icon

Muž ma nazval zlatokopkou

5. máj 2022

Takže po materskej som nastúpila do práce, kde som robila tri roky na zastupovanie na materskej, kde som od januára skončila. Žiaľ, zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť vhodné miesto. Nejdem teraz riešiť v akom odvetví, je to úplne jedno. Zatiaľ som poriesila zdravotné problémy, ktoré som odkladala. Napríklad operáciu kŕčových žíl. No a dnes sme sa poobede s mužom niečo pochytili a on mi povedal, že som zlatokopka lebo som takmer pol roka doma. Takto hnusné sa vyjadroval vždy aj o ženách v domácnosti alebo mamickach na neplatených rodičovských dovolenkách. Ale že to povie aj mne keď mi je samej mizerné bol od neho úder pod pás . Vraj ma tým chcel nakopnúť tak to sa mu teda podarilo. Tiež by vás to zranilo či som precitlivena?

Strana
z3
lindusss2016
5. máj 2022

Vidis, vidis... Uz len to, ze si ho nechala sa takto vyjadrovat o inych zenach, je zle... Moj manzel ked maval pokusy zhadzovat nrjake zeny alebo sa im posmievat, okamzite som ho stopla a vysvetlila som mu, ze zeny si ma vazit a byt k nim uctivy. Ak si sa ty len prizerala tomu, ze nazyva cudzie zeny zlatokopkami len preto, ze ostanu doma po materskej, tak si mu to vlastne odobrila sama. Zial, nie kazdy chlap je rodeny gentleman, ale tak usmernit ich troaku treba. Tvoj, aj ked zaraba nadpriemerne, podla vsetkeho ziadnou nadpriemernou inteligenciou neovplyva 🤷

autor
5. máj 2022

@lindusss2016 ver mi, že veľakrát som si tie ženy zastala lebo aj moja mama bola ženou v domácnosti a tým urážal aj ju. Aj sa mi páči keď majú iné ženy veľa detí a keď ich nazval potkanmi tak som mu hovorila akoby sa cítil keby tak niekto nazval jeho deti. On ale mávne rukou a pokračuje.

lindusss2016
5. máj 2022

Pre boha 😱 nszyva deti potkanmi??? Mam pocit, ze tvoj muz je taky ten arogantny typ, ktory ma pocit, ze peniazd su vsetko.... Ja by som sa za takrho chlapa hanbila

autor
5. máj 2022

@lindusss2016 rodiny ktoré majú viac ako dve deti nazýva potkany, že sa iba množia

78787878
6. máj 2022

Nechcem sa Ta dotknut, ale Tvoj muz je obycajny hulvat a buran. Naparuje sa, ale pritom nevie sam zabezpecit rodinu tak, aby zena nemusela domov nosit peniaze, lebo chyba na opravu auta.

janage
6. máj 2022

Zajtra by som nastúpila na brigádu na poobedne a oznámila mu, že o deti je nutné sa poobede postarať od do.

filomenajanska
6. máj 2022

Odpor a hnus - potkanmi? To čo si o sebe myslí ten tvoj manžel? No nič dobré ťa podľa mňa do budúcna nečaká, iba ponižovanie a deptanie

kiki68
6. máj 2022

Ved mu daj ucet za udrzbu domacnosti a opateru deti. Myslim ze standard je okolo 1600eur tu v zahranici. Akoze fakt blb…

lujza123
6. máj 2022

Tak su rodiny kde funguje model on zarába, ona sa stará o domácnosť. Lenže s tým musia byť stotozneny obidvaja, co u vás ocividne nieje. Celkovo toto je skôr štandard napríklad u Arabov, v Indii v západnej Európe je to inak.

Ja si myslím ze žena v dnešnej dobe/spoločnosti musí byť samostatná. Obetovanie sa pre rodinu nemá zmysel, nikto to neoceni a pre muža si zlatokopka.

