Muž a jeho kolegyne v práci
Ahoj, rada by som zistila Vas nazor na moju vec, ci uz pozitivne alebo negativne by som chcela vediet ako to mam vnimat. Mam manzela a robi v cisto damskom kolektive 10 zien, je to uz asi 1 co je tam uplne sam muz, predtym bol este jeden. No a k veci: mali koncorocne posedenie z ktoreho sa minuleho roku vratil o 3.00 rano ozraty, tento rok to zopakoval znova, prisiel o 1.30 v doprovode kolegyne ozraty a bol na diskoteke s piatimi kolegynami z toho 4 rozvedene zijuce ako kedy s kym, mala som neskutocne nervy, ze po posedeni isiel sam s nimi na diskoteku, je to normalne? On mi tvrdi, ze sa neciti byt v nicom vinny, ze som prehnane ziarliva, ze je to normalna vec, prosim Vas o nazor ci som fakt taka vadna, inak mu vobec nerobim nikdy vystupy ani kontroli aj napriek tomu,ze je v praci aj dve hodiny po pracovnej dobe, inak robi v banke.Dakujem.
@nataliaseidlova len malá otázočka - a ako dlho ste manželia?
@rebeka7501 presne tak pre pána krala....ožratemu mužovi uz vidim ako ,,sa postavi,,...ten je rad ze je rád, ze ho domov donesu....
Aj v manzelstve, vztahu treba občas vypadnut, oddychnut si od domacnosti - idem s kamoškou na kavu uplne bezne, nie často nakolko mame male deti ale mohla by som ist keby som chcela zase nikto ma doma nedrží ziarlivostou a vystupmi ako sa pojdem minimálne kurvit...
A to iste aj ja. Manzel pracovne občas cestuje, keby ma chcel podviesť tak prilezitosti ma dost. Ja to iste. Je to o dovere a aj o tom dopriat tomu druhemu občas niečo. Nehovorim ozieračky týžden čo týžden samozrejme...
Prechadzam momentalne uplne rovnakym obdobim a nie si sama, co ziarli. Od marca mame babatko a moj priatel nastupil do kolektivu, kde je viac zien ako muzov. Sedi v kancelarii s dvomi kolegynami a jednym kolegom, s jednou z kolegyn sedi vedla seba...kedysi by ma to netankovalo - nez som mala dieta. Necitila som totiz ziadnu zodpovednost, ak by sme sa rozisli, tak by sme sa rozisli, ale teraz...je vsetko inak.
Uz prebehol aj teambuilding na chate, niekedy v septembri, prvu noc som nejako prezila ale tu druhu noc som mu brutalne vynadala do telefonu...teambuilding na chate na dve noci bez partnerov laka hlavne ludi, co nemaju zavazky, alebo chcu od nich uniknut...aj ja by som ho vymyslela, keby som nemala zavazky...rozumiem aj tim ludom, co to organizuju...20-25 rocny...
Cize problem je, ze moj priatel pracuje v kolektive kde su mlady ludia...skoro nikto tam nema deti, manzela, manzelku...nikto neciti zodpovednost...a ja im rozumiem
Bola halloween party...tam sme boli spolu, ale tym, ze mame babatko citila som ako keby som mala byt doma ako kdekolvek inde...cize som prezivala pocit, ktory moj priatel nepozna a necitila som sa tam dobre...
Dalsia bola vianocna party...bola som ho odtial zobrat o desiatej vecer (tak sme boli dohodnuti)...potom mi ho bolo luto, pretoze zistoval do kedy boli ostatni a odchadzal druhy...a luto preto, ze som si spomenula tiez na casy kedy som chodila na vecierky a chcela som byt rovnako dlho ako ostatni aby som nevycnievala z kolektivu...pretoze aj kolektiv je v praci dolezity aby sme sa tam citili dobre...Pravda je, ze ja som vo firme od zaciatku organizovala vecierky vzdy s partnerom, ak nejaky bol alebo si mohli hocikoho zobrat...
Inak nemam ho dovod podozrievat, je viac ako milujuci priatel a urobi vsetko co mi vidi na ociach.
Kazdy vikend sme mali posraty, len kvoli jeho kolegyniam, niekedy som mala pocit, ze ziju s nami v dome...vsetko som si to navodila sama...hadali sme sa...
