Musím zaplatiť pohreb otcovi bez vzťahu?
Otec sa o mňa celý život, nezaujímal. Nikdy sme nemali dobrý ba žiaden vzťah. Je bezdomovec. Musím mu platiť pohreb ja? Ako jediná jeho dcéra?.
@monikkatt a trapna si ty. Lebo toto napíše len niekto z veľmi nízkym IQ
Ďakujem všetkým už som sa rozhodla. 😊 A veľmi mi pomohli sa rozhodnúť tieto komenty. Pekný deň
Autorka,nebudeš ty sestra Romulusa a Rema?lebo tých vychovala vlčica...vieš len hrýzť...a nie preto,že nepochovaš otca,ale preto ako sa tu prezentujes..
Načo si zadavala tému? Aby sme aj my ponadavali na tvojho otca? Lebo info o ne/ nutnosti platiť pohreb si nájdeš na googli za pol minúty.
Však nepochovaj a ži si naďalej svoj spokojný život.My sme ani o tom vedieť nemuseli.
@janinah 🫣🫣 už som dnes videla všetko.
Neviem čo je v otázke formulované tak, aby niekto nadával 🤣 je to normálna otázka z vysvetlením prečo to chcem takto urobiť.. Jasne? 🤣
@janinah mňa vychovala moja mama a hej musela byt ako vlčica aby mi dala ráno raňajky. Vďaka pánovi ktorý ma splodil a len mi kradol od úst. Takže hej vychovala ma silná vlčica. Vďaka. ♥️ Milujem ju zato
@cacianka no ved pani bola jedna s tých, že svedomie by jej nedvolilo nechať to na obec ktorá nemá peniaze na vyhadzovanie. 🤦
My sme sa skladali súrodenci aj nevlastní...rovným dielom.....v podstate myslim ze sme to pred notarkou zakonponovali na odratanie do nakladov tykajucich sa pohrebu.... uhradili smeq aj za mamu...ale na pomník sme sa skladali iba tí čo chceli nakoľko to bola vyššia položka.
Ale keď si ty sama...máš inu situaciu .....
Ale ved ti len napisali ze ony by to zaplatili. To je vsetko, ty si ich zacala urazat ze su samaritanky, sekta a vyrehotanych smajlikov. Len preto ze maju iny nazor ich urazas. To o tebe dost vypoveda.
@cacianka nemam pocit ze by to bol utok na jej svedomie, kazdy nech sa rozhodne podla seba 🤷♀️
Mne je sumafuk ci to zaplati alebo nie
Ja mám nápad. Daruj ho lekárskej univerzite. Študenti nemajú koho pitvať. A nič ťa to nebude stáť.
@krtko1313 ty si prípad ore lekárov. Chod tam ty.
@monikkatt tak si mala temu obísť, nie tu komentovať. Mne tu stačili dva tri komenty s jasnou odpoveďou ..
Tebe a každému je to šumafuk ale komentovať a vyrivat si príde presne jak krtko1313,lebo sa nudí a musí si podrit aby sa lepšie spalo.. Že tu bok niekto vtipný a zaujímavý. Niektorých členov by tu mali regulovať. Veľa ľudí odišlo z koníka pre takýchto ľudí. A viac to komentovať nebudem. 🤌 SZIA
@cacianka s tebou nekomunikujem...
Autorka,že niekto má iný názor a dokonca aj svedomie neznamená,že musíš prskat a hrýzť,precitaj si ešte raz co všetko si tu popísala a akym stylom , mozno pochopiš...máj sa..
Blazeny pokoj daj ,Pane,svojmu sluzobnikovi a prijmi ho do svojho Kráľovstva.
@janinah no zbohom...
🤦🤦🤦🤦
Škoda ze sa tu nedá blokovať ľudí, ktorý by už nikdy nevideli nič čo napíšem.. Hneď by som tu mala zo tri kusy 🤔
Prosím, tak sa pýtaš, že čo s otcom, že aký bol. A ty takto odpovieš? Nechápem. Vieš, keď ti nikto nevie poradiť, načo zakladať tému. Úbohé
@krtko1313 uboha bola tvoja odpoveď vyššie. Sa zamysli nad sebou trošku, lebo očividne ti nieje dobre.
autorka, môj foter je alkoholik a gempler, asi tiež pred smrťou i keď zlá burina tak rýchlo nepokape takže bohvie či nás tu všetkých aj neprežije, čiže plne ťa chápem... ale prosím ťa prečo útočíš už pomaly na všetkých? 😳
a náhodou to s lekárskou fakultou sa mne osobne pozdáva asi najviac @krtko1313 👍
@zuzanka.zuzu útočím len na tých, ktorí útočia nemiestne na mňa. 🙂
@zuzanka.zuzu tak tam daj svojho otca. Nepríde mi vhodné toto písať.asi som divná ale vtipné mi to neprišlo a už vôbec nie vhodné.
Neviem či je to takto možné, či človek nedáva súhlas za života.
@gribka1 ano
@gribka1 jasné že to možné nie je, ale nápad to bol dobrý, vôbec nie urážlivý (vtipný podľa mňa ani nechcel byť, takže vôbec nechápem tej jej reakcii ale však nemusím chápať všetko že)
@cacianka si citala ten posledny komentar, co ti napisala nasa oblubena kostolna ritolezka? Normalne som vyprskla kavu na laptop :D

@monikkatt mňa zaujímala otázka ktorú som položila, nie prehovaranie do duše. A ze sa chcem otcovi pomstiť a hovadiny.
Mňa názory typu nemusíš ho pochovať ale uľaví sa ti nezaujímajú.
Rozumieme si? Dúfam že som ti to vysvetlila dosť jasne.
Obuj si moje topánky a choď v nich až potom mi hovor čo mam robiť.