u vás deje... Ale dovtedy nie. Snáď sa to zlepší...
@misickahus333 Je mi ľúto, že Ti je s rodičmi až tak zle. Ale ak si to vydržala takmer 18 rokov, ten jeden mesiac už dáš. Ináč, ak si aj rozhodnutá odísť, neodíď v zlom. Nikdy nevieš, kedy sa budeš chcieť, alebo musieť vrátiť.
@h2 je mi hrozne tak veľmi by som chcela rodičov ktorí by ma vedeli pochopiť všetko robím preto ale stále som zla... Uz to psychicky nedavamm.. Ak si niekto myslí ze som ta puberta v 18tke ktora hra frajerku a chce odísť vôbec to tak nie je.. Je mi hrozne po psychickej stranke ja uz chcem v pokoji stavať a zaspávať to jediné potrebujem 🙏🙏🙏🙏🙏jedine co si prajem zobudiť sa počuť ticho
@misickahus333 obratit sa na socialku a mozu pomoct. Ale ked to je mesiac, tak uz mozno vydrzis. Dolezite je, aby si mala kam ist potom. Ale ak si v priamom ohrozeni nasilim zo strany rodicov, psychicky tyrana, tak sa obrat na socialku a policiu okamzite.
@misickahus333 A kedy máš tých 18? Vo februári? Čo Ti bráni, aby si v pokoji zaspávala a vstávala?
Na tvojom mieste by som si s nimi sadla a porozpravala by som sa , povedz čo cítiš ty a oni to čo cítia oni …. Sú to predsa tvoji rodičia , neodchádzaj v zlom , nikdy nevieš čo sa može stať , budeš ich potrebovať ver mi
@misickahus333 nemozes odísť mesiac pred 18 tkou. Ale ja som to tak spravila, presne mesiac pred 18 timi. Moji rodicia to našťastie neriešili a nevolali policajtov.
@misickahus333 Vydrz este mesiac a potom budes slobodna ako vtak. Neviem si predstavit, kde najdes cca 700E mesacne na prezitie (najom bytu, jedlo a nejake oblecenie, vylet). Drzim paste.
@misickahus333 Na to ticho stačí kúpiť protihlukové slúchadlá alebo štuple do uší a môžeš spokojne spávať aj vstávať.

@misickahus333 nie. Teda ak tvoji rodičia s tvojim odchodom nesúhlasia