icon

Čo robiť, keď partner túži po iných ženách?

mara2010
Dnes o 14:34

Čo urobiť keď som našla mužovi v telefone že napisal do ChatGPT
Mam priateľku sme spolu 7 rokov a s priatelkou som není úplne šťastný a mam chuť na sex s inými ženami. Mame spolu 5 ročne dieta.

Strana
z2
anonym_4962f9
Dnes o 14:38

Je to pravda co napisal? Myslim tym ze si jeho priatelka a mate 5 rocne dieta

anonym_8e2cc4
Dnes o 14:39

No začni riešiť, že muž s tebou nie je šťastný.

zuzana2910
Dnes o 14:39

Muž píše román?

mara2010
autor
Dnes o 14:40
@anonym_8e2cc4

No začni riešiť, že muž s tebou nie je šťastný.

@anonym_8e2cc4 ved jasne, ale aj to ze ma chuť na sex s inými ženami je to normálne ....

anonym_8e2cc4
Dnes o 14:41
@mara2010

@anonym_8e2cc4 ved jasne, ale aj to ze ma chuť na sex s inými ženami je to normálne ....

@mara2010 ... To jedno s druhým súvisí.

mara2010
autor
Dnes o 14:42
@anonym_8e2cc4

@mara2010 ... To jedno s druhým súvisí.

@anonym_8e2cc4 mňa zaujíma ako by ste to riešili ...

anonym_4962f9
Dnes o 14:42

Co sa tyka muzov, ktori nemaju moralne zasady a hodnoty tak slintaju za druhymi. Uplne bezne. Preto je tolko rozbitych manzelstiev. A internet im v tom napomaha tak ako nikdy predtym.

anonym_ccf499
Dnes o 14:44

@mara2010 Daj si pár dní na rozmyslenie a s chladnou hlavou sa s ním o tom porozprávaj. Najlepšie je všetko o vašom vzťahu prebrať s partnerom na rovinu. Podľa toho, čo z neho vylezie a aký budeš mať ty z toho pocit, sa dohodnite a buď budete na vzťahu obaja pracovať, alebo pôjdete od seba.

martinkatinka
Dnes o 14:44
@mara2010

@mara2010 vsak sa ho to opytaj, porozpravaj sa s nim

anonym_4962f9
Dnes o 14:45
@mara2010

@mara2010 nemas to velmi ako riesit iba sa s nim o tom porozpravat. Ze si si to precitala. A nech ti povie pravdu na rovinu. Ak bude zatlkat tak klame.
Potom bud sa snazte o napravu vasho vztahu alebo nech ide do prdele. To ze muzi tuzia po inych zenach je to pudove v nich. Ale preto ze nie sme zvieratka, vieme sa ovladat. A kedze sme slubili tomu druhemu lasku a vernost…

anonym_f27648
Dnes o 14:45

určite rozhovor.

anonym_8e2cc4
Dnes o 14:47
@mara2010

@mara2010 ... No normálne by som sa s ním porozprávala, že prečo nie je šťastný a chce spat s inou.

mara2010
autor
Dnes o 14:49
@anonym_ccf499

@mara2010 Daj si pár dní na rozmyslenie a s chladnou hlavou sa s ním o tom porozprávaj. Najlepšie je všetko o vašom vzťahu prebrať s partnerom na rovinu. Podľa toho, čo z neho vylezie a aký budeš mať ty z toho pocit, sa dohodnite a buď budete na vzťahu obaja pracovať, alebo pôjdete od seba.

@anonym_ccf499 ja som sa sním aj porozprávala, ale stále to mam na mysli ze není somnou šťastný odpoveď bola ze preto ze ja sním až tak často nespavam ze sa pred dňom stále hambim ze kvôli tomu proste není somnou šťastný ze mu neukáže sabu seba v posteli

anonym_ee36b7
Dnes o 14:50

Poznám prípad , keď muž na zoznamke zháňal ženy na sex, lebo má rodinu, ktorú má rád,ale manželka ako žena nefunguje, keďže je na vozíčku.Pointa bola v tom, že manželka bola normálna zdravá žena, ktorá obskakovals aj lenocha manžela.

anonym_8e2cc4
Dnes o 14:52
@mara2010

@anonym_ccf499 ja som sa sním aj porozprávala, ale stále to mam na mysli ze není somnou šťastný odpoveď bola ze preto ze ja sním až tak často nespavam ze sa pred dňom stále hambim ze kvôli tomu proste není somnou šťastný ze mu neukáže sabu seba v posteli

@mara2010 ... No tak máš už aj odpoveď. Čo viac potrebuješ?

anonym_4962f9
Dnes o 14:53
@mara2010

@mara2010 to myslis vazne?

mara2010
autor
Dnes o 14:54
@anonym_8e2cc4

@mara2010 ... No tak máš už aj odpoveď. Čo viac potrebuješ?

