Muž a jeho kolegyne v práci
Ahoj, rada by som zistila Vas nazor na moju vec, ci uz pozitivne alebo negativne by som chcela vediet ako to mam vnimat. Mam manzela a robi v cisto damskom kolektive 10 zien, je to uz asi 1 co je tam uplne sam muz, predtym bol este jeden. No a k veci: mali koncorocne posedenie z ktoreho sa minuleho roku vratil o 3.00 rano ozraty, tento rok to zopakoval znova, prisiel o 1.30 v doprovode kolegyne ozraty a bol na diskoteke s piatimi kolegynami z toho 4 rozvedene zijuce ako kedy s kym, mala som neskutocne nervy, ze po posedeni isiel sam s nimi na diskoteku, je to normalne? On mi tvrdi, ze sa neciti byt v nicom vinny, ze som prehnane ziarliva, ze je to normalna vec, prosim Vas o nazor ci som fakt taka vadna, inak mu vobec nerobim nikdy vystupy ani kontroli aj napriek tomu,ze je v praci aj dve hodiny po pracovnej dobe, inak robi v banke.Dakujem.
@moni244 vďaka bohu pre mňa a nie pre vás 😉
Asi budem za divnu mne by to tiez vadilo....a dost...a este aby ho dopratala domov...no koniecc....to si ako myslite ze taky ozraty a s piatimi babamy tam co robil...aj.ked navravim.ze spali spolu ale isto tam nieco bolo ci uz len myslinky tanecky atd.....ja neviem ja toto niako neuznavam ..mal vziat aj teba a bol by pokoj....a hold pustite sa do mna.ked je slobodny prosim ale zenaty nchlap....ako vecierok bych prekusla ale ist na disku....ano vadilo
@petulda333 a preco ta to tak rozculuje? v tvojom vztahu to funguje tak ako pises, v inych to funguje inak, alebo aj nefunguje.. Nastastie ani jedna z vas, co ste take tolerantne nemuste zit so "stihackou" a ostatni si to doma vyhadaju, alebo aj nie..
mne zas hlava neberie to, co pises o tom utuzovani vztahov.. v praci si denne 8hodin, mesacne cca 160h.. doma su ludia, vecer, v noci spia a cez vikendy.. takze kde travia viac aktivneho casu? v praci a nech mi nikto netvrdi, ze v praci sa iba pracuje.. to by totiz aj na modrom koniku komunikovali len zeny na materskej, alebo tie co robia na smeny.. takze je naozaj take potrebne utuzovat pracovne vztahy opijackou zabavou mimo pracoviska vecer? ak to niekoho bavi, je jasne - to uz je na nom a jeho partnerovi aby sa dohodli, zhodli, nezhodli.. ale tvrdit pri tom mnozstve casu, co clovek stravi v praci s kolegami, ze to je potrebne - s tym nesuhlasim, v praci s cudzimi ludmi clovek travi casu viac ako s vlastnou rodinou..
a nie, materstvo mi neudrelo do hlavy, tento nazor mam odkedy pracujem a ano, je to divne, aj moj muz ma ten isty nazor a NIE, nie je podpapucak.. a ano, aj ja som chodievala na vianocny vecierok z prace, ale urcite som tam nechodila sa ozierat a tak isto aj moj muz..
a inak, jedine co mi na takychto zabavach vadi su flirty - nemyslim si, ze ludia tam mavaju swingers party, ale poznam presne tie typy zien a muzov, co musia stale niekoho obchytkavat a laskovat, sama som takych kolegov a kolegyne mala a hrozne mi prekazali tie kecy.. a viem, ze aj muz ma take kolegyne, staci s pozriet foto z takych akcii..
