icon

Muž je problémový

28. apr 2023

S mužom pracujeme pre jednu spoločnosť, dnes sme mali školenie BOZP, ktoré je povinné. Muž bol po nočnej, chápem, že bol unavený. Školenie trvalo cca 2 hodiny. Bolo rozdelené na tri časti, po druhej sa muž zdvihol a odišiel a chcel aby som išla s ním. Nešla som. Zostala som na školení. On ma tam nechal samú, išli sme spoločne autom na to školenie, on odišiel a nechal ma tam. Išla som domov busom. Ok, ale dostalo ma to. Viac to, čo mi písal. Že som ho ponížila pred všetkými, ublížila mu. Vraj čo som mu urobila a že som mala ísť s ním a nie ho takto ponížiť, že mi to neodpustí a také reči. Ja som z neho už hotová čo predvádza 🤷

Strana
z3
alexnina777
29. apr 2023

zvykne rozbíjať nábytok?? prečo by si to mala za ňho platit? chápem že na zmluve ste spolu, ale tak reálne tam uz nebudeš..len to treba oznámit prenajímateľovi.v prvom rada asi naozaj skús mužovi navrhnúť terapeuta, a ak nezáujem oznámiť mu že ideš preč a rozvod..

ahhola
29. apr 2023

No po tejto otázke by som sa asi tíško vytratila s kufrom niekam do preč...♦️
Nechaj mu tam odkaz na dobrého psychiatra, alebo rovno na Cajlu.
Ze to tu dávkujes opatrne a po kvapkách a vlastne sa ho bojíš, explozivneho psychopata...
Treba poznať aj rodinu, odkial to ranené vtáča vyletelo, co tatko, taky istý, ci horší???

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
29. apr 2023

@mamula20 Nie, nemáme takú možnosť.

autor
29. apr 2023

@ahhola Nemá rodičov, je z decaku a sestra jeho je v base.

hankm
30. apr 2023

@autorka priznaj sa, ze ta v zaciatkoch prave tieto excesy pritahovali a vzrusovali. Neovladatelnost, divokost.... a este spasitelsky komplex, ze zachranis chalana z decaku. (Chalan ma smolu..., nemoze za to) mas co si chcela. Nevyplakavaj. Rady si dostala. Ak stahovat, sama, nie ku kamosovi, dovody opisane vyssie. A stavim kilo na to, ze opat si najdes kopiu tohto 😁

dadis
30. apr 2023

@autorka v pripade, ze toto robi, treba vzdy volat policajtov. Okno je najmenej..

erikab82
30. apr 2023

S týmto človekom nepohnes. Bude len horšie. Buď rada, že nemáte deti, anii vlastný byt. Chytro si nájdu byť alebo izby a odiď. Samozrejme keď nebude doma. Vyhrážky si nepripušťaj, nič si nespraví, chce ťa len manipulovať. Povedz mi, že vždy pri vyhražani budeš volať políciu, prejde ho to raz dva.

autor
30. apr 2023

@dadis Už raz susedia volali.

autor
30. apr 2023

@erikab82 Áno, už hľadám nejakú izbu, potom uvidím čo ďalej.

dadis
30. apr 2023

Mas pracu, jednu izbu si zaplatis. Nehovor mu vsak kde budes byvat, mam taky pocit, ze toto ani tvojim odstahovanim neskonci :(. Zmen si vsade hesla, do mailov, socialnych sieti, na odchod sa chystaj nebadane. Ma ti kto z rodiny pomoct s prestahovanim? Odloz si u nejakej kanaratky dolezite doklady - rodny list, pas, sobasny list, nejaku hotovost, cennosti. Musis byt opatrna, moze ho tvoj odchod natolko rozculit, ze ti moze ublizit :(. Popros o pomoc rodinu, priatelov, nemas sa za co hanbit.

Strana
z3