icon

Muz má znova milenku

misy01
26. sep 2015

Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.

anastacia321
27. sep 2015

@stardust dakujem

zlata2
27. sep 2015

@sasa1310 niekde to autorka už tu písala..keby mohla ísť ku rodičom, tak to nerieši takýmto zúfalým výkrikom verejne teraz, ale už je dávno od muža preč..

lubkavargova1
27. sep 2015

No ako to tak citam, zasnem a zasnem...

adri266
27. sep 2015

@misy01 cez urad prace je psycholog zdarma. TAkze kludne si najdi urad prace v najblizsom hlavnom meste a okamzite sa objednaj.

tym, ze nadalej ostavas v tomto vztahu, davas svojim detom vzor. Tvoj syn bude raz ako ako Tvoj manzel, a Tvoja dcera ako Ty. Toto chces?

Preco nemozes k rodicom? Preco by to psychicky nemali zvladnut? Su Tvoji rodicia, samozrejme ze Ta podrzia. Alebo len hladas vyhovorky?

Okamzite si najdi bezplatnu pravnu pomoc. Alebo chces splacat jeho dlhy do konca svojho zivota?

Kedze mas same vyhovorky, jedine riesenie v Tvojom pripade je zmierit sa s tou situaciou, mlcat, a dalej sa hrat na happy rodinku. Aj taketo pripady su.

lucinkaboz
27. sep 2015

peniaze, peniaze peniaze, na 3 deti ti bude musiet platit pekne tak chod do prenanajmu, začni pracovať....vela žien tak žije...

misy01
autor
27. sep 2015

@adri266 Ano, uz som si zistila to cislo a zatra tam volam. A mas pravdu, davam detom zly vzor a idem to zmenit - uz len kvoli nim. Dakujem 🙂

moonlight1210
27. sep 2015

@anastacia321 ved ok. ja len ze ty v kazdom druhom príspevku naznačuje o svojej konečnej stanici. tak ma to zaujalo,ci naozaj píšes o samovražde. alebo je v tom nieco ine.
ak mas problém, tak napíš priamo. aj podpora cez net je podpora. a je pochopitelne keď sa bojis o cloveka co ti je drahy.
ale ak nechceš aby ludia o probléme vedeli tak ho nemôžeš spominat.
takto mi to pride ze chces o tom hovorit, ale mali by sa dovtipit ostatni sami.

danavdana
27. sep 2015

@misy01
Drzim velmi palce, je to hnusne, sebecke, bezcharakterne h..o. :((

anastacia321
27. sep 2015

@moni244 no ti si ale cislo chcela by som ta spoznat kto si ze nenavydis madarov?hm?zevraj alergicka na madarov...no mozem si na to pomysliet ze ti museli nejaky madary ublizit zato tak pises avies o tom ale za si uz uvazovala nad tym ze clovek ked niekoho nema rad tak sam seba ties nema rad hm zaujmave ze prave madarov hm nenavydis...nomozno si mala problemy s madarmi ak vies o tom nie sme rovnaky madary ako aj z vas zien..a je to smutne ze ako pises .

anastacia321
27. sep 2015

@jani_uk dakujem ze si ma zastavas asi ta zena ma v sebe nejaku rasizmus ale si nerobym nic s toho co uz ked je to taka zena ..mozno ze aj sama seba nema rada kto vie a dakujem ti

adri266
27. sep 2015

@misy01 uprimne Ti drzim prsty. Viem, ze je to takze, ale ak si uz spravila prvy krok, uz to bude dobre

anastacia321
27. sep 2015

@moonlight1210 ano je to tak tebe sa lahko pise lahko mne to neni tak lahko to tu zverejnovat aj by som chcela ale nejde to tak len tu pisat ze co mi je len anoooo aj ta samovrazda mozno by bola to je pravda ..ale len jedno ma uz drzi ten clovek jajajaj keby som len vydela uz toho cloveka alebo ze mala by som v naruci ach pane boze uz by som aj so sebov konala...mozno ze este dneska to tu napisem ...a mojom probleme ...ach zeny vam je dobre...