@zufala77 nerobila by som z toho drámu. Raz za rok sa ide zabaviť s kolegyňami. Keby mal kolegov, išiel by s kolegami. U mňa OK. Ak by ti chcel byť neverný, tak bude a nemusí kvôli tomu ísť ani na diskotéku, ani na večierok. Najlepšie, čo žena môže urobiť, je pustiť tieto veci z hlavy. Skôr by mi vadilo, že prišiel podľa tvojich slov - ožratý. To nemusím. Mám rada mužov, ktorí vedia, kedy majú dosť.
Tu sa moc nedozvies...uz su tu urazky...klasika konik.ako sa vravi doveruj ale preveruj.....
@petulda333 ale samozrejme, máš pravdu, stačí vnímať veci okolo seba... x párov žije vo vzťahu ako vo väzení. Robia to, čo nechcú a nerobia to, čo chcú. Zdanlivo je všetko ok, ale vnútorne ich to neuspokojuje. Ľudia sa vzájomne spútajú z čistého strachu, aby ich ten druhý neopustil. Ale nikde žiadna záruka neexistuje, je to len ilúzia a tomu veľmi ťažko čelia hlavne ženy. Aj keby bol na neviem akom krátkom špagátiku, aj keby už naozaj nikam nechodil, ak mu do života ešte niekto má prísť, tak sa to stane a žienka si bude búchať hlavu o múr, keď sa jej z toho špagátika urve ako blázon, ktorý v sebe roky akumuluje veci a potreby, ktoré sa za ten čas nedostali von.
@jana_eyre mna to nerozculuje,ja som sa len slusne spytala,lebo ma zarazila jej veta. A ano utuzuju vztahy,pretoze aj ked mm ma super sefku,kt im pomoze a vyhovie,tak v praci si vyzaduje 100%,a jediny cas ked su vsetci spolu je obed,co u nich je cca 40min. Moj je v kancli sam,dalsi chlapci su v sklade co je ina budova a zeny v dalsich 3kancelariach. Aj ja som ziarliva,a su veci kt netolerujem ale robit dramu z toho ze chlap pojde von raz ci dvakrat do roka,robit nebudem. A nazor ze zenaty chlap si nema co vypit a ist sa zabavit je pre mna divny!
@nataliaseidlova ja netvrdim ze nie ste normalni 😊😊 mna len zarazila ta veta,poznam ludi co im to takto vyhovuje. Mala som partnera,kt najradsej sedel doma a nikam sme nechodili,za 2r som bola raz kolegami na drinku (2h), priviezol ma tam a siel az dnu aby to omrkol,sedela som tam 5min a uz mi prisla sms kt som si hned nevsimla tak mi volal preco nepisem...a nebudem to rozpisovat,mne to nevyhovuje. Ale kazdy z nas je iny.
Tiez si myslim ze diskoteky patria pubertakom nie dospelym a nie rodicom.ine je napr.hodova zabava kde su aj deti s rodicmi ci napr.taka kava cez den alebo teda pohar vina a ist zase k rodine.ja sice toto chvala bohu neriesim ani nemusim muz nepije ani pivo takze ked povie medzi chlapmi ze nepije tak sa nanho kukaju jak keby spadol z marsu.milujuci manzel radsej stravy cas so svojou rodinou detmi zo zenou uz tak ze ten cas kde je vecsinou v praci a este o to ukracovat rodinu a chlastat.nuz ale ako si tych chlapov naucite tak to bude aj ked budu deti tam este aj castejsie.len by ma zaujimalo ako to budu riesit ked budu deti a budu chciet ist obaja a ani jeden neustupy.asi deti nechaju same doma a idu sa bavit.alebo to zacne jednemu vadit a uz hadky na svete.ale co sa tyka prace tam by to namalo vadit pokial je s nimi len v praci.
@petulda333 to že ta to rozculuje sudim z tvojich vykricnikov.. Totiž interpunkcne znamienka pre mňa znamenaju intonaciu reči..
Ma napadol k tejto téme vtip : "Príde muž domov ožratý ako doga, zavesený do dvoch živočíšnych žien, zazvoní, otvorí manželka a muž hovorí : Jana nebuď sviňa a povedz, že si sestra !!!"
