Musím vrátiť peniaze, keď boli dar?
Ľudia, jeden chlap z jednej skupiny na FB mi dlhodobo písal, pozýval ma na dovolenky, ja som mu skoro vôbec neodpisovala, lebo nemám na to čas a nemôžem si brávať z práce voľno.
Potom si ma (zrejme urazený) zablokoval. Pred pár dňami si ma odblokoval a začal mi pisat, tentokrát nie o dovolenkách, ale že sa so mnou chce stretnúť a pod. Začal s lichôtkami a že mu mám dať svoje číslo úctu. Pýtam sa načo. Vraj mi chce poslať darček (presne tak to napísal). Povedala som mu, že mu žiadne nahé fotky posielať nebudem, on na to, že nič také nechce. Sľúbil mi 1000, poslal 500. Poďakovala som, bola som prekvapená, no myslela som si, že asi to pre neho nie je veľká suma, keď tak rozdáva.
No a následne o pár dni na mňa začal robiť nátlak, vraj som mu dostatočne nepísala a nevenovala mu pozornosť, nijak sa o ne nepričinila a mám mu ich poslať naspäť.
Citim, že si zo mňa chcel spraviť dobrý deň za to, že som mu predtým neodpisovala a pomstiť sa.
Som povinná mu to vrátiť, keď mi to poslal dobrovoľne ako dar a ja som ho k tomu nijak nenútila, neprosila, ani nezmanipulovala?
Poslala by som, len som nasrata, že ma oklamal a spravil si zo mňa dobrý deň.
Vďaka za odpovede.
A číslo tvojho účtu len tak uhádol? 😄
Nechápem ako si si mohla myslieť, že chlap, ktorého si nikdy nestretla, ti pošle len tak pre nič za nič peniaze.
a ako sa začal výhražať.
@mrkvicka060 presne tak súhlasim s tebou do bodky.
@lubkavargova1 aj mňa to zaujíma.
@alickapusinka nakolo mlada dama toho ma viac na rovasi, tak uz bolo podane TO...staci ze zacali padat statusy ako uchylak obtazuje jeho priatelku a bola uvedena do omylu a bla-bla, ale nechce ju odhalit lebo je to mlade dievca a pojde mu rozbit hubu a poda TO a cele vsetko zverejni...len chlapik, zabudol, ze v profile ma fotky kde sa krasne objimaju so slecnou...nevadi, technicky skriatok im evidentne nedodal rozum...no suma-sumarum je, ze TO je podane, a zobral to jeden pravnik bez naroku na odmenu (ano aj tak sa da) a poviem vam je to gol citat cele...lebo akonahle sa ozval tento pan, tak sa zacali aj iny ozyvat a pekne sa to nabalilo sumou....
@lubkavargova1 asi som sa stratila v tomto celom, mám to chápať tak, že ty vieš kto je autorka a podľa teba klame v tom, čo tu píše?
Omg, a po tomto vsetkom sa este stazujes ako si na tebe honi ego? Dobrovolne posles niekomu cislo uctu, lebo ti nie je ani trochu divne, ze ti ide cudzi chlap poslat 1000 eur.potom sa stazujes, ze poslal len 500 a ze ich chce spat ked zistil, ze ta nepretiahne len tak. Rozum sa vytratil niekde po ceste, ci uz davno ta opustil?
@sofiia87 žiadny ani nebol :D ako nech sa nehnevá, ale žiadny pud sebazáchovy, sebaúcty ani nič. Ktorá normálna žena aspoň so štipkou zdravého rozumu dá číslo účtu uuuplne totálne neznámemu chlapovi z FB s ktorym ako tvrdí, nechcela ani veľmi komunikovať (asi jej nebol sympatický, aby jej poslal rýchle peniaze? A ešte jej vadí, že poslal len polku z toho čo sľúbil. A potom ich pýtal spať :D Žiadna pričetná žena pri zmysloch toto nespraví. Žiadna!
Neposlala by som mu ani číslo svojho účtu. Však keď pýtal číslo účtu, že ti pošle dar, ti malo byť jasné, že ti chce poslať peniaze. Možno si na základe toho, že si mu poslala účet pomyslel, že bude z toho viac, ja nechápem čo si od toho čakala. To si na tom až tak zle, že musíš od cudzích chlapov brať peniaze a rozdávať číslo účtu? 🤦🏼♀️
Cudzi človek ti pošle peniaze ako dar a to si si fakt myslela že len tak?? Bože, čo ťa to vôbec prekvapuje?? Či už si peniaze minula tak sa rozculujes.
@lubkavargova1 vážne no to je hlúpa. A kde by sa to dalo dohľadať.A hlavne som prekvapena.

@chvostik1 No veru, len autorke to akosi nedoplo. Najviac sa mi páči, že sľúbil 1000 a poslal 500. Tak možno by poslal aj zvyšok, keby autorka bola trochu milsia. 😁