anastacia321
27. sep 2015

dobre by bolo keby si uz nasla riesenie ..a aj ja ti drzim palce netreba sa obavat nicoho len treba aj pozerat deti aj seba a nie takeho muza co ti len ublyzuje ...zeny by maly byt sylne na vseliake veci ....zeny...co myslite preco nam dal boh rodit?preto lebo my sme sylnejsie a chlapi by to nezvladli rodit .a ked nam dal boh taku sylu ze rodit tak urcite mame aj na ine veci sylu

eaka
27. sep 2015

Baby Vy zijete na Slovensku? Vsak ak sa zamestna, exekutot jej necha nejakych par supiek z vyplaty, neviem, kde by nasla podnajom, co by utiahla, napriklad v BA najde tak jednu izbu za min.€200 a to bude musiet mat este 2-3 spolubyvajucich, co budu urcite vsetkymi desiatimi brat matku s 3 detmi... Sud jej urci €30 na dieta a chlap sa bude smiat. Niektore hrde prispevky su ako keby nikdy nevideli realitu. Ked si najde pracu za €400 v hrubom, tak jej neostane ani na slany chleba!
Treba si to doma zariadit tak, aby sa tam dalo fungovat, s muzom dohodnut fixnu sumu na mesiac a bez zistovania a zit vedla seba, nema kazdy taky uspesny pribeh, ako pri 3 detom utiahne 3i byt a osem kruzkov a este stiha byt aj vysmiata, aby pritiahla nejakeho schopneho chlapa...

moonlight1210
27. sep 2015

@misy01 stale mi to pada,tak budem pisat po kuskoch:
1. neda sa to riesit terazhned na fleku, tak sa tym zatial netrap. naopak investuj energiu do vymyslania ako tovyrieis v buducnosti.
navrhni si co chces dosiahnut a chod na to doterajsim sposobom. preber si vsetky prekazky, preco to nepojde.

moonlight1210
27. sep 2015

@misy01 2. potom ale neostan stat a chod dalej.na kazdu prekazku skus najst riesenie. ak zas vyskoci dalsia prekazka, ries tu.
postupne prides k tomu,co musis robit dnes, aby si si v buducnosti pripravila podu. budu to drobnosti ale velky krok vpred zacina drobnostami.
ak teraz vsetko nechas zase s tym, ze dve deti, bez prace, exekutor, ... tak o dva roky si povies, boze ja hlupa, keby som vtedy urobila aspon toto, teraz by som mohla s tym uz nieco urobit, ja hlupazbytocne som stratila cas.

anastacia321
27. sep 2015

tak preco ho ona neposle ved ma viacej prava na byvanie ako jej muz preco ho neposle?ak to nevie tak by som to ja inak spravyla inak keby som bola v jej kozi .zena ked uz nevie rozmyslat tak je jej koniec ..aj mi zeny mame nejake rozumi...ci nie?penieze-penieza stale len peniaze .tu ide o princip deti a tej zeny ...a nie o tak penazi .skoda takto sa da radit ale ze pomoct tasko ...musi mat aj na vyzivne exekutor za sebov a viac penazi jej urcia to dobre viem ..naco uz dohoda s takym muzom co nestoji o nic hm jajaja zeny nam sa lahko pise lahko

moonlight1210
27. sep 2015

@misy01 3.napr. prihlas sa hoci na jazykovku co garantuje statnice.
to ti hadam muz dopraje.
a zacni spominatvsetky prekazky, leboto ti teraz ide dobre. a na kazdu hladajriesenie. ako sa tam dostat a studovat. a zvysitsancu na buduce lepsie zamestnanie.

alebo cokolvek ine, co si myslis, zeby sa hodilo. hoci aj studuj na nete pripady ako sa zbavit manzelovho dlhu. suaj zeny ktore to dokazali, ze po rozvode ostal dlhmuzovi. nic nie je pausalne,ze vzdy polovica ostanetebe.
oslov bezplatne pravne poradne.
muz si organizujesluzobky za ucelom dvojakeho zivota, mysli si ako skvele klame telom,pouzi to protinemu. za ten cas co sa stara o svojepotesenie ty potichu chystaj cestu prec od neho.

