icon

Môžem veriť jasnovidke o manželovej nevere?

anusska1989
25. feb 2024

Baby,jedna jasnovidka mi povedala ze ma manzel par krát podviedol .Poznám ju vie to robiť ..mali sme o tom s muzom reč a povedal mi,ze kedy by to stíhal a že keby má nejakú inú povedal by mi to a už by somnou nebol...ale myslím si ,že on nieje ten typ. Ale mám to stále v hlave teraz . Som z toho frustrovana..

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
anusska1989
autor
26. feb 2024

@kittykat22 to ma mrzí ,ja zase tomu neverím ale zas overim si pre istotu

mimka1402
26. feb 2024

@anusska1989 Ale čo chceš si overovať? Už sa ťa tu pýtali. Ak to je pravda, chceš to vedieť? Aký to bude mať dopad? Chceš rozvod? Máš kam ísť?
Reálne môže začať lovenie sa v pandorinej skrinke. Možno nič nenájdeš a budeš stále rozmýšľať či si nehladala zle, či sa to iba nestane, ci nestalo. Kedy budeš kľudne spávať?
Odpoviem ti. Nikdy. Musíš si ty sama zvoliť, že či veríš jej alebo nie. Každý kto sa venuje týmto veciam ti povie, že nič neexistuje na 100% a nedá sa to vždy odhadnúť.
Takto budeš navždy paranoidna. Ale tak... Kto chce kam..

anusska1989
autor
26. feb 2024

@mimka1402 práveže jej neverím

michalka4193
26. feb 2024

Jasne jasnovidke by som neverila sle poznám bohužiaľ muža ktorý by som tiez povedala ze nepodvedie bol silne rodinne založený a podviedol 😫

mimka1402
26. feb 2024

@anusska1989 tak načo ta tvoja veta "ale si pre istotu overím"? Hm? Keby si jej neverila neotvaras tuto diskusiu

anusska1989
autor
26. feb 2024

@mimka1402 viac nie ako áno

svetlonos
26. feb 2024

@anusska1989
no pozri realne na situaciu. Overit si to mozes jedinym sposobom - detektivom. Pritiahnute za vlasy ale to je jedina moznost, ze on ti ho nafoti v akcii. Kym sa take nieco realne podari, zaolatis nemalo peňazí.
A ako sa ta uz viacere pytali - ak by ta skutocne podvádzal, chces to vediet a vies co by si robila s touto info?
Ja som podobnym "carodejnym" sposom odhalila nveru ex dokonca s dvoma dievcinami. Ani jeden z nas s tym v tom momente neratal.
Poviem ti, bolo to pekne debilne a necakane prekvapenie. On sa mi ale priznal, nemal inu možnosť.
Ako si to vsak chces overit - inou zenou? Povedzme, ze mam dobru intuiciu - ta je tu uveritelna a akceptovana - a poviem ti, ze ta muz podvadza.
Ale nemam rukolapne dokazy, ziadne fotky ani nic, jednoducho by so to vedela. Tebe je na figu taka info, pretoze ty potrebujes foto.
Takze tvoje overim si to je blbost, nemas velmi ako.
Kasli na to, zite normalny zivot. Casom uvidis, ako je to u vas. Skoda sa spoliehat na takuto info a dokazit si zivot, este aj muza zrejme nepravom obvinis.

anusska1989
autor
26. feb 2024

@svetlonos dalsie dve nezávisle od seba mi povedali ze ma nepodviedol ,ze to nevidia .
Ono je to 50na50 no snažím sa veriť manželovi .

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
26. feb 2024

@anusska1989 to je zlá odpoved od muza a zlá tvoja otázka jemu.

cukroska
27. feb 2024

@anusska1989ach jaj to je nuda sami sebe robíte zle...

tina_tina
1. mar 2024

Môjmu ex povedala veštica, že mám v živote iného muža. Úplný bullshit. Nikoho som nemala. Takéto vety vedia veľmi ublížiť.

mandarinka555
1. mar 2024

@lavender94 Musela som si buchnúť po prstoch, aby som k tomu nenapísala niečo "štipľavé" 😝

vanilkovazmrzka
1. mar 2024

Jasnovidci neexistuju, su to len klamari a manipulatori.

misanthropicdann
1. mar 2024

Robíš chybu už len pre to ze chodíš jasnovidkam. Všetky sú podvod a raz za čas im možno aj niečo náhodou vyjde ale nie pre to ze by mali schopnosti ale proste keď chrlis milión dohadov jedného dna ti proste dáka musí vyjsť. Celá tvoja otázka nemá zmysel rovnako ako návštevy veštic. Fakt, investuj peniaze radšej do seba, do domova, do vzťahu hocikam inam.

