icon

Muž čaká dieťa s niekým iným: Čo teraz?

3. apr 2024

Neviem čo mám robiť ani napísať. Mám muža dve deti a doteraz usporiadaný život. Som ešte na MD a dnes som mala návštevu ak sa to da tak nazvať. Pred dverami stal cely rodinný klan z osady za dedinou. Otvorila som len vetracku keď neodchádzali a volali po mužovi až mi povedali čo sa deje, ževraj žena od nich tehotná s ním muz dosiel keď som mu volala a všetko priznal. Rozpadol sa mi svet.mladšia dcéra ma 4 mesiace. Čo mám robiť
Som kúsok od toho ze si zavolám sanitku držím sa len kvôli bábätku lebo kojím a nemôžem si dovoliť vypadnúť ani na 3 hodiny

janage
3. apr 2024

@lulua15 vieš zas mi pri stanici mame také uličky a tam slečny väčšinou istého etnika, a z lunika ponúkajú svoje služby. Tí čo tam bývajú hovoria, že tie fára čo tam zastavujú, by sme pozerali. A tí si za to ešte musia platiť

matullienka
3. apr 2024

@ktochytavzite myslím, že v tomto prípade je úplne jedno koľko má tá osadnicka rokov, to čo spravil je neodpustiteľné

mirkam3
3. apr 2024

Ak to s “drahym” nejde po dobrom, a ešte je ticho a hra sa na dotknutého, ja by som hneď teraz zavolala zámočníka (mnohé firmy robia snad 24/7), kým bude vymieňať zámky, mužovi by som zabalila základ do cestovnej tasky a našiel by si to pred dverami keď príde zo záhrady…. Ešte by som mu bola ochotná zavolať taxi k mame. Nech sa tam odprace kým si dohodnete dalsie kroky - ked už neberie ohľad na teba, nech aspoň toleruje potreby vášho prváčika.

janage
3. apr 2024

@matullienka ak má menej ako 15, má muž o pruser viac.

lulua15
3. apr 2024

@janage ja o Tom viem tiež máme osady v okolí a nielen ženy ale aj koľko mužov na luxusných autách privezie mladíkov z osady ...fuj celý svet sa v rit obracia. Nechutni bohatí uchylaci. V osadách sa deje mnoho zverstiev aj s deťmi zial

matullienka
3. apr 2024

@janage tak v tom prípade je to už jeho debilita, sám sa do toho namočil.

janage
3. apr 2024

@mirkam3 nemôžeš vymeniť Zámky ani vyhodiť manželku či manžela zo spoločnej nehnuteľnosti, dokonca ani z vlastnej, kým nie je právoplatný rozvod.
Zas netreba radiť somariny síce emocionálne a morálne ho právo vyhodiť má, ale skutočne nie. Neurobila by som teraz cirkus práve kvôli tomu prvákovi.

janage
3. apr 2024

@lulua15 ja som tým len chcela povedať, že chlapov, čo s osadnickami nemajú problém je veľa

doriiis
3. apr 2024

@mirkam3 ....naozaj jej radis hlúposti,pre ktoré by ešte mohla mať problémy s políciou.Nemozes nikoho vyhodiť z vlastného domu

autor
3. apr 2024

Oznámila som mu že príde moja mama zajtra a už komunikuje, môj nazor že nechce aby sme to riešili pred mojou mamou zajtra. Odísť z domu neodíde jeho mama ho nechce u seba lebo pozemok nášho domu je jej. Zevraj to nebola jednorazová záležitosť ale ma city k tej žene takze sa nemusim bat chorôb došlo mi mdlo pri jeho slovách. Obranoval ju ze je slušná a neviemco ešte.. zrejme budem musieť odísť ja on určite nepojde

autor
3. apr 2024

A manželia niesme

simsalabim
3. apr 2024

Ach, je mi ta velmi luto 😢 Nic ine, ako ukoncit vztah a odist, sa poradit neda…

janage
3. apr 2024

Nevezme ho mama ani dočasne kým vnuk dokončí 1.ročník?

mirkam3
3. apr 2024

@janage chápem, ale ako píšem, uchýlila by som sa k tomu az “ak to nejde po dobrom”… akože muž by čo potom spravil? Zavolal by na mna snad políciu? To isto, predpokladam, že taký hrdina nebude, a pekne sa odtrepe k mame alebo do hotela. Ono mne to príde lepšia varianta pre autorku predýchavat toto doma. Všetky jej tu radia zbaľ deti a chod hneď k mame, ale to tiež nie je len tak, pre 2 deti ma predpokladam milión veci ktoré bude musieť trepat, tiež ten admin okolo školy, lekárov, bohvie či je vôbec mobilná .., akože prečo by teraz ona kamkoľvek narýchlo odchádzala? Toľko rozumu by muž snad mohol mat a aspoň na čas by sa mal zdekovat on, kým nebudú schopní baviť sa o ďalších krokoch bez emócii..