Fakt treba byť realistkou. Nema zmysel obetovať vlastnú kariéru, prevziať celú zodpovednosť za domácnosť, deti na seba a tým umožniť mužovi neobmedzene kariérne rast a potom počúvať urážky.
Mysli na seba, nájdi si prácu ktorá ťa bude baviť a venuj sa jej. Domácnosť aj starostlivosť o deti si podeľte rovným dielom. On bude musieť ubrať a ty porasties. Keď ste na všetko dvaja tak sa dá zvládnuť aj dobrá práca aj rodina

sidicek
6. máj 2022

Ty si bohužiaľ prehliadla alebo bagatelizovala jeho hnusnu povahu. Ono to vždy tak býva, že spočiatku sú invektivy mierne na cudzích ludi a postupne sa otáčajú na manželku. Pre mňa bol základ pri vybere partnera, že som cítila, že je to dobrý človek. Všetko ostatné sa môže zmeniť, ale podstata ľudí sa nemení, alebo teda keď tak len k horšiemu.

autor
6. máj 2022

@lujza123 veď ja som pred materskou pracovala 10 rokov v jednej firme, potom dve materské, tri roky v ďalšej práci a teraz som pol roka doma. Nechcem byť ženou v domácnosti. Len on mi nasľuboval aj po materských keď pôjdem do práce ako si podelíme starostlivosť o domácnosť a deti a zostalo všetko na mojich pleciach. Viem, že po nástupe do práce budem zase ťahať dve šichty.

autor
6. máj 2022

@sidicek Áno, to je pravda. Myslela som, že ku mne si to nikdy nedovolí ale on to teraz otočil na mňa a hovorí mi také urážky že niekedy mi to hlava neberie. Ale k šéfovi či známym si drží určité hranice, čo sa u mňa nedá povedať.

cajchana
6. máj 2022

Hmmm tak to teda nie je bohvie co, ked to zvlast tebe je schopny povedat. To potom znamena len to, ze si ta nevazi. Poporemyslala by som o tom, ci to vie vobec zmenit alebo ta bude naveky tatkto brat

mima86
6. máj 2022

Ja by som mu povedala,ze co si vybral to ma. Ze ja memozem za to,aky ma vkus na zeny 😉

autor
6. máj 2022

@mima86 veď aj ja som mu z hnevu povedala keď mi vyčítal že nezarabam že som sa dobre vydala a on na to že som zlatokopka🙂 Pritom je z chudobnej rodiny, nič nám nikdy nepomohli. Tak neviem čo som to bola za zlatokopku, keď som si ho brala.

autor
6. máj 2022

@cajchana Žiaľ, časom som pochopila, že on si váži len ľudí, čo sú úspešní, majú peniaze, kariéru, dom, Mercedes a obyčajnými ľuďmi s priemernými zárobkami pohŕda.

luccija
6. máj 2022

Dnes sa často povie, že je asperger kamarátka ma muža top odborníka na čísla, dane prednáša po Európe, ale citovo je chudák.Vlsstne deti mu vadia a pod...syna majú aspergera a povedala, že spätné, keď hodnoti mužovo správanie si myslí, že je tiež.
Lebo emočne je úplne niekde inde tiež posmešky, každý je idiot, nevzdelany, nevie vyjadriť pocity ide si iba svoje

autor
6. máj 2022

@luccija akoby som o mojom čítala, tiež mu to páli v matematike, číslach, má vysoké IQ, z druhých sa smeje a empatia nula bodov.

luccija
6. máj 2022

Tak z takého milého chlapa nespravis🙂
Veľa ľudí sa zmení, keď im stupne sláva do hlavy, funkcia...Asi nemá vôbec pokoru, neváži si "obyčajne "veci.Aj preňho sú ľudia, ktorí majú hypo či nemajú vysokú funkciu chudáci.On žije v svojom svete.Pritom jeho žena je veľmi vzdelaná je riaditeľka, majú 3 deti, ale...kašli naňho, chod si svoje...

zlomika
6. máj 2022

Hmmm ale on bol taky asi odjakziva, len si to na zaciatku nevidela alebo proste nechcela vidiet. No len neviem, ci su taki ludia vobec schopni sa nejak zmenit. To by potreboval zmenit celkovo pohlad na svet

luccija
6. máj 2022

@zlomika nemusel....niektori ľudia sa zmenia kolektívom v ktorom sa pohybujú, osvoja si ich názory, pohľad na svet, ľudí.

karolinakr
7. máj 2022

Ale prosim ťa, ešte sa mu budeš omluvat? Ked ti z nadpriemerneho platu dava minimum maš pocit, že mu musiš niečo dokazovať? On nech ti dokaze, že nie je lakomy.To bude velka vyzva preňho, ešte večer bude rozmyšlať, ako na to🙄

Strana
z3