@anonym_8e2cc4 lebo mne to príde trocha od veci odpoveď ze kvôli sexu somnou není šťastný

martinmmartin
Dnes o 14:54
@mara2010

@anonym_8e2cc4 lebo mne to príde trocha od veci odpoveď ze kvôli sexu somnou není šťastný

@mara2010 ak nefunguje sex tak nefunguje vztah.
Je to jedna z dvoch veci v manzelstve kde sa neda robit kompromis ani ked sa na hlavu postavis
(druha je tuzba/ netuzba mat dieta)

anonym_a22ead
Dnes o 14:55
@mara2010

@mara2010 takto muzi (bohuzial) rozmyslaju. Skus to trochu obzvlasnit a odviazat sa a ak nepomoze ani toto, tak kym sa vrati domov asi to je ok

anonym_8e2cc4
Dnes o 14:55
@mara2010

@mara2010 ... Keď nefunguje sex, tak nefunguje nič. Už by sa to niektoré ženy mohli naučiť. Fungujúci sexuálny život je jeden z pilierov partnerstva.

anonym_62ec50
Dnes o 14:57

A čo si čakala že bude šťastný keď mu navariš? Aj ja som bola hanbliva a stále som ale stale niečo vyvádzame . Takže stále si to nejako pri krašlime .

mara2010
autor
Dnes o 14:58
@martinmmartin

@mara2010 ak nefunguje sex tak nefunguje vztah.
Je to jedna z dvoch veci v manzelstve kde sa neda robit kompromis ani ked sa na hlavu postavis
(druha je tuzba/ netuzba mat dieta)

@martinmmartin takže mužom sa paci keď sa žena sama robí nechá sa oblyzovat kade tade a muž by mal byť spokojný 🙂 ?

anonym_f3b8b5
Dnes o 14:59

Chlapi su ako zvieratka. Ich hlava je plna sexu. Preco s nim nesexujes? My mame po 40tke, sexujeme casto a intenzivne. Prave si idem po balik s ciokovanymi body, vzdy nieco nove vymyslam. Moj muz zo mna salie. Sme spolu 23rokov🤣🤣🤣 Ked mu das ty, nebude to hladat inde. Aky mas problem?

sissy27
Dnes o 15:00
@anonym_8e2cc4

@mara2010 ... Keď nefunguje sex, tak nefunguje nič. Už by sa to niektoré ženy mohli naučiť. Fungujúci sexuálny život je jeden z pilierov partnerstva.

@anonym_8e2cc4 svojim spôsobom máš pravdu... lenže u nich ten sex nefungoval od začiatku, lebo hanblivá asi nezačala byť minulý rok. Takže mohol svoje "nešťastie" vyjadriť trebárs po roku a ísť tam, kde bude šťastný a nie ju ťahať za nos ďalších 6 a ešte k tomu aj splodiť dieťa. Takže načo on zostával vo vzťahu, v ktorom nebol šťastný? Lebo iná oňho ani nezakopne, alebo naopak on nepodával nikdy dosť dobrý výkon na to, aby s ním iná bola šťastná? "Si hanblivá a preto som s tebou nešťastný" je sakra slabý argument.

anonym_f3b8b5
Dnes o 15:03
@mara2010

@martinmmartin takže mužom sa paci keď sa žena sama robí nechá sa oblyzovat kade tade a muž by mal byť spokojný 🙂 ?

@mara2010 jasne. Sama sa drazdim a on salie. 69ina. Fajka. Ved ho milujes. Spln mu tuzby. Hratky s vibratorom.. nic? Nudaaaaa..🙈🙈😁😁😁😁

anonym_67c2c1
Dnes o 15:10
@mara2010

@mara2010 ano, muzi to maju radi ked sa zena dokaze v sexe uvolnit a odputat. Potom sa uvolnia a odputaju aj oni a su spokojnejsi. Netvrdim, ze ked budete pri tom skakat zo skrine, tak je to zaruka, ze nikdy si nepredstavi sex s inou, ze nikdy nepozrie na inu, ze nikdy ta nepodvedie. Ked vas sex prebieha len po tme a pod paplonom vo vsetkej pocestnosti, tak asi to nebude velmi uspokojivy sexualny zivot pre oboch. Otazka na telo: Mavas pri kazdom sexe orgazmu alebo si len vyjcia vyprazdni a ty si rada, ze uz skoncil?

netti87
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
Dnes o 15:12
@mara2010

@mara2010 ano presne toto ,čo ti na tom vadí

netti87
Dnes o 15:14
@mara2010

@mara2010 Vyhovorka, nie je to pravda!! Ja som podobnu situaciu prezila a nic nepomoze, muz slubil vsetko ..ale iba na minutu. Nic nepomohol doteraz to robi

earlgrey
Dnes o 15:16

Veď ti dal odpoveď. Prečo sa preboha hanbíš pred mužom, s ktorým si 7 rokov a s ktorým máš dieťa?
Nechápem. A samozrejme, že ho to s tebou baviť nebude, chlapi chcú vášnivé ženy, ktoré sa nehanbia, ktoré sa majú rady také aké sú. A ešte sa čuduješ, že s tebou nie je šťastný. Ja by som tiež nebola šťastná s chlapom, ktorý by ma sexuálne neuspokojil a mohol by byť aj najlepší muž na svete.

Strana
z2