Muz má znova milenku
Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.
@misy01 no je to velmi u teba zlozite malo zien by to tak zvladli ako ti no napriklad ja nie nezvladla by som to...len kvoli detom nie...mas uz dost velke deti ...a viesco moj nazor je ..ze deti su viac ako muz..ked mu das sancu po treti ras uroby to znova ano je to taske uz ste manzelia dost rokov ale ajtak tu ide o tvoje deti a mozno ze to vecie dieta vie ze kto je na vyne ak by ste neboli spolu a ked chces ja by som ti zistila tu zenu a napisala by som aj jej meno aj vsetko ja by som ti vedela aspon vtom pomoct..ak chces ..ale vtedy ba som vedela pomoct ak ma prepac tvoj muz fb...aj samozrejme ti ci mas fb...som na vyhladavanie profik nasla by som tu zenu a napisala by som ti ju o nej vsetko...no ti vies to je tvoje rozhodnutie nenutim ta ..ale by som vedela pomoct...a estePS:ja by som nedala na treti krat sancu aj ked by som lubila...deti su prednejsie ako co....prepac ze tak pisem to je moj azor a kazdy mame ine nazory...
Velmi smutne citanie. Podla mna postup: psycholog,pravnik. Ja si nemyslim,ze by si mala zhurta odist,treba sa na to pripravit (financne,psychicky...tajne...ked si to tolko vydrzala,este chvilu vydrzis a budes chystat vas odchod). Chcelo by sa mi grcat z takeho nemuza,ale teraz je dolezita prakticka stranka. Drzim palce!
@misy01 Prepac, ale nemozem ta ani lutovat, sama si mozes za toto. Tolko rokov tolerovat nevery, aka to zena musi byt, aby davno si nezbalila kufre a opustila takeho muza? Bud hlupa alebo zufala, s prepacenim. Ja uz neverim skoro ani jednemu takemuto prispevku, pride mi, ze si tu niekto robi srandu, a chce nasierat tu zeny.
aj napriek tomu, ze niektore zeny sa tu cuduju, preco tak dlho to znasas, ocenujem jednu vec, uvedomila si si, ze tvoj manzel sa nezmeni a prestala si si stavat vlastne vzdusne zamky.
Tvoj manzel je notoricky kurevnik, clovek, ktoremu nemozes doverovat, mat v nom oporu, najlepsieho priatela.... clovek moze urobit blbost..ale ak nieco robi notoricky a vediet duplicitne vztahy, tak na 99 % aj taky ostane.
Prestan si stavat akekolvek predstavy o zivote s nim, nadejat sa na lasku od neho, namiesto toho zacni si seba vazit, mas 4 rocne dieta, takze od septembra bud. roka nastupi do skolky... vyuzi tento cas, kym si doma na pracu na sebe - jazyky, ucenie sa, napredovanie...dopraj si dobru masaz, fitko... vylety s detickami... a hlavne, skus sa porozpravat so svojimi rodicmi - ste rodina!! rodina je o tom, ze si pomahame, zdielame sa, lubime sa... ver, ze radi ti pomozu.
@misy01 zacni si odkladat cely rodicovsky prispevok plus aj vreckove ktore ti dava, ked je na tom financne dobre, nech aha celu domacnost a ty povedz ze si kupila to a to proste potraviny a vsetko odkladaj na horsie cas, ktore pre teeba pridu, kedze chces od neho odist, a zabezpec sa financne najlepsie ako vies, povedz ze ides s detmi niekde na vylet a potrebujes peniaze a polovicu pominaj a ostatne odloz
máš to ťažké..a čo nejaký azyl pre matky s deťmi? viem sa vžiť do toho čo píšeš, ženy, ktoré ťa tu odsúdili, asi nemali nikdy problémy s financiami, preto nedokážu pochopiť, že si nemala inú možnosť..a hlaven si verila, že sa zmení, alebo už sa polepšil..bez srandy prestaň sa starať o muža, ale je možné, že ťa potom odstrihne od finacii..hľadaj AZYLOvé centrum, vzchop sa..držím palčeky
To je sila....strasne hovado, ten tvoj podareny muzicek a ty (prepac za vyraz), si tiez poriadne hlupa, ak si toto tolke roky tolerovala. Preco si si nechala spravit druhe dieta ?? V prvom rade by som urobila cokolvek, aby som si nasla lepsie platenu pracu a mohla odist. Zmobilizovala by som vsetky svoje sily a nehladala vyhovorky, preco sa to neda. Pises, ze manzelovi sa financne dari, ak ma peniaze na milenky a dvojaky zivot, ma ich aj na deti. Ak ti nebude platit dobrovolne, obrat sa na sud.
