icon

Muž čaká dieťa s niekým iným: Čo teraz?

3. apr 2024

Neviem čo mám robiť ani napísať. Mám muža dve deti a doteraz usporiadaný život. Som ešte na MD a dnes som mala návštevu ak sa to da tak nazvať. Pred dverami stal cely rodinný klan z osady za dedinou. Otvorila som len vetracku keď neodchádzali a volali po mužovi až mi povedali čo sa deje, ževraj žena od nich tehotná s ním muz dosiel keď som mu volala a všetko priznal. Rozpadol sa mi svet.mladšia dcéra ma 4 mesiace. Čo mám robiť
Som kúsok od toho ze si zavolám sanitku držím sa len kvôli bábätku lebo kojím a nemôžem si dovoliť vypadnúť ani na 3 hodiny

janinah
3. apr 2024

Do hodiny by som zorganizovala premiestnenie sa s deťmi k rodicom.A okamžite sa objednať ku gyn.na testy na pohl.choroby vrátane syfilis.U mňa by ten chlap navždy skončil,majetky by som riešila cez právnika.
Trochu chcem veriť,ze téma je vymyslená, že ozaj jedna čerstvá mama toto nemusí prežívať.

fido69
3. apr 2024

Rád by som prispel múdrou radou, ale môj rozum nedokáže tvoju informáciu absolútne stráviť. Fakt bol taký nadržaný chudák, aby ho zasunul do cigánky z osady? Som chlap a nie som ideálny, ale toto by ma nikdy nenapadlo ani v zlom sne. 😳

Potrebuje to hlavne čas, aby si to strávila. A rovnako to potrebuje lekárske vyšetrenie na sexuálne prenosné choroby. Ten má semeno aj v hlave namiesto mozgu... 🤯

klip0
3. apr 2024

Veľmi ma mrzí čo prezivas v takomto období pomerne čerstvo po pôrode.

Večer by som sa s ním porozprávala. Zajtra by som nedala dcéru do školy, zbalila sa a odišla k rodičom. Navždy samozrejme. Zvyšok cez právnika

janage
3. apr 2024

A teda ak je fakt ta žena z osady do 2 dní to vie celá dedina vrátane mazelových rodičov. Keďže manželke už klan novinku oznámil. Takže nechápem tie reči že rodičov do toho nič. V tomto prípade práve naopak.

autor
3. apr 2024

Prosím nerypte do mna že je to výmysel cítim sa dosť zle aj bez toho že pre niekoho je toto tak strašne že si mysli že je to výmysel. Viem že je to hrozne a nechápem prečo práve ja. On pracuje na úrade s ľuďmi preto ho aj poznali viacej neviem. Moja mama príde zajtra sem, svokra je už vdova ma len jeho tam pomoc necakam. Povedala som mu že príde moja mama dúfam že odíde aj kvoli nej keď už doteraz odmieta

janage
3. apr 2024

A tým osadníkom stačilo, že sa muž priznal? A spokojne odišli? Nepožadovali žiadnu protihodnotu? Len ti to prišli oznámiť? Lebo oni zas rôzne bolestné a odškodné požadujú keď sú v práve a veru hlasno.

doriiis
3. apr 2024

@janage .....predpokladám,že aj oni sa to dozvedeli až teraz.Mozno je tá rómka nejaká 20 ročná žaba,čo sa hanbila priznať,že čaká dieťa s bielym

doriiis
3. apr 2024

@janage ....alebo jak je zvykom u niektorých vrstiev,že zistia,že čakajú dieťa až v momente,keď ho začnú rodiť🤷

janage
3. apr 2024

A on ti k tomu vôbec žiadne vysvetlenie nedal? Aspoň to by som chcela vedieť či to bolo jednorazové.
Nemôžeš aspoň odniesť k svokre deti na hodinu, že mu dávaš poslednú šancu sa vyjadriť ku všetkému?
Veľmi mi je ľúto čo prežívaš. Ale baby majú pravdu, ak ostaneš, budeš ich mat na dvore hocikedy.

fido69
3. apr 2024

@doriiis "20 ročná žaba z osady" si ma teraz dobre pobavila. To je v osade už skoro stará mama... 😂

jaskolka
3. apr 2024

Ja by som ho asi najorv zmlátila, co by do neho vošlo, a potom zbalila a poslala za tou "lejdy" do osady.Sla by som za rodičmi, kde by som sa trochu ukludnila Samozrejme potom by som riešila rozchod, rozvod, výživné a podobne. Jaj a ešte testy na pohlavné choroby, to už aký debilny nadržaný somár musí byť, aby siel *** s babou s osady, kým doma má ženu s malým bábätkom? Fuj, normálne by som ho zavesila za "niečo" do prievanu!
Co to k tomu vôbec povedal? Aké vysvetlenie? Ono vlastne ani žiadne neexistuje, len by ma zaujímalo, ci vivec dáku trapnu výhovorku vypotil

janage
3. apr 2024

@doriiis 20 ročná v osade rovná sa také 3, 4 deti. Tam sa začína v 15 rodiť. 13,14 už spolu pohlavné žijú.

