Možný rozvod počas tehotenstva. Ako riešiť alkoholizmus manžela?
Zdravím žienky neviem ci to mam písať tu ale už sa nemám komu zdôveriť som v 7. mesiaci tehotenstva problém je v tom že sa raz za mesiac alebo 2 manžel opije a urobí taky bordel že sa za neho hambi nemysli na mňa v tomto období som v hroznom strachu a ani ho to nezaujíma a už cítim aj bolesti dole keď je opitý tak provokuje ľudí a uráža a ja sa s ním bojím byť uz keď je bez alkoholu tak je ako neviniatko nikomu neublizuje je iný ale cítim sa pri ňom vo veľkom psychickom strachu a už si neželám nič viac ako tu nebuť chcem byť sama ale bojím sa mu to povedať aby dačo neviedol keď sa opije mam aj iné problémy a on mi pridáva ďalšie prosím ironické poznámky si nechajte aj hlúpe komentáre prosím nemám na to chuť pozerať. 😏
@21barborka21 bojím sa toho čo bude
Máš kam ísť? Má ti kto pomôcť?
Ked ,by si aj hned nedala rozvod, ale kvoli detom od neho co najskor prec,lebo vas znici psychicky a mozno aj fyzicky ,zo stresov byva vela chorob Prec .co najskor,, Hlavne pozeraj na deti, mne on pripada ako psychopat, ked ani lasku nevie k dietatu preukazat.ja som od takehoto odisla,lebo vtedy (to uz bolo strasne davno ) moj prvy syn dostaval, v noci strasne zachvaty placu, uplne nepritomny pohlad,vtedy mal 2 roky, akonahle som ho opustila, synovi nocne desi pominuli,.Ked od neho neodides,velmi tvoje deticky budu trpiet,.Tvoj muz je tyran aj ten psychopat mozno je,to by ti vedel poradit psycholog
Vsak,ked budes prec ,uz sa ho nemusis bat.Informuj sa ,kde su blizko teba centra pre tyrane zeny..
Och Boze.Toto je horsie ako zle.Rozmyslaj ku komu odist,odid cim skor a pories si rozvod a vyzivne na dieta.Akoze fakt chces do tohto doviest novorodenca.Nevies si predstavit co je to,nieto do toho este toto a strach.
@maminkadeticiek ešte nemám dieťa som v 7 mesiaci tehotenstva a nemám kam ísť lebo všade ma vyhľadá
@pribinak nie
Kde máš rodičov? Starých rodičov? Žiadni súrodenci?
Ok,tak v takom pripade krizove centrum,tam ta jednoznacne prijmu a pomozu ti odpichnut sa a poradia ako dalej.Nie si v takejto situacii prva ani posledna.Mozes k niemu ist u koho budes v bezpeci,alebo si vies zistit kde je v tvojom okoli krizove centrum?
Všade tá nevyhľadá….v krizaku zmenis telefóne cislo, zrušíš sociálne siete, ak bude nutne s ním volať tak z neznámeho čísla
Ak chceš naozaj odísť, tak ideálne estw skôr ako sa narodí dieťa.
Odchod bude tak jednoduchší
Jasne že môžeš odísť aj keď bude dieťa má svete, ale už tam budú ťažšie kroky
Presne tak,pravda je ze treba odist kym.nie je dieta na svete.Potom to uz bude ooovela narocnejsie.Stale si sama.Ked sa zbalis ides,kdekolvek.Ked uz mas dieta to uz je narocne.
@pribinak momentálne sme u rodičov lenže sa bojím o nich aby na nich pm neprišiel opitý alebo im nejako neublížil keď od neho odídem už má to nebaví asi som tu byt nemala už má nič nebaví
U tvojich rodičov? Oni nevedia čo vystrája? Mysli na toho drobca a čím skôr sa toho somára zbav.
Podaj TO a vysťahuj ho. Keď bude vystrájať, zamknite sa a volajte políciu. Tak či tak sa ho budete báť, ale ak s vami nebude bývať, aspoň to nebude non stop strach vás všetkých.
Ja nechápem, veď si s ním není týždeň. Bojíš sa ho, vezmeš si ho a spravíš si s ním dieťa. Hlavu mi neberie. Je agresor, chlastá , to bude ďalší otec roka. Ešte si s ním užiješ zábavy. Požiadaj o rozvod, volaj políciu ak bude robiť problém u vašich, chce to zákaz priblíženia.
A to si nevedela aky bol kym si nebola tehotna?Sex s takym nevadi ale potom riesit problem uz utekať.Poznam par muzov ktori pili ale pri manželke prestali a su normalni otcovia.Tak najskor skus dohovor,poradňu a uvidis.Nie utekať ale sexovat to ano.
Jezisi 😳😳😳😳😳 tak ty si doma? Kriste povedz vasim pravdu a vyprastite ho aj s dverami
Neboj tvoji rodičia si s ním poradia
Ukludni sa. Si v bezpeci u rodicov. Ti su stastim bez seba, koho si si narazila. Ty si u nich v byte, dome a on kde byvakuje? Ma rodicov, poznas ich vobec, mas na nich t. c.? Je s nimi rec, ci su rovnaki ako ich dielo, agresivny alkac?
Sms...
Mili (skoro) svokrovci, vas syn mi robi peklo zo zivota v case, ked idem porodit jeho dieta. Nic od neho nechcem, len nech sa drzi kilometer odo mna. Bojim sa ho a vyhodi mi tlak do vysin, cim ohrozuje moje dieta a vase vnuca, dakujem, ak mu dohovorite. 🌞
@ahhola ty sú taky istý poprípade taky horší iba mal masku ktorú si teraz odkryl a ukázal aký je a teraz chce aby som ho lutovala
Nemas niekde niekoho, kto by ta na par mesiacov prichylil, aby si ho vobec nestretla, ked si rozhodnuta to s nim ukoncit podaj o rozvod a zakaz priblizenia,S takymi blaznami nie su zarty. Kolko ma rokov, robi nieco?
Podaj žiadosť o rozvod. Ono to tak rýchlo zase nebude, takže môže prejsť aj pár mesiacov, kým reálne k rozvodu príde. Dovtedy aj porodis. Ak bývate u tvojich rodičov, tak hádam ti pomôžu. Ak bude robiť bordel v opitosti, volaj políciu. Hlavne sa neboj, lebo čím viac sa budeš báť, tak on bude na koni.

Daj nohy na plecia a utekaj od neho preč.