@jana_eyre toto je najhorsie na komunikacii cez net,ze ludia si domyslaju ton a pod. Nerozculuje ma to,vykricnik som dala na zdoraznenie vety. Ak to obom partnerom vyhovuje,tak fajn,kazdy sme iny,ale ak ma jeden z partnerov toho druheho utlacat a dirigovat tak to je problem pre mna. Ty sama pises ze vam vztah taky vyhovuje a to je dobre,ale si predstav zeby ti manzel nieco prikazoval a dirigoval ta,to by ok nebolo. Ja som si hladala partnera kt ma rovnaky pohlad a nazor na vztah a zivot, a podla mna by to tak malo byt
@nataliaseidlova ak to vám dvom vyhovuje, tak je to samozrejme v poriadku, len teda no trošku som sa pozastavila nad takýmto spolunažívaním... môj ex bol takýto ako ty alebo tvoj muž - a aj to je jeden z dôvodov, prečo je z neho ex 😀 ale teda veľká vzácnosť, že ste sa vy dvaja našli v podstate rovnakí a navzájom si vyhovujete, lebo inak sú takéto povahy pre vzťah čistou katastrofou... obyčajne je to tak, že kontrolovať áno, ale byť kontrolovaný to už nie... a vždy niekto potom trpí...
@nataliaseidlova ze ste mladi, to nie je bohuzial, to je super, to vysvetluje ten majetnicky zapal, casom sa to usadi 🙂, keby to tak zostalo dlhsie, by vam to zacalo vadit, inak prajem vsetko dobre 🙂, ale nechcem mudrovat. to ja len tak 🙂
@moni244 presne,keby pil a mal take vecierky kazdy tyzden alebo raz mesacne,ale raz do roka! Jeden den,vecer a uz sa tu riesi aky je otec. Svina chlap ze jeden vecer z 365vecerov travi na firemnom vecierku...ach
@petulda333 asi tak, muz tiez tak bol, trosku to prehnal s alkoholom, ustlala som mu vedla, na druhy den som sa mu smiala, ze ci mu to bolo treba a najblizsi mesiac ma na rukach nosil a dakoval, ze som aka som a nerobim mu doma scenu ako zsny jeho kolegov. Alebo ma kolegu, sem tam chodia na rybacku, ja muzovi len odpisem, ak on nieco chce, ale jeho kolegovi kazdych 5 minut pipa sms od ma zelky, co ho kontroluje
@emilia25 hmmm podľa tvojho vzorca asi nie som milujúca matka, žena... som bola normálne minule vonku, prišla som už aj svitalo, ani som nesedela celú noc a už vôbec nie pri pohári vody a na obed som objednala pizzu z donášky 😀 a vieš čo? nič, nikto nebol urazený, nikomu to nevadilo, nikto mi nič nevyčíta...
@moni244 chore,mala som takeho a nikdy viac. Moj tiez staci ze vypije trochu a na druhy den umiera,ja sa mu smejem ze tak mu treba a on sa dusuje ze nikdy viac. Ja mu tiez nepisem ani nevolam,naco aj?!? Jeho kolega svoju manzelku podvadza a staci mi pocut ako to ten moj odsudzuje,a viem ze by to neurobil
@nataliaseidlova
vytrcat z radu je vzdy tazke.
v manzelstve plati jedine pravidlo: aby to vyhovovalo obom, aby obaja suhlasili. vtedy su obaja spokojni a manzelstvo je stastne.
ak to u vas klape, pokracujte takto dalej.
su napríklad pary, ktore bez seba nedaju ani ranu. ako siamske dvojicky. vsade spolu, bez seba nikam.
niekto povie, ze takto by nemohol. "udusil" by sa. ale to je on.
oni su ini. a vyhovuju si takto. sadli si.
naco ich prerabat na predstavu spolocnosti o tom, co je pre nich lepsie?
