icon

Muž je veľký srandista a robí nám to problémy

22. dec 2020

Je podľa vás normalne ked muž ma pred druhými vkuse také blbé reči, akoze na otázky, ..,,ako sa máte,, vždy odpovie ze zle.. argumentovať uz nevie.. pritom sa mame ok. Alebo ako sa vam zije . automaticky povie zle, keď sa opýtajú prečo nevie odpovedať. Alebo v práci pred kolegami povie ze sa neteší na voľno cez sviatky ,ze ho doma asi slahne.. ( ma ženu a dve malé deti a doma je kľud).. prosto...je taký strašný srandista, vždy hovorí pravy opak toho ako to je ale ľudia ktorí ho až tak dobre nepoznajú tomu veria. A vytvárajú si potom negatívnu mienku o jeho žene a živote snou... keďže nikdy nepovie na nu nic pozitívne. Aj pred jeho rodinou ma také hlúpe poznámky,ze si musía myslieť ze sdi nieje šťastný. Prítom doma pred ženou je ok.. vzťah klape. Proste je taký odkedy ho poznám..ano som tá žena a štve ma to čoraz viac,ako ma potom ludia vnímajú? Predtým mi to tak nevadilo,adi som bola zaslepena..no uz to beriem vceliu vážne. Je to podľa vás ok?

Strana
z3
nenne27
26. dec 2020

To nie je srandista ale trapny blbec, pardon za vyraz

sara07
26. dec 2020

@mandarinka555 ale menia sa chlapi , vekom sa menia, určita čast sa možno fakt nemení , konkrétne tento typ čo furt frfle nič nie je dobre atd tak tie ano tie sa skutočne nemenia
neviem ja čo poznám chlapov napr spolužiakov zo zš tak čo sme bližšie vidím že sa jednoducho menia

leskovael
26. dec 2020

No neviem podla čoho si usúdila že muž je srandista. Mne takí ludia neprídu ako srandisti, ale skôr je to strašne negatívny vycuciavač dobrej nálady...

alzbetka71
3. jan 2021

Urob to isté aj ty, povedz pred jeho rodinou že sa máš na hovno, že sa s mužom necitis dobre atď nech vidi ake je to príjemné

ernesternst
10. aug 2022

@shallimar nas 4r sym tak prisiel so slovami, ze ho nebavi zivot 🫣 co sa vsetko napocuval, iba on vie

ibrunova
10. aug 2022

Nepovedala by som, že je srandista.

Strana
z3