Nic to nemeni na tom, ze tiez neznasam vianocne alebo akekolvek vecierky z prace mojho priatela a myslim si, ze 3 akcie za 1 kvartál je viac ako vela...
Neostava mi ale nic ine ako to vydrzat a doverovat, pretoze tam chodi rad, verim, ze nie kvoli kolegyniam, ale kvoli zabave...
Zrejme nikdy neprestanem ziarlit a nadavat pri kazdej ich akcii, ale lubim ho a nas vztah je dolezitejsi ako jeho kolegyne.
A nepacilo by sa mi, keby moj priatel isiel na diskoteku s kolegynami a keby sa to stalo, obleciem sa a idem tam aj za cenu, ze sa strapnim...robil to kedysi aj moj priatel, ked mal pocit, ze nieco nie je v poriadku, tak sa dovalil kdekolvek kde som bola...
A nemaj strach, raz sa karta obrati, zmeni pracu, alebo ty zmenis pracu kde bude muzsky kolektiv a pochopis ho...
Kedysi som mala kokegu kt po vecierkoch siel s nami este na diskoteku alebo sme pokracovali vvinom bare az na 1 kolegynu sme boli slibodne...a nikdy sa nic nestalo nieco sme popili , poohovarali sefsrvo a kolegov a nadranom sme sli domov...ako to brala jeho zena neviem ale v nasom kruhu sa nijdy viac ako par vypitych poharikov nestalo....
@zufala77 tak moj muz zase nepracoval v uplne zenskom kolektive a predsa sa mu kolegyna ponukla... som penila, ked mi to povedal. nastastie nebola jeho typ 😅 ale po case som sa ja dostala na to pracovisko a bola som s nou kolegyna, heh tak mi zo zaciatku bolo dovne, kym som nezistila, ze ona bola totalne nestatsna v manzelstve a preto mala potrebu sa hadzat muzom kolo krku a este najlepsie, ked ti muzi boli mladsi.
pokial je to raz za rok, tak viem ze to stve, ale pokus sa ostat nad vodou. nestresuj sa zbytocne a doveruj mu. hadam ta ma rad a vie si cenit co ma doma.
Inak mne by osobne vadilo viac to v akom stave prisiel
Pokiaľ nemáš dôvod mu neveriť tak by som to neriešila ak by si mala dôvodov ka neviem hovory sms a tak je to iné ale mali večierok a nechcel vyzerať možno blbo keďže je tam sám chlap ze on pôjde hneď domov a oni sa pôjdu baviť ved je to len jeden deň v roku. Určite nič zlé neurobil
nuž ja som robila v čisto mužskom kolektíve a tiež som šla na posedenie a tiež sme si vypili.. nie, že sme sa ožarli, ale veselo bolo... a nikdy sa neudialo nič, čo by bolo "cez čiaru". Manžel na začiatku vyvádzal a potom to pochopil (viac krát prišiel po mňa a na pár minút si prisadol.. )
Ja mám prácu, kde sú proste chlapi a za to som odsúdená na to aby som nikam nešla alebo si proste s nimi nedala pohárik a nezabavila sa?
Boli aj chaty a tiež som šla. Ja a 40 chlapov. Boli sme spojené tri oddelenia, z tých iných oddelení sa sem-tam niekto ozval s narážkou ale tých 10 "mojich" chalanov, na mňa dávalo pozor ako na oko v hlave a väčšinou bol dotyčný rýchlo uzemnený.
Ja svojho manžela ľúbim a nikoho iného mi netreba, ale určite by som nesedela doma, keď ide dobrá partia kolegov niekam von alebo aj na tú chatu, len preto, že ja som žena...
A nikdy nezabudnem na to, ako bolo pred prvou takouto akciou a oni ma šli všetci zborovo od manžela vypýtať a svätosväte sľubovali, že na mňa dajú pozor 😀 to sa rehotal ešte aj manžel.
@zufala77 pozri na to takto: cely rok tym rozvedenym kolegyniam veris, ze by ti muza nezvadzali. a zrovna na vecierku mas z nich strach?
jeej to mas super.moj chodi z vianocneho o 04-05 rano domov!!!😀 A k problemu:ano je to uplne v poriadku!Raz za rok taketo akcie s kokegynami su v pohode.Zbytocne ziarlis a touto ziarlivostou sa pred nim max akurat tak znechutis!
