icon

Muž ma zhadzuje a ponižuje pred dvojročným synom

16. dec 2021

Baby poraďte mi či sa vám zdá normálne toto stále riešiť. Minule šiel muž s 2 ročným synom k lekárke a furt dookola opakoval ako som ho vyzberala ako na módnu prehliadku a ku doktorke to je podstatné že? A furt dookola... Následne som mu obliekla zimnú bundu (lebo je zimné obdobie) hoc bolo plus 2 stupne ale mali sa zdržať do večera...a zas komentár, že sa v tej bunde roztopí... vravím budete prechádzať z tepla do zimy, je dôležité aby bol adekvátne oblečený...Povedzte zdá sa vám toto normálne, lebo mňa tým vytáča a ponižuje. Stále nejaká poznámka.

Strana
z2
jankapepe
17. dec 2021

Co tvoj muž nosí keď je mínus 10???

lucka114
17. dec 2021

Ženy, ale vážne je to ponižovanie?? Veď to je len obyčajné chlapské frflanie 🙄 jedným dnu, druhým von...

katkami123
17. dec 2021

@lucka114
No neviem, keď sa pred ním už musí do izby zatvárať, lebo chlap nemá mieru. Alebo z izby odchádzať kde je aj so synom, lebo aj tam si peckuje pred ním. Mne toto vôbec normálne nepríde. Poviem, co mi vadí dvoma-troma vetami maximalne a idem ďalej… ale aby sa predo mnou ľudia do izby museli zamakať, lebo si stále idem svoje… tak to ten chlap už musí byt riadne mešuge.

autor
18. dec 2021

O upratovaní ani nevravím... toto je vysávsnie? Ty si upratovala? A všetko pred synom. Nsvstils som včera a výnimočne zjedol. Dnes sa ma pýta po jedle - a to sa ti mám aj poďakovať? Vravím áno bolo by to vhodné (zas pred malým). Dookola mi vysvetľuje že nikde rozumieš nikde nemsjú msjonézu light nikde chápes to uz? nikde ..... a ide si. Psychopat.

katkami123
18. dec 2021

A on ti ako pomáha v domácnosti?

obleckozaecko
18. dec 2021

Ano, aj frflanie, poznamky, opakujuce sa slovne ataky na dennej baze, zbytocne ci bez dovodu, pred detmi i bez deti - vytvarajuce druhej osobe uzkost, stres, diskomfort, neistotu, pocit neschopnosti a podobne - je tyranie. Ja sa cudujem, ze sa tu niektore cudujete...🤷🏻‍♀️ Na zaklade coho spochybnujete ci to autorke skodi a ci ma pravo sa tak citit? Na zaklade svojej skusenosti? ✌🏻

miadi
18. dec 2021

@obleckozaecko na zaklade toho ze keby dieta obliekol otec a mama by povedala ze sa jej to zda malo ze je zima vonku....tak by to nikto nebral ako ponizovanie. Ale normalne vyjadrenie nazoru. Problem vidim skor v tom ze on travi vikend mimo rodiny a ona od neho uteka ked su doma spolu zatvara sa v izbe. Z par viet tu viete niektore hnet pochopit ze clovek kterého nepoznáte a pocujete len jednu stranu mince je psychopat,,,,a tyran,, tak ked to autorka tvrdi ze taky je ..co chce pocut ze sa ma rozviest? snad ma svoj rozum a zariadi sa alebo nech vola linku na pomoc tyranim zenam nie MK.

jankapepe
18. dec 2021

- slušný človek poďakuje
- ja tomu rozumiem, to ty opakujes dookola to isté ako nechapavy

Nauč sa mu kontrovat. Nebuď ticho! On to robí, lebo vie, že môže.

jankapepe
18. dec 2021

,, toto je vysávanie, ty si upratovala?,,
- áno miláčik, aspoň niekto to v tejto domácnosti vie 🙂
,, to ako si ho obliekla?!,,
- určite lepšie ako si sa obliekol ty. Pozri sa do zrkadla

autor
18. dec 2021

@jankapepe jedine keby ho naspäť ponížim, tak ho to troška trkne, ale záleží od situácie. Má to vysoko stúpajúcu tendenciu. Čiže ja nechcem pred malým ešte zhoršovať atmosféru a ukazovať mu ďalší príklad nevhodného správania. Dookola sa ho pýtam - to si ako ku mne dovoľuješ? Nie je ti to trápne pred malým? Dnes ma tak doponižoval že som sa rozplakala a malý pribehol z izbičky a pýtal sa ma - plačeš? ;( To som si povedala že malého zaťažovať nemienim. Už som to nedala a pár sĺz mi vyšlo a jasné že som pred synom neplakala ďalej ale on to všetko vníma a vidí a počúva.