@minnie55 dam za teba moj nazor je ten isty anoooooo
@janinah prečítaj si vyššie, čo odpovedala iným. A žiadna z vás by si nemala byť istá svojim doteraz verným manželom. Lebo nikdy nevieš, či práve teraz nepodvádza niektorý z vašich manželov vás. Ak nie teraz, možno niekedy inokedy. Ak by bolo toľko verných partnerov, tak by nebola taká vysoká rozvodovosť. To sú len štatistiky, o neodhalených neverách nehovorím. A rozmýšľajte nad tým, ako by ste sa zachovali, ak by ste sa zajtra dozvedeli o nevere práve vášho manžela. Iste by to nebolo také jednoduché, ako píšete. Možno by ste boli v rovnakej bezvýchodiskovej situácií, ako zakladateľka témy. Všetky ste hrdinky, pokiaľ sa to vás netýka. Tak buďte ohľaduplné a nenadávajte jej do hlupaní. Toto v tejto chvíli ozaj nepotrebuje od cudzích ľudí.
@zlata2 si robiš prdel???? azyl??? a kvoli čomu??? lebo muž ma milenky??? 😀 😀 😀 😀 sa preber žena 😀 aj keby ich mal 10, tak by ma nič a nikto nedonutil, aby som opustila svoju strechu nad hlavou, ani omylom, ani náhodou, ani nijako. neni žiadna socka predsa. 😅
@oli18 ja nehovorym o nijakej zene ze hlupa ale predca ...tu ide aj o deti ....ci nie????moj nazor je ten ze dieta je viac ako muz...ja by som stakym ani uz davno nezila aj ked by som lubila zena by mala ukazat svoju hrdost manzelovy sme zeny ....
Ani jedna z vás asi v podobnej situácii nebola a dakujme bohu za to.. viete, koľko takych chlapov chodí po svete? A čo ak je jeden taký presne ten váš?
@misy01 tebe dáva preckové???? 😅 😅 😅 ja odpadnem a to tebe nevadi, že ta ma za nič???? vieš, prepáč, ani sa nečudujem, že tie čuzy má 😎 ale poviem ti jedno. mna by netrápilo, kolko ich má, ja by som sa nezmierila s tým, že peniaze, ktoré by mali patriť vám a deťom, prehajdáka s čupkami, toto by som nezniesla a ihned riešila, inak by som mala v pečku. 😎
Cely cas tocis o tom "aby ma zabezpecil" "zacalo sa mu darit" tak podla tohto vyjadrenia mu to toleruj a uzivaj ze si zabezpecena.....
Ja ako zena a matka jeho deti by som sa citila potupena...a zabezpeku by som riesila ako poslednu....takze moc od neho neutekas....
Ako si zariadis tak budes mat... kazdopadne ti drzim palce
da sa aj inak konat len to je taske to anooooo taske ...asi ho luby ...zato je to tak ...ved su manzelia ..kazda z nas lubi muza ..ci nie?viem je to taske sa zmierit takou vecou ..ale stale a bolo moj nazor ze dieta je prednejsie ako co....mam muza ktoreho nadovsetko milujem a velmi ale keby mne to spravyl tak ho naham ...zeny by sa nemali pocenovat muzami aj ked lubime zena ked je sylna tak je sylna
@anastacia321 žena...gramatika 🙂 nič v zlom
ach ta financia ....ano deti to potrebuju aj matky ale su vela na to riesenie a aj pomoci
@blue_eyes naši jazykovedci sa musia v hrobe obracať😊
@winonajedna suhlasim so vsetkym, len ona nehovori, ze deti nezabezpecuje, ze nedava na domacnost a na deti. Ona je ta ktora ma "blok"na ucte, tak asi sa preto boji od neho odist. Keby sa aj rozviedli, obaja rodicia musia prispievat na deti, tak tie kecy, ze vyzmyka od neho vsetko co ON zarobi su na prd, po rozvode na nu nema povinnost prispievat, okrem do konca RD, alebo ked z objektivnych dovodov nemoze pracovat.
@jani_uk prepac a stat je uz naco???? da sa vyriesit aj sudom alebo exekutorom aby deti boly financne zabespecene aj tak isto aj matka ...potom naco su sudy??????????? da sa vsetko vybavyt vsetko
@winonajedna bohužial niektoré dostávame"vreckové "..ak si bez práce po materskej a robí len muž, tak ako s kade tie peniaze majú prísť? nechápete, že nemala možnosť byť pri ňom hrdinka a preto sa tak stiahla do ulity a tolerovala mu všetko, len aby s deťmi vyžila? možno nie je prípad pre azyl, to máš pravdu..nie je to fyzické týranie, ale psychické určite..a ona už mala postupom času v P-čku jeho nevery, ale zjavne je teraz dosť na tom psychicky zle, keď tu píše..