Pravidelne sme chodili do jedného hotela, kde bol zakaždým nejaký teambuilding, zaujímavé boli sledovať hlavne tie večere, chlapi normálne oblečení, rifle, tričko pri pivku ale VŽDY sa tam našli nejaké žienky, ktoré nahodené minišaty, sukničky, výstrihy, make- up ako na ples do opery, svojim správaním stoj čo stoj zaujať chlapov, úsmevy, trápne smiechy, dotyky, chlapi sedia a ona pri nich sa kruti, točí zadkom s pohárom v ruke v štýle ' aha tu som a som celá vasa'... trápne. Samozrejme chlapi celí nazhaveni že majú o zábavu postarané... Ruku by som do ohňa dala že dotyčná/é nikdy na prázdno neodchádzali...
Jedného času som sa stretávala s jednym chalanom, na disku chodili aj jeho kolegovia, všetko zadaní, ženatí, deti... A to čom som tam videla, sa mi vracať chcelo... Ani jeden nemal zábrany, netvrdím že hneď tam babenky .... na záchodoch, ale to čo som videla by mi stačilo byť ich ženami ich vykastrovat...
Ako tu uz bolo písané - keď suka dá, pes vyskočí...
Ja osobne - dôverujem ale preverujem.
@nataliaseidlova ako z iného storočia...😀
Ja by som bola tiez priserne vytocena. Aj strach by som mala. Narovinu by som mu splechla do ksichtu, ze co tym cieli akoze
@zufala77 ak ťa bude chcieť podviesť, tak to spraví aj bez večierku raz do roka... ale ak s tým máš problém, tak asi by bolo vhodné to s ním prediskutovať predtým, ako tam ide... aj keď ja osobne v tom nič tragické nevidím, až sa vrátiš do práce, budete dobrý kolektív a budete mať tiež večierok, tak uvidíš... odporúčam ti viac sa socializovať a nesedieť doma na zadku a pozerať na hodiny, kedy on konečne príde domov 🙂
@nataliaseidlova kks, čisté gestapo 🙄 ale teda som rada, že ste sa našli, aspoň ste ušetrili minimálne dvoch ľudí od domácej tragédie 😝
@nataliaseidlova no neda mi...🙂, si uvedom, ze ani jeden nevlastnite toho druheho, a nefandite si, taki uzasni zase nie ste, aby boli vsetci z vas vzruseni 🙂, a kazdy rok je mladsich, krajsich a sikovnejsich od vas oboch viac a viac... 😉
@zufala77 neviem co ti odpisali ostate baby, ale ano si vadna, ked mu za to robis vystupy. Ak bude chciet podvedie ta hocikedy a keby len to, kludne ta aj vymeni 😉 Ja robim naopak v muzskom kolektive, tiez vecierok za vecierkom, vernisaze a ine akcie, sluzobky a keby som sa mala stresovat vystupmi manzela, asi ho fakt vymenim. K niektorym druhom prace toto proste patri, obcas mozes vynechat ale stale urcite nie. Proste ohlasim mazelovi vtedy a vtedy mam to a to a pridem neviem kedy, nadranom, v noci, do polnoci. On takisto, nepyta si povolenie, nie je moje decko je moj rovnocenny partner. Takze si to len oznamime. Tak ci tak si uvedom tolko ze prenasledovanim si muza neudrzis, len odpudis, naopak, doverou dosiahnes viac, samozrejme ak mas normalneho chlapa.