človek sa potrebuje oslobodiť od strachu z opustenia, obáv, od vzorcov správania, ktoré sa len preberajú z generácie na generáciu, od falošných presvedčení, že keď niekto pri tebe sedí doma na zadku, že si v bezpečí, že je v bezpečí váš vzťah, že neostaneš sama. To môže platiť v jednej minúte a v tej nasledujúcej už nie.
@emilia25 keby bol váš vzťah taký ideálny, ako to tu často opisuješ, vôbec by si toto neriešila. Vôbec by si sa ani nezamýšľala nad tým, že tvoj muž stratil právo ísť niekam na chatu bez teba. To, že to vraj dobrovoľne nerobí, možno pravda je a možno nie. A ani to nie je podstatné. Podstatné je, že ak sa sami dobrovoľne obmedzujete, tak je vo vás ten strach a zárodok nedôvery.
@emilia25 @sissy27 baby nehádajte sa, je to o dôvere, ak toho svojho poznám a verím mu, môže byť aj so " stádom ženských " a budem vedieť, že " nedá " 🙂 🙂 a to isté on o mne...človek sa zrazu len tak cez noc nezmení...a ešte čosi - " ožralý ", celkovo znecitlivený 🙂 - ani technicky by to nebolo možné 🙂
@moonlight1210 tu nejde o vytŕčanie z davu. Ide o to, že celé toto extrémne obmedzovanie, ktoré im obom tak veľmi vyhovuje, pramení z niečoho. A to niečo, nie je zdravé. To, že im to zatiaľ vyhovuje, je zrejme spôsobené tým, že sú spolu krátko. Neskôr sa to môže zmeniť v peklo. A žiaľ, veľmi pravdepodobne sa to aj stane.
Aj moj ma v robote same zeny... zo zaciatku vztahu som aj ziarlila,ale uz ma to davno preslo. Jeho nazor je taky... ze nikdy nevymenim milion krasnych noci s tebou za jednu "mozno" peknu noc s inou zenou. 😉 to mi casto opakoval,ked som nahodou ziarlila. A je to pravda,pokial chlap miluje a doma mu nic nechyba tak to ma v hlavicke jasne usporiadane... navyse ked clovek niekoho miluje tak nato snad nezabudne aj ked je ozraty pod obraz bozi 🙂.....a inac co ja poznam rozvedene zeny...uz co to prezili,pochybujem,ze by mala niektora chut rucat manzelstvo a ulakomit sa na zadaneho chlapa a este ak su deticky..tak aj so zavazkami
jéminenky ....a ked tu napišem ze moj muz sa chysta na ,,pansku dovolenku,, s bratmi a otcom...tak ze néééé....jezííííš...to v ziadnom pripade uz tu vidim take komenty.
A prečo nie? Raz za rok ak je moznost nech ide trošku ...ved on dopraje aj mne, nám ako rodine. Rodinná dovolenka to je samozrejmost, deťom sa venuje, von ich zoberie aj sam od seba, nikde sa inak netula, napečie mi na Vianoce, pomoze s čím moze...nehovorim ze nema raple ale kto nema, no nezasluzi si? Sak aj mne dopraje čo sa dá. A my sa snazime riadit heslom - rob druheho šťastným a nie nešťastným. Samozrejme nehovorim, ze mu všetko zjem aj s navyjakom....ale na take zásadné veci ho ,,pustím,, a preberám vedenie domacnosti na 100%. Ja som rada, ked je on spokojny a on je rad ked ja som spokojna. Je to aj o kompromisoch a občas ustupi on občas ja. Nehladam za tým ,,kurvenie,, keby chcel davno mohol...
Najviac sa mi lubilo ako som hovorila susedov, ze muž ide s kamaratmi do Azie...taka partia troška popozerat...a vedla jeho zena stála a on jej hovori, ze ,,vidiš? vidiš, ze aj ostatní chodia?,,
😝