icon

Muž je chuj

15. júl 2020

Ani neviem ako začať, možno sa chcem len vyzalovat, lebo už nemám odvahu ani o tom niekomu hovoriť.
Mam niečo cez 30 a muž bude mať 40 rokov. Spolu mame 10rocne dieťa. Mali sme už zopár kríz. Nasla som mu ako si vypisuje s dákou ženou a viem ze sa aj stretli, či má podviedol neviem... V tom čase sme nespavali spolu asi rok. Bolo to ťažké obdobie. Keď som mu na to prišla tak som sa chcela rozprávať, všetko zamietal a v ničom som nemala pravdu. Padlo aj slovíčko rozvod a možno to bolo už dobre v tedy ukončiť pred dvoma rokmi. Teraz (aspoň ja som si myslela, že sme spolu šťastní) ale dôvera z mojej strany už je riadne na lomená a som obozretna. Dokonca sme tohto roku čakali aj druhé dieťatko. Ale musela som ísť na prečistenie. Teraz sa pokúšame zas. V telefóne som mu nasla, že navštevuje stránku "Amatérky" ženy co ponúkajú služby na priváte. Dokonca si do vyhľadávača dal, aby mu vyhodili len tie čo to chcú bez gumy. Ci tieto "služby" vyuzil, fakt neviem.. Určite sa s ním budem o tom rozprávať. Nechápem, lebo teraz máme sex skoro každý deň.. Spolu sa tulime... a za chrbtom mi robí toto...
Už si ja myslím ze som úplne sprostá, že s ním vôbec som.
Dáka rada mi určite pomôže a posunie ďalej hlavne od žien co niečo takéto zažili.. Ďakujem za prečítanie

Strana
z3
mantilka
20. júl 2020

@mantilka A otvorené sa porozprávať o jeho potrebach v sexe.

ivca88
20. júl 2020

Myslím že máš veľmi jasno v tom co hodlas urobit.
Keďze pises, ze styk je posledné roky každý deň a on si googli amatérky, tak isto ani nerozmýšľas....
Avšak nik tu nespomenul zdravotnú prehliadku u gynekológa. Tú by som nevynechala, keďže mal aj takéto "kritériá"..
Veľa šťastia v živote ..
Určite si zaslúžis lepší život ako takéto fiasko

Strana
z3