Muž chce, aby som zostala doma
Baby idem sa nezáväzne spýtať, je tu niektorá žienka doma? Dobrovoľné po dohode s mužom? Mne dlhodobo krachuje podnikanie a muž chce aby som zostala doma , nakoľko má živí a ťahá aj teraz a nevydeluje má s peniazmi , ale neviem čo mám urobiť..má dve roboty a na nič čas, nemôže sa s deťmi učiť , vyberat ich zo školy ,do školy nič proste..a navrhuje mi ,že mám zostať doma ,ani si robotu nehľadat , a že aj tak sa nič nezmení nakoľko mi bude všetko platiť ..
V prípade rozvodu máme všetko spoločne, niekoľko nehnuteľnosti,takže by som s holou ritou neskončila avšak ..je mi to proti srsti..teraz mám pocit ,že aspoň pracujem ..
Doma by som sa nenudila, máme viac psov , dom a všetko , malý má ADHD budúci rok do školy ..to bude tiež zážitok..neviem čo mám spraviť ako si to v hlave usporiadať ..
Takže ty robíš 5 hodín, v podnikaní sa ti nedari, staráš sa o dieťa, máte veľa psov a nestíhaš upratať. On doma skoro ani nie je a to málo čo tam je tak upratuje. Ja sa mu ani nečudujem, že ti to navrhol. Máte toho celkom dosť čo by ste chceli a čo musíte
Baby ja viem ako to myslíte , ale ženy v prípade rozvodu, choroby a všetkých veci ,on sám mi povedal že mám polku zo všetkého , že s holým zadkom neodídem , máme dom , ďalšie dve investičné nehnuteľnosti..v prípade choroby, máme aj veteránov , poistenú hypotéku, dobre životné poistky ...ale chápem ako to je myslené samozrejme..
Aky mas teda odbor?
Takže ty robíš 5 hodín, v podnikaní sa ti nedari, staráš sa o dieťa, máte veľa psov a nestíhaš upratať. On doma skoro ani nie je a to málo čo tam je tak upratuje. Ja sa mu ani nečudujem, že ti to navrhol. Máte toho celkom dosť čo by ste chceli a čo musíte
@1gramofon staram sa o dve deti , to on vôbec nemusí sa s deťmi zapodievať , niežeby nechcel ...o psov ( ktorých chcel on sa starám výhradne ja) ,upratujem tiež , varím každý deň ,lebo ani on sám dva dni to isté jest nebude...
Autorka, napriek tomu, co vsetko mate, ja by som sa necitila dobre. Mate dost po financnej stranke, no
mna by takyto "rodinny" zivot nenaplnal. Ty si vlastne gazdina a "chuva" deti.
Autorka prepáč, ale kašľať na investičné nehnuteľnosti, keď otec nevidí ako jeho deti vyrastajú. Mne by to zato nestálo.
Mozno si skus spravit nejaky kurz, teda ak by Ta to bavilo, cez urad prace ich budes mat ako nezamestnana zadarmo a mozes robit nechty kludne 2 hodinky denne alebo pedikuru alebo cokolvek, co Ta bavi, ked robis v zdravotnictve, tak mozno nejake masaze, terapie, ze by si isla k jednemu, dvom ludom domov denne, spravila svoje a mala pokoj. Aj by si trosku zarobila, aj trosku v kontakte s ludmi bola, aby si nescvokla, aj by si trosku financne prispela...
Autorka prepáč, ale kašľať na investičné nehnuteľnosti, keď otec nevidí ako jeho deti vyrastajú. Mne by to zato nestálo.
@sima234 áno samozrejme aj to je pohľad ,ale víkendy, dovolenky,sviatky máme ,ale áno bohviečo nie je snami , na druhej strane chce aby sa mali dobre
však by sa mali dobre, aj keby už teraz ostal len v jednej robote.
Neodpovedala si mi. Robíš 5 hodín denne?
Minule mi povedal že on by ma chcel v tej svojej vysnívanej robote zaučiť a by sme to robili teamovo spolu..tak neviem či on nechce potom neskôr aby sme spolu fungovali
No on by mal z práce ubrať a ty teda zabrať. Podľa mňa nepomer. Od 8 rána do polnoci v robote a ráno od 6 do 8 ho ešte zaúkoluješ vysávaním a upratovaním zatiaľ čo ty si 5hod v práci ktora ti nevynasa a zvyšok času doma a s deťmi? Nechapem ako nestíhaš si doma poupratovať a nečudujem sa že mu to vadí. Nemysli to tak nech sa vykasleš na cele podnikanie keď ti to aj tak nejde a ešte aj doma je bordel že ešte on musí každé ráno upratovať? Nejak čudne to máte
Neviem síce čo je mužova Vysnívaná robota, ale ak nejaké podnikanie, tak súhlasím, najlepšie, keď to budete robiť spolu
Prepáč autorka. Ale fakt nechápem. Robíš denne kratšie ako drvivá väčšina žien. Čo robíš potom po zvyšok dňa? Akože nestíhaš? Veď bežné roboty robí každá z nás. A to robíme 8 hodín denne. Prečo on ešte upratuje ráno? A muž robí od 8 do polnoci? Každý deň? Prepáč. Neverím.
Keď niekto robí do polnoci 5 dní v týždni, musí mať aj na dve upratovačky. Keď nemá, niekde je veľká chyba.