No ja neviem ale niektori si asi myslia ze manzelstvom alebo porodenim dietata musia odovzdat svojpravnost a slobodu. Mali sme vecierok prisla som po 3 ...zmiesany kolektiv a nikdy by ma nenapadlo si nieco zacat a moj chlap to vie...ked ide on nekontrolujem ho...opytam sa kedy pride a tym to hasne...treba mat aj trosku slobodu keby chcel niekto zahnut urobi to kedykolvek a sa aj na hlavu mozete postavit.Kontrolovanim,zakazovanim ,scenami tak docielite opak...mala som byvaleho ktory bol totalne gestapo...podobne ako jedna pani uz pisala doslova kontrolovanie ,prezeranie mobilu,sledovanie,zakazovania ist niekde bez neho a asi preto je ex lebo ja som svojpravna a mam pravo sa rozhodnut bez vycitiek
Jan, dobra tema, strasne sa smejem, podaktore asi maju pocit, ze ked sa im narodi dieta, vsetko ostatne skoncilo. Prestante zavidiet chlapom (a ano, presne to to je), ze chodia von a chodte aj vy, nechajte dieta s oteckom a mozte sa ist aj vy zabavat, ale to by uz nebolo ono, vsak? Uz by ste sa nemohli hrat na ublizene, ze vy doma s detmi a on hnusak na vecierku. Kto vam kaze sa totalne obetovat detom? Raz za cas vypadnut von, zabavit sa, nemysliet kazdych 5 sekund na deti, este nikomu neublizilo, zabudate zit, preto robite doma stihacky
@moni244 a ty nevies ze po svadbe sa nic nesmie? Ze ludia stracaju svojpravnost,oslepnu,lebo vsetko ostatne je zle?!
Zasnem! Naozaj! Moj ma firemne akcie kazdy mesiac,raz mesacne oslavuju narodeniny a meniny ale daju si jeden dva pohariky a asi 2x do roka maju chatu,raz 2-3dni lyzovacka a raz 2dni zabijacka na sefkine narodeniny a piju a zabavaju sa,plati to vsetko ich sefka a partneri tam nechodia a ja to chapem,maju narocnu pracu a relax sa zide,utuzuju vztahy a kedze im to plati sefka ani by ma nenapadlo sa tam pchat. Svojmu muzovi verim! Lenze niektorim to materstvo pekne udiera do hlavy
@petulda333 vidis, na to som zabudla, asi by som mala s muzom hodit rec
Toto mi urobilo den.. hlavne po tom co od rana riesim, absenciu chlapa pod papucou, ktory kvoli svojej stihacke pravdepodobne ostane bez prace.... Nuz, ci si divna? Nie.. je takych-ziarlivych milion inych zien, ci je to dobre? Nie je... proste bud to prezijes a predychas,a lebo z vystupov jeden z vas vyjde zle... ci uz rozchodom, alebo zmenou prace. Ako sa zariadis, tak mas... moj pocit z prispevku nie je ten, ze mas nedostatok volneho casu a teda nemozes si vyrazit ty, ale to ze ta zoziera ziarlivost, kvoli tym kolegyniam. Slobodnym. Nie kvoli tomu ze pride o 3tej, ale kvoli tomu s kym tam bol...
@zufala77 čím viac by si ho doma držala " nakrátko ", tým viac bude utekať. Určitú voľnosť treba tolerovať, proste taká rovnováha aby v tom bola...ale sa aj hovorí - dôveruj, ale preveruj - no s mierou, je to aj o vzájomnej dôvere, ako sa poznáte. No pravdou aj je, že zasa ožratý prísť nemusel, že sa tiež mohol trochu krotiť a prísť domov s takou ešte "tolerantnou hladinkou " a bez doprovodu - lebo ako by sa to jemu páčilo, keby si prišla domov po polnoci a doniesli by Ťa traja statní bodyguardi?
@nataliaseidlova a si si ista ze to vyhovuje aj manzelovi? Ze to nerobi preto aby bol doma pokoj? Pytam sa lebo ma zarazila tvoja veta ze by si to nedovolil lebo si strasne ziarliva,tak moze byt ze to robi len kvoli tebe a nie preto ze to sam tak citi...ale ak tebe nevadi ho drzat pod papucou a on ticho drzi...
@nataliaseidlova vdakabohu, ze vy dvaja ste sa nasli, ulahcili ste to aj ostatnim

ja chodievam tiež na vianočné večierky a domov pred polnocou neprichádzam, boli sme aj celý kolektív na chate (cez noc) muži, ženy, všetci ženatí, zadané a tu sme.
Raz za rok ? A ?
Ak bude chcieť partner podviesť, podvedie aj pri vynášaní smetí za 10 min a triezvy !!!!
Asi sa domov neponáhľal keď ho čakala stíhačka.