icon

Muž a jeho kolegyne v práci

zufala77
18. dec 2016

Ahoj, rada by som zistila Vas nazor na moju vec, ci uz pozitivne alebo negativne by som chcela vediet ako to mam vnimat. Mam manzela a robi v cisto damskom kolektive 10 zien, je to uz asi 1 co je tam uplne sam muz, predtym bol este jeden. No a k veci: mali koncorocne posedenie z ktoreho sa minuleho roku vratil o 3.00 rano ozraty, tento rok to zopakoval znova, prisiel o 1.30 v doprovode kolegyne ozraty a bol na diskoteke s piatimi kolegynami z toho 4 rozvedene zijuce ako kedy s kym, mala som neskutocne nervy, ze po posedeni isiel sam s nimi na diskoteku, je to normalne? On mi tvrdi, ze sa neciti byt v nicom vinny, ze som prehnane ziarliva, ze je to normalna vec, prosim Vas o nazor ci som fakt taka vadna, inak mu vobec nerobim nikdy vystupy ani kontroli aj napriek tomu,ze je v praci aj dve hodiny po pracovnej dobe, inak robi v banke.Dakujem.

Strana
z6
soulmate9
2. máj 2019

@rebeka7501 nehnevajte sa na mňa milá pani. Ale vy ste dobre mimo.

katkazocele
4. jan 2023

@girlnextdoor Prosím ťa čo také robili na tých diskotékach? A súhlasím tiež som videla že na firemnej akcii niečo z čoho mi bolo zle 🤢

katkazocele
4. jan 2023

@nataliaseidlova nepočúvaj ichz oni len závidia že vy sa rešpektujte a dohodli ste na tomto, čiže ste nejaké pokovky zminimalizovali na minimum. Im zostáva len dúfať že ich manžel čo sa opije na chate s kolegami, že nič neurobí, teda urobí, každý kto pracuje v zmiešaním kolektíve tak vie že sa tam vždy niekto s niekým vyspi5, ale oni sú z tým zmierene co už

moonlight1210
4. jan 2023

@katkazocele no džizas, katuska. Ty ked sa zazeries do tej svojej svatej vojny, tak ides ako píla. Z temy do temy, bez ohladu na rok. Beries to rad za radom.
Kolko ich este takto preluskas?

Ale dik, ze si mi nostalgicky pripomenula oldman50plus. Ten tu uz tak daaaavno nebol. A maval zaujimave postrehy. Skoda.

katkazocele
4. jan 2023

@bruneta880 nepríde to nijako, lebo kamaráti sa držia že ich do toho nič nie je a nebudú bonzovať, preto tak radi chodia ženy a muži na chaty lebo vedia že to tak zostane medzi nimi tak si môžu užiť 🥲

katkazocele
4. jan 2023

@moonlight1210 tak ukázalo mi to v možnosti podobné tak som klikla a vieš čo zvláštne, že tie ženy ktoré tu píšu že ich nezaujíma čo robí ich manžel že mu veria, kde to pekla, pardon s kým do pekla tie zadané a nezadane kolegyne na akciách majú sex? Logicky mi vychádza veľa žien tie ktoré veria tak sú podvadzane, veď. Alebo sa mýlim?

beronsche
4. jan 2023

@katkazocele mne logicky vychadza, ze si dost mimo v tejto uvahe.. statisticky mas primalu vzorku a dost mozne, ze porovnavas skupiny, ktore nemaju ziaden prienik..

Ty mas nejaku traumu spojenu s neverou, alebo len citis svate poslanie rozsirovat obzory?
Nechces sa na to vykaslat, nechat inych nech si ziju svoj zivot ako vedia a venovat sa tomu svojmu?

katkazocele
4. jan 2023

@beronsct ako môžem byť mimo, tam odkiaľ sa berú ti ženatý ktorí podviedli? Alebo vydáte? Logicky niekto im verí doma že to neurobia a oni to urobili, veď aj prečítaj komentáre, veľmi veľa žien sme sa tým stretli a doma majú skvelých manželov a ženy a aj tak išli na izbu si užiť.

moonlight1210
4. jan 2023

@katkazocele "Logicky mi vychádza veľa žien tie ktoré veria tak sú podvadzane, veď."
Automatiky vsetky?

martin103
17. mar 2024

@zufala77 ked aj nic nebolo tak je to otazka casu kedy nieco bude . robi sa to tak vsade na vecierkoch kde je alkohol

Strana
z6