Muž alkoholik
26. júl 2022
Som s priateľom 6 rokov a stále riešime ten istý ptoblém dookola - alkohol. Tento problém začal ešte predtým ako sme sa spoznali, roky jazdil na kamione, bývalým priateľkam prerobil domy, nabral si pôžičky, ktoré musí splácať, kvôli tomu ma problémy s rodičmi. A vtedy začal piť, prišiel 2x o vodičák a tieto jeho psychické problémy sa s ním tahajú dodnes. Na to začne piť, nárazovo, niekedy aj viac týždnov potom keď zakročím istý čas nepije, ale znova potom príde ten zlom a začne. Tie ktoré ste si prešli niečím podobným ako ste sa s takým človekom rozprávali aby si vstupil do svedomia a začal so sebou niečo robiť, pretože moje dohovarania vôbec nepomahajú. Kvôli alkoholu už má aj zdravotné problémy s pankreasom.

@ivetasv Máš pravdu Iveta, nepomôžu žiadne sľuby človeka čo vo veľkom slope pretože on už nie je on ale ovláda ho démon alkoholu. Aj nasľubuje a znova začne. Mám dosť rokov a za ten čas mi zomreli traja "kamaráti" na alkohol a stihli zničiť životy všetkej svojej rodiny. Sú to hrozné tragédie.