Ešte raz sa vyjadrim lebo mi to neda...ja nikoho neodsudzujem zato aky je ani autorku prispevku...možno mala ťažke detstvo možno rodinu ma na ktoru sa nemôže spolahnut ktovie.Nema prijem..nema vlastne peniaze ako my ostatne napriklad moj manzel keby mal milenku tak okej mas chod si za nou ked je lepsia moj byt moje peniaze ale ona preboha dostava ,,vreckove,, ako na zakladke a ešte raz som si prečitala ten prispevok ona vlastne nechce odisť je to vykrik zufalej ženy.Je mi jej v podstate luto.Zato ako sa k sebe chova nemoze ona sama.
@anastacia321 všetko sa dá keď máš peniaze... inak si v tomto štáte handra..čo sa týka detí - súdy prihliadajú, ale nič nie je ľahké a hlavne dokázať, že on má dobrý neoficiálny príjem..
ved to je to ze ho luby .... maly by sme pochopit...neviem asi tak...
@zlata2 ano u takej zeny je problem ...viem to pochopit ale ked nema taku financnu tak moze poziadat stat sud ...nie kazda mame financne dobre anoooo pocuvaj napriklad ja sa nestazujem ja dobre na tom stojim s tima financiami a viem ajtak pochopit takych co su nadne...a ze nemaju tak ako by maly ale su take veci ze aj zeny vedia financne si pomoct ak vie na to a ze by bola sikvna ta zena ja mam tri deti a vedela som si ja sama robyt financne ja som necakala na muza a vydis tak keby aj ostatne robyly deti treba poistit tym ze matka je sikovna a vie sa postarat o financie dobre ked manzel financne dobre stoji tak aj zene sa da ...stat a robyt preto aby sa maly deti dobre ...neotcudzujem nikoho kto nema financie ako by malo byt viem je mi lahko pisat alebo ze rozmyslat ale ked zena je sikovna tak necaka na manzela...ak si ma pocopila dakujem
@misy01 kua toto je horšie ako telenovela. Prepáč, ale čo si robila celé roky? Načo čakala? Načo si mala s ním dieťa, s človekom, ktorý ti dokázal tebe a tvojmu staršiemu dieťaťu roky klamať? To ti nevadí? Ja by som s ním teda do postele nevliezla. Ty len ďakuj komukoľvek za to, že ťa ničím nenakazil. Fuj, normálne mám hnus v akých vzťahoch. Veď on sa chce pohrať na manžela a otca, tak si na vás spomenie.
Že žil u nej, chodili po dovolenkách....mne sa snáď sníva. Teba zobral niekde aj deti?
Kde si nechala svoju hrdosť, svoje JA? Čo vlastne teraz chceš? Čakáš, že sa zmení?
Prepáč, ale radšej s deťmi sama ako robiť zo seba ešte väčšiu handru akú on z teba urobil.
Čítala som tu na MK kadečo,,ale tvoj chlap je tuším TOP medzi TOP idiotmi.
Utekaj, aby si za chvíľu nebola handra a žena bez vlastnej úcty aj pre tvoje deti
@anastacia321 asi si ma zle pochopila, niekto tu povedal, ze na deti neprispieva, ale ona praveze napisala naopak, ze peniaze na domacnost dava. A ja som hovorila presne o state a sude - moze vysudit vyzivne na deti, a na seba iba za urcitych podmienkoch a to nie do konca zivota, ale iba zopar rokov, tusim 3, ked ma vazne dovody na to, ze si nemoze najst pracu. Ale ziadny taky zazrak sa nestava, ze jej bude musiet posielat polovicu svojho platu, ked dobre zaraba.

Fuuha tak toto je ina kava nejdem ta ani kritizovat ani ti nebudem pisat ze podobnu osôbku som v zivote nestretla ale teda klobuk dolu ze s takym shitom dokazes existovat.Tak moja rada znie jednoznacne rozvod, so sklopenymi usami ist k rodicom priznat sa ze si 18 rokov vydata za kkota a poziadaj o pomoc maleho do skolky a ty do roboty tu ina moznost nie je predsa nespravis detom to ze s nim zostanes....a ako uz tu bolo pisane psychologicku to chce to bez debat tak ta pochoval ze bude trvat dost dlho kym si zacnes verit a zacnes sa lubit.Fuuh normalne nechapem.