moonlight1210
27. sep 2015

@misy01 4. acoby som urobilaja s tym ze zistim z mailov ze ma milenku?
vytvorim si novy mail kdesi v internetovejkaviarni (alebo to hodim na usb a poslem od kamosky s tym ze mnedoma nejde internet, nemusi vediet co posielam), poslem jej info od anonymneho obdivovatela o rodine jej milenca, par vseobecne znamych detailnych informacii + kontakt na manzelku (nech je ten tvoj aky chce profik v klamani, toto mu nedockvakne, ze to pisejehozena) a pockam na reakciu. a na 99% sa ta milenka ozve bud na mail informatora alebo priamo na manzelkin.
a tam ju uzo svojej existencii uistim (popripade jej rozsirim znalosti slovenciny o par zatial nepocutych kombinacii pejorativnych pridavnych mien 🙂 ).
a ked uz ma slecna kontaktuje, tak uz to oficialne otrieskam muzovi o hlavu.

a podobnymi vylomeninami zo zalohy by som mu tie vztahy systematicky osladzovala,ked by som ich zistila.

to pre upokojenie nervov tak pomimo popri chystani si cesty odneho. ked bude zaujaty tymito problemami, nebude riesit mna corobim.

megika1
27. sep 2015

@mirka414 nemyslím,že dobré riešenie :/ a čo deti ? Každý sa snaží zlepiť rodinu kvôli ním,ale oni sú citlivé bytosti,ktoré veľmi dobre vedia aká je atmosféra v rodine.Potom je neistota,labilita,jednoducho nie pohoda,hlavne istota ,ktorú oni najviac potrebujú . Pre ich dobro treba urobiť radikálne riešenie .... 😒

moni244
27. sep 2015

@jani_uk jasne, ale ked mi madar nadava lamanou slovencinou, ze ako mozem robit v restikev ba a nevediet po madarsky, to je ok, ale ked niekto nieco povie na madarov, tak uz ie to rasova neznasanlivost

misy01
autor
27. sep 2015

@megika1 veru, milenec je to posledne co by som teraz chcela

misy01
autor
27. sep 2015

@moonlight1210
Ahoj. Dakujem za navrhy. Myslis, ze by som mu mala povedat ze som ho odhalila? Ja viem kto ta zena je, a dostala by som sa aj k jej cislu, takze v tomto nie je problem jej to oznamit. Ona by bola teda tiez prekvapena. Ale to ma nezaujima. Ide o to, ze ked jej to prezradim, tak mozem vytocit muza a ten mi potom moze vsetko stazit.

jani_uk
27. sep 2015

@misy01 naco by si vyvolavala tej zene? ries si svoj problem s muzom, kontaktovanie milenke, alebo dalsich 20 osob ohladom toho ze ta muz podvadza je uplne zbytocne a nepotrebujes sa este aj takto ponizovat.

anastacia321
27. sep 2015

mozno ze aj ta zena vie ze ma teba a napriek tomu sa stretavaju ta zena ties je asi dobra pipka ...a vyvolavat to neni dobry napad to nie...to uz ti vies ci mu povies len ti poznas jeho povahu nikto z nas co ti tu radime nikto...ak ma dobru a mylu povahu tak mu to povec a porospravaj sa snim ze ako to chce spravit s vasim zivotom alebo aj ine...a ked nema dobru povahu tak mu nic nehovor len to ze by som sla prec ale skoda ti nemas kde ist a to je velmi zlozite a taske ...ti sama vies ako na to ...nikto z nas nevie ako mate u vas ...viem nam sa lahko pise ked to nevieme ze ako je u teba

cecil36
27. sep 2015

@misy01 ja viem, ze si sa to pytala @moonlight1210 , ale ja by som mu nehovorila, ze to viem,ak by som chcela odist. Aby nemal najmensie podozrenie, ze mam zajacie umysly. Tym ta nebude podozrievat, ze si sem tam nieco odlozis. A milenku neries, toto nie je tvoja starost...

misy01
autor
27. sep 2015

@cecil36 bolo to sice adresovane moonlight, ale myslela som to ako otazku pre vsetkych. Takze nehovorit... Fuuu, ci to dokazem. Ja som lahko precitatelna a on hned zisti, ze sa daco stalo.

anastacia321
27. sep 2015

@misy01 aj na to treba davat pozor nedaj sa uniest len si pozry tieto rady a vyber si z nych co su ti vhodne aby pomohly musis citit srdcom...a da sa vsetko prekonat vsetko ...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
jolly84
27. sep 2015

@anastacia321 ouki 🙂