janage
3. apr 2024

Aké riešenie teda muž ponúka do budúcnosti? Vy budete v dome a jej postaví záhradný domček? To je pablb.
Ja by som ti asi aj právnika radila kontaktovať ohľadom zverenia deti hlavne.

lentilka78
3. apr 2024

@janage v našom meste zase policajti chodia za takýmito osadnickami, f***a za 10 sa vraj oplatí🤦‍♀️ a odvážnejší chcú aj viac. Hovoril mi to kamarát policajt, že v ich kruhoch je to bežná vec, už majú vytypovane slečny. A podotýkam väčšina 30-40 roční s manželkami a malými deťmi. Deje sa to počas služby tak kým sa niečím nenakazia tak manželka sa nič nedozvie nikdy

Ale k téme, ja by som na tvojom mieste skôr zavolala nejakú kamošku ku sebe ako mamu, ale to už je tvoja vec. A nedokázala by som si ani predstaviť ze by sa ma ešte niekedy co i len dotkol fuj. Môže sa hanbiť za to co urobil.
A ak je to taka ta klasická osadnicka tak kľudne to ani nemusí byť jeho

alchemilkazltozelena
3. apr 2024

Riadny úbožiak keď potreboval tak hlboko klesnúť že oplodni romku z osady... Úplné dno... Fuj hnus... Čudujem sa že sem vôbec píšeš, namiesto písania si mala ísť k právnikovi a spísať žiadosť o rozvod

janage
3. apr 2024

@mirkam3 a ty ako vieš, že nemá odvahu tých policajtov zavolať. Ona Zámky vymeniť dat nemôže a on to v budúcnosti keď sa budú súdiť o deti a iné môže vytiahnuť proti nej.

dennissa16
3. apr 2024

Paneboze, to je strašný ch✔️j
😩

ysseba
3. apr 2024

V ktorom mesiaci je tá žena? A vieš koľko má rokov? Debil, za to že on ku nej prechováva city neznamená, že sa nemusíš báť chorôb. Je to taká tá klasická osada? Že ani poriadne pitná voda, v rozbitej chajde žije 20 ľudí bez elektriny?

janage
3. apr 2024

@lentilka78 fuj...aj keby to neboli osadnicky

oblecenie99
3. apr 2024

@janage Asi máme na mysli rovnakú uličku, mimochodom pár metrov od absolútneho centra mesta, a sú tam aj drahé nové byty, ale stále tam stoja takéto spoločníčky, ako pozostatok divokejšich časov a nedokážu ich dať preč. Sú tam aj pekné rodine domy a staré vily a môžem potvrdiť, keďže som chodila tou trasou často na poštu či do mestského parku s kočíkom na prechádzku, že tam jedna dve slečny vždy stali aj a stoja cez deň a také auta sa pri nich zastavovali, že keď nevidím na vlastné oči tak neverím. Kombička a rodinné SUVky s nálepkami na zadnom okne "Miško, Janka atď. v aute". Cez den. Grc. Autorke poradím zbaliť sa a vysrať sa na to celé, ja by som to nerozdychala, ani keby neviem čo bolo.

mirkam3
3. apr 2024

@doriiis chapem, dôvod mojej “rady” som opísala v ďalšom príspevku. Nemyslím to samozrejme tak, že “ty vypadni, ja ostávam v spoločnom dome navždy”… len na nevyhnutny cas pokial si to vyriesia (samozrejme vzťah nezachráni) by mal odísť on, nie oni traja. Ale on možno kalkuluje prave s tým, ze ona ostane, on bude držať teraz bobrika mlčanlivosti a “nejak sa to utrasie” …

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
janage
3. apr 2024

@oblecenie99 hej na grc. Ale to nie je chyba tých žien. Ak by nebol dopyt, nebola by ponúka.

ktochytavzite
3. apr 2024

@matullienka No to vobec jedno nie je ak je dieta,musi do basu,zneuzitie dietata je trestny cin.Ktovie preco prave s romkou,lebo tam deti predavaju,?

mirkam3
3. apr 2024

@janage no ak to tretie je fakt jeho (stále dúfajme, že téma je vymyslená a taký debil snad neexistuje 😔), dosť pochybujem že sa bude súdiť o dalsie dve…

ktochytavzite
3. apr 2024

Nakoniec si tam nastahuje tu druhu,no to mi je luto,to je ako zly sen.Snad to nebude take zle a aspon sa dobodnete na dome.Jeho mama tiez nech ma rozum,a zastane si Ta.

janage
3. apr 2024

Mama najlepšie ak by prišla s právnikom asi.
A ako si teda on predstavuje že budete ďalej fungovať?

matullienka
3. apr 2024

@ktochytavzite ale to je jeho problém nie autorky, to čo si uvaril nech si vyzerie.