majarumm
1. mar 2024

jasnovidka?? takým teda ja neverím 😀

zowie
Autor odpoveď zmazal
ysseba
1. mar 2024

Takéto veci, že manžel podvádza vie jasnovidka povedať s vysokou pravdepodobnosťou. Až 50%-tnou 😀 Načo chodíš k jasnovidkám? Potom ťa trápia hlúposti, ktoré možno ani neexistujú. A inak, povedzme si pravdu - ak by ťa podvádzal, určite by sa ti nepriznal len preto, lebo ti to jasnovidka povedala 😀

bykaterina
1. mar 2024

@anusska1989 tak za prvé ak ide cez karty nie je jasnovidka. Žiadna normálna veštica aj keď vidí že ťa muž podviedol to to nepovie, ani smrť atď. Lebo to jej môže ukázať aktuálne energie a druhá vec nápr by si mala súper kamoša v minulosti a mali by ste naozaj úžasný vzťah. Tak mužovi povie o nom ale zabudne dodať že je napr gay. Ale ukáže tam silu lásky ale iný druh. A keďže si si to dala preveriť je jasné že máš problém sama zo sebou. Normálna žena vidí na mužovi že ju podvádza. Otázne je či to chce vidieť ona sama

jess31
1. mar 2024

@anusska1989 nerieš to. Zbytočne si rozbiješ akurát tak manželstvo .Nie vždy je pravda čo povedia. Máš muža s ktorým si rozumieš,je ti s ním dobre?ak áno nedovol ,aby tvoje myslienky zničili všetko pekné čo máte. Nemáš žiadny dôkaz.Predstav si, že by to bolo opačne jemu by nejaká veštica povedala, že si ho podviedla a vôbec by si to neurobila.Hod to za hlavu a užívaj si to krásne čo máš.

maja22
1. mar 2024

@anusska1989 Jasnovidectvo, vestenie, horoskopy, vyklad snov atd. - vsetko tazke hriechy proti prvemu Boziemu prikazaniu... Kazdy hriech je previnenim nielen voci Bohu, ale i voci mne samemu a ma dopad aj na inych ludi. Nie vzdy nasledky svojich hriechov vidime, ale tu je to zjavne. Tazko si sa previnila voci Bohu, mas naburanu doveru vo vlastneho manzela, si frustrovana, tvrdis, ze vestici neveris, ale chces si to overit... Manzela obvinujes bezdovodne, narusas tym vas intimny vztah, jednotu tela i duse, ktoru by ste mali zit... Cele zle... velmi zle... Z tohto sa uz bez Bozej pomoci tak lahko sama nevyhrabes, nechala si sa zviest a z tejto cesty je navrat tazky, no nie nemozny... Chce to vsak urobit pokanie, ty si musis uvedomit, coho si sa dopustila...

bramc
Autor odpoveď zmazal
hanka2020
1. mar 2024

@anusska1989 nemáš sa čoho báť 😁 keď tvoj muž vie, že chodíš k jasnovidke, buď ťa fakt bezhlavo miluje a ak nie tak predsa nebude riskovať, že ti jasnovidka povie o jeho milenkách 😁 prepáč ale vykašli sa na takéto blbosti ako sú jadnovidky 😄

luizina
Autor odpoveď zmazal
luizina
1. mar 2024

@anusska1989 odpoved od tvojho chlapa je naozaj klišé, prepac, ale toto povie prevazna vacsina chlapov, aj ti co podvadzaju.. Zrejme si sa na to priamo pytala a chlapovi neveris, alebo aspon nie uplne, mas nejake podozrenie, alebo si proste len ziarliva. Inak ti jasnovidka sama o sebe taku informaciu neda, nesmu/nedavaju "take zle" informácie. Ak máš nejaku pochybnost, musis najst priamy dokaz, inak ti to chlap vyvrati, alebo budes ty nakoniec ta ktorej chyba to je. Ak pochybnost nemas, tak na to cele zabudni a zi svoj zivot dalej.

7miriam77
1. mar 2024

Chudák tvoj manžel 😱....si predstav, že by sa to stalo opačne a on by prišiel za tebou,že mu veštica vyvestila,že ho podvadzas. A vieš čo? Byť tvojím mužom, urobím to....a ty premýšľaj ako mu dokážeš, že to nie je pravda

nevenka
1. mar 2024

No, oni vedia natrepat veci.
Mne jedna povedala, ze s tymto partnerom sa rozideme, ze on neznesie moju ziarlivost. Skoro odpadla, ked sme sa stretli po roku a ze co, vsak nie ste spolu? Boli sme stale spolu. A este po case, ze som tehotna, ze pri mne vidi malu dusu, noveho cloviecika a ja brutal stres, robila som testov do aleluja, kym neprisiel menzes. Dobre ma rozdrbala.
Potom mi jedna, ale tam som nesla za ucelom vestenia, povedala, ze on ma nikdy nebude uplne chapat a aby som mohla robit tuto pracu, potrebujem podporu a on ma nepodpori. Ked videla, ze ma nevie nalakat ma biznis, tak sa karta otocila a zrazu mala "videnie", ze nas vidi ako 2 starcekov drzat sa za ruky na lavicke na priedomi. Mhh.

S oboma som prerusila kontakty, s tou druhou biznis padol, ako som prisla na iste veci a isla uplne inym smerom. Hlavne teda duchovne.

Ony vidia, odpozoruju zo spravania, co sa asi moze stat a niekedy im to proste vyjde alebo na druhu stranu, sa Ti dostanu do podvedomia, ze podvedome robis kroky, ktore k tomu, co Ti vyvestila, Ta akoby nasmeruju. Ani si to neuvedomujes.
Kazdopadne, uz nikdy by som nesla k ziadnej "bosorke".

kvietocek203
1. mar 2024

@anusska1989 jedine Boh pozná budúcnosť a diabol ju môže len ovplyvniť aj takýmito spôsobmi preto Boh aj zakázal takéto praktiky..... Nuž ale keď viacej dôverujes obyčajnemu stvoreniu než Bohu...... Prinesie Ti to viac trápenia než radosti