domka222
3. apr 2024

Prvý apríl už ale bol. Ale ak je to pravda,tak u mňa by skončil

doriiis
3. apr 2024

@fido69
@janage ....to bolo myslené obrazne

jaskolka
3. apr 2024

@zooeynka nie je to vždy tak, poznám od svokry viac takých "zmiešaných" párov, a sú to ženy z osady, chlapi kus jednoduchší, ale sú bieli

lienka.7
3. apr 2024

Autorka, viem, že je to slabá "utecha" ale je/bude to dieta vôbec jeho? Lebo slečna ani nemusí vedieť, s kým ho ma.
Inak hnus, už by sa ma viac nedotkol, okamžite sa poradiť s právnikom co a ako je najlepšie pre teba.
Vyzivne na deti a teba, predať dom, vyplatiť hypo a odísť preč od takého chudáka. A nech si berie mila svokricka k sebe, keď ho ešte mieni obranovat.
A ako tu už bolo povedané, hneď zajtra volať gynekológovi, ze urýchlene potrebuješ testy.
Držím palce

simca06022011
3. apr 2024

Neobchádza ho, bud nech začne hovoriť alebo sa zbali. Mamu zavolaj ako psychickú podporu... ak bude odmietať riešiť kľudne aj svoj celý klan zavolaj. Ja by som ho vykopal s igelitkou pred osadou.

janage
3. apr 2024

Autorka napíš aspoň na IPcko https://ipcko.sk/chatova-poradna/

matullienka
3. apr 2024

Bože toto sa zle číta, to ani nie je chlap čo toto dokáže urobiť to je obyčajný chudák. Keď je na záhrade ja by som mu zbalila základné veci do tašky hodila za ním na záhradu a dom zamkla nech sa prace kade ľahšie. Čím skôr ku gynekologovi sa objednaj na testy.

janage
3. apr 2024

Podľa mňa muž nič nehovorí lebo mu je jasne, ze prišiel práve o všetko. O rodinu, o dom, o dobre meno, ak bola osadnicka jeho klientka na úrade aj o prácu. Však to je na mašľu (tym nijako nechcem povedat, ze si za to nemoze sám)
Aj keď ti všetci zaradia riešiť radikálne a rázne. Nemusíš ak sa dnes na to necítiš.

tinatitti
3. apr 2024

Dobre,že ti príde mamina. Budeš mať podporu,ktorú potrebuješ a ona bude mať silu aj za teba,aby ta pobalila a zobrala odtiaľ preč. Nerieš teraz majetok, to sa dorieši neskôr. Hlavne čo najskôr odtiaľ preč. To ti pomôže to predychat a racionálne uvažovať čo vlastne ďalej. Ak by si potrebovala akúkoľvek pomoc, kľudne napíš správu. Ci už ide o odvoz alebo pomoc s vecami pre deti príp len psychickú podporu. Hlavu hore. Tento chlap nestojí za tvoje slzy.

nic0le
3. apr 2024

A všimla si si na ňom nejaké zmeny, v správaní alebo tak?

eeffka
3. apr 2024

Akoze co chces aby "odprosoval"? Fuj ani portvisom by som sa ho nedokla a balila veci.

vieronika14
3. apr 2024

Drzim palce

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
janage
3. apr 2024

Najviac ľúto mi je toho prváčika. Napriek tomu čo rádia, ak by sa kúsok dalo do konca školy sú 3 mesiace. Nechala by som ho dokončiť školský rok. Na muža by som pritlacila, aby odišiel alebo ja odišla hoci k svokre ak by bola ochotná mi pomôcť. Alebo niekde v rámci dediny.
Tu by mal muž ustúpiť a docasne ti dom prenechať, aby synček dokončil 1.rocnik v akom takom pokoji.

lulua15
3. apr 2024

Tu nie je čo riešiť vyhodiť z domu. Nech si ide za osadnickou. Ja už nerozumiem ako sa normálny človek dokáže spustiť s osadnickou? To až taký zufalec bol? Nechutné . Tebe držím palce nech si v poriadku telesne i duševne určite to ľahké nebude keď sa to rozkrikne po dedine

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
ktochytavzite
3. apr 2024

A ta z osady mala kolko rokov?Snad nemala do 14.Potom by som ho vykopla z domu vajciaka.