Baby v každej jednej vete poníženie? To by ste neverili že toto sa dá. A škriepny je, to ani ženy toto nedokážu čo on. Hlava nehlava. Čo tam po atmosfére a pohode doma. Potom ešte buchne dvere a nechá ma na všetko cez víkend samú- on sa fláka. Ale koľko krát som aj rada a spadne mi kameň zo srdca. Jeho najobľúbenejšie gesto pre mňa na dennej báze je vztýčený prostredník - to by ste neverili, že človek s VŠ vzdelaním je takýto chudák.
A každý deň nezabudne za tú hodinu dve čo je pri malom cez týždeň poznamenať, že ľutuje že si ma zobral, a že bol sprostý a kto by mňa chcel... a dnes mi dokonca povedal že keď musím všetko robiť sama, škoda že som si aj deti sama nespravila (pred malým). Ja už netutlem, neskrývam. Povedala som aj jeho rodičom že mi nadáva pred malým a celkovo som sa stiahla z jeho rodiny nech si s ním láskavo robia poriadok.

Ak sa bude takto správať môj syn k žene, bude to pre mňa životné sklamanie a keby mi toto nevesta žalovala, veľmi by ma bolelo že takto som ho vychovala a myslím že by som sa k nemu adekvátne postavila následne hoc by to bol môj syn.

jankapepe
18. dec 2021

Ponižovanie ženy, matky je pre dieťa vhodný model??

autor
18. dec 2021

@jankapepe nie veď toto že nie je... ale ja s tým nič okrem odchodu neviem spraviť. Byť na deti sama v dnešnej dove je samovražda - a nie nemám rodiny ktorá by mi pomohla. Takýto týpci si podľa mňa vyberajú dômyselne svoje vrecia na kopanie.

jankapepe
18. dec 2021

Nájdi v sebe silu, hodnotu.

katkami123
18. dec 2021

Odíď, onnto bude iba stupňovať, je chorý a zakomplexovaný človek a na tebe si dvíha svoje nízke ego. On ta začne za chvíľu biť, uvidis. Najhoršie, ze čoskoro tak slovne bude týrať aj malého, lebo ne taka povaha, ty mu už na vyzurenie nebudeš stačiť. A to, ze ma niekto VŠ z neho nerobí láskavého a empatickeho človeka. On je psychopat. A ty nebud hlúpa, ale zbúrajú dôkazy, nahraj ho, až máš na súde co použiť.

autor
18. dec 2021

Ďakujem vám za podporu. Už sa v tom strácam popravde, som psychycky veľmi unavená. Veľa krát zaspím hneď ako msly o 8mej zaspinká a už radšej zo spálne ani nevyjdem aby som mala kľud. On je schopný mi vsugerovať, že jeho správanie je ukážkové, ale to já som tá, ktorá robí problémy.

katkami123
19. dec 2021

Áno, presne toto robia manipulátori, snažia ešte oni všetko prekrútiť a robiť zo seba obeť a teba presvedčiť, ze on taký v skutočnosti nie je, ale ty za to mozes ako sa k tebe chová. Len pozor, lebo ta o tom presvedčí. Radšej odíď, my sme toto mali v rodine pri babke a dedkovi, ona už bola taka psychická troska, ze nedokazala odísť a rokmi sa jej len začali nabaľovať z neho tažké psychické diagnózy, už vdaka nemu musí bat lieky do konca života. A deti sa s nou nerozprávajú, nedokážu jej odpustiť, ze ich pred ním neochránila a neodišla. Nedopadni rovnako. Pozri si na YouTube tieto prednášky, tento muž si prešiel podobným peklom, radi ľuďom ako sa zo všetkého dostať aj co pri týchto ľuďoch robiť. Urob aspoň prvý krok a pozri si ich

katkami123
19. dec 2021

Tu je 1. časť, robí videa postupne, opisuje všetko z psychologického hľadiska

https://www.youtube.com/watch?v=DyVykB1VxMw
Strana
z2