No on by mal z práce ubrať a ty teda zabrať. Podľa mňa nepomer. Od 8 rána do polnoci v robote a ráno od 6 do 8 ho ešte zaúkoluješ vysávaním a upratovaním zatiaľ čo ty si 5hod v práci ktora ti nevynasa a zvyšok času doma a s deťmi? Nechapem ako nestíhaš si doma poupratovať a nečudujem sa že mu to vadí. Nemysli to tak nech sa vykasleš na cele podnikanie keď ti to aj tak nejde a ešte aj doma je bordel že ešte on musí každé ráno upratovať? Nejak čudne to máte
@michelle567 zle si myslíš , my máme jeho chovnu stanicu kde sa musí vysávať 3krat za deň , a dva krát umývať zem, že on to spraví ráno , neznamená že ja to ešte o 23 :00 nerobím..
sorry, ale časovo to musí byť pre neho strašne náročné
sorry, ale časovo to musí byť pre neho strašne náročné
@sasa1310 ale on nemusel absolútne, pre toto sa rozhodol on ,ja som ho len podporila , lebo strašné chcel
Načo máte tu chovnú stanicu, keď vám nezarába?
Prepáč autorka. Ale fakt nechápem. Robíš denne kratšie ako drvivá väčšina žien. Čo robíš potom po zvyšok dňa? Akože nestíhaš? Veď bežné roboty robí každá z nás. A to robíme 8 hodín denne. Prečo on ešte upratuje ráno? A muž robí od 8 do polnoci? Každý deň? Prepáč. Neverím.
Keď niekto robí do polnoci 5 dní v týždni, musí mať aj na dve upratovačky. Keď nemá, niekde je veľká chyba.
@koniarova môj deň
5:00 vstávam
Idem vyvenčiť psov ,vrátim sa idem vyvenčiť ďalších
Potom sprcha, káva, chystacky deti -ja
6:45 odchod škola ,škôlka,robota
Medzi tým obchod , výbavovacky
14 :00 príchod domov , venčenie jedných psov ,druhých psov ,učenie s malou ..
Vysávanie ,umývanie dlážky , utieranie prachu,
15:00 pre malého do škôlky , potom ihrisko, bicyklovanie( aktivity s deťmi)
17:00 večera ,chystacky pre psov jedlo
Cca o 18 varenie , venčenie jednej druhej skupiny psov , sprcha deti ..
O 20 mala spat,alebo treba uspavat cca do 21 :00
Potom ešte idú psi von ale to len tak , potom pozriem kritický okom na dlážku tak ju ešte zvrtnem😅
Okolo 23 sa dal dokopy do postele
Čakám na muža a idem spať ..
Poviem ti tak no nenudim sa ..a to zverolekárov, doktorov pre deti ,všetky choroby , psychológa pre malého , logopedicku zastrešujem výhradne ja ..
Načo máte tu chovnú stanicu, keď vám nezarába?
@koniarova lebo sú to 8 ročný psi a proste 8 ročných bullov nedáš preč ..kam ? Na psie zápasy ?to musíš dochovat a pochovať ,iná možnosť nie je
Ale prečo normálnym 8 ročným psom na dochovanie 2x denne vysavate a zmyvate podlahy? Všetko ostatné máš ako každá druhá bežná žena.
Ale prečo normálnym 8 ročným psom na dochovanie 2x denne vysavate a zmyvate podlahy? Všetko ostatné máš ako každá druhá bežná žena.
@koniarova nie nie ..3 krát vysávame a 2 krát umývame ...🤣..ale dôjdeš k nám a nevieš že tu je pes ..aj deky periem každý tretí deň , proste čo už na toto si potrpíte ako on,tak aj ja
@koniarova lebo oni žijú s nami , čo mám žiť medzi chlpami?
A muž robí 16 hodín denne a vy nemáte na upratovačku?
A muž robí 16 hodín denne a vy nemáte na upratovačku?
@koniarova na upratovačku samozrejme máme ale čo tu bude žiť s nami akoze neviem no..dôjde upratať raz ,alebo dva krát za týždeň ? A chápeš hádam tomu ,že jemu tá jedna robota nezarába ešte? On zarába iba v jednej , v druhej sa rozbieha ..on aj keď robí 16 hodín podľa tvojich výpočtov , nezarobí za 16 hodín?
Ak chlap nezarobi dobre,tak neni chlap. Ak zarobi dobre,ale je dlho v praci,tak je nanic otec. Ak zene vydeluje peniaze,tak je chrapun, ak nevydeluje tak vsetko nieje o peniazoch. Ci chcete,alebo nie,tak az na poslednych 30 rokov tisice rokov fungovalo,ze muz sa staral o zivobytie a zena o domacnost a deti........ Ak nemienite plnit ulohu zeny a matky,tak neocakavajte ze muz bude plnit ulohu muza. Ak nejakej zene prekaza,ze sa ma starat o dieta a domacnost,tak sa nemala vydavat. Predisla by zivotnemu sklamaniu. Dokedy treba krutit ustami?
Takze aj ty aj on mate kazdy pracu z ktorej nezarobite a aj chov psov z coho nezarobite. Tri prace co nic financne neprinasaju
Takze aj ty aj on mate kazdy pracu z ktorej nezarobite a aj chov psov z coho nezarobite. Tri prace co nic financne neprinasaju
@vler chov psov už nemáme , ale starých psov sme si nechali , je to v poriadku,na dožitie veď ich nedám utratiť lebo.nevynasaju ..
Moja práca zarábala,doba je ťažká ,nie som jediný podnikateľ ,ktorý má ťažku dobu..a on v tej svojej práci sa rozbieha , a je v Tom dobrý ,chce to robiť , verím že bude úspešný ..

@lucy_ms muž ti platí sociálku a zdravotku?
@rozculena každý mesiac mi pípne že je zaplatené, ja to neplatim, tak on