Muž mi dáva pocítiť, že som neschopná
Bývam v jeho 5i byte a ani tu nemám vlastnú izbu. Sme spolu 7 rokov, mame 3r. Zo začiatku hovoril, že nech nerozprávam tvoj byť, že je to naše. Že čokoľvek chcem zmeniť, nemusím sa nič pýtať. To bolo také divadielko. Vždy rozpráva,,ja mam, v mojom byte, u mňa,..." je tu obývačka, pracovna, 2 detske (1d z prvého manzlestva) a,,JEHO IZBA" ( SPALNA)
Aj naše dieťa to vola ockova izba. Bývame na ,,ockovej" ulici.
Tak ti je len začiatok mojich negatívnych pocitov. Keďže ja vlastne ani nemám svoju izbu.
Muž mi zakázal robiť nákupy, len vždy kúpim niečo nekvalitneal, alebo príliš draho. Neviem bakupovst v akciách a nepoznám najlepšie značky. Aj keby som kúpila niečo kvalitné a v akcii, tak určite tonerová dobrá akcia, alebo ta značka už zrazu nie je dibra. Neberiem, lebo moje prádlo nevonia. Vlastne ani variť poriadne neviem. Pri niekoľkých hádka ch ni vykrical, že ani variť neviem. Vraj tu je stále neporiadok, aj keď ja si za celý deň nesadne na zadok a dookola len upratujem upratujem upratujem a vždy je niečo zle. Zle otvorím balenie šunky, zle natriem chlieb, zle zavesím prádlo...
Keď som chcela niekoľko krát odísť, vždy povedal, že veď ma.nevyhana, že nemám preháňať, ale radšej sa nad sebou zamyslieť. Ze je zo mňa nešťastný, ako robím tie isté chyby dookola, napríklad že sa mi často stane, že pri otváraní jogurtu odtrhne tak, ze ten alobal ostane na kraji plastu. A podobne veci. Som neskutočne benevolentna, že dovolím nášmu 3r dieťaťu hrať sa s plastelinou, kresliť fixami, a kriedou na tabulu. Lebo potom je všade prach a dokonca popísal už stôl aj gauč. Ešte ani to dieťa nie som schopná ustrážiť. K tomu všetkému mam 70kg pri výške 170cm , (10kg pptrebujem zodit) Tak ešte som aj tučná a denne niekoľko krát počúvam o tom, že kedy mienim začať cvičiť a robiť niečo so sebou. Možno keby prišiel z prace skôr ako 7 večer, tak by som mala energiu ísť si napríklad zabehať. Ale nemám.
Proste som totálne neschopná ženská. Budem niekedy ešte v zivote žiť bez stresu a bolesti žalúdka, kedy co zas kde som nechala, neoslovila, preložila? Ja už keď kladiem šálku na stôl, tak pred tým si 10x premyslím, či vôbec môžem, či na servítku, či radšej podržím v ruke.
Rozmyslam, či by som vôbec bez neho prežila....
Ešte pred tými 7r som dokázala viesť sama celú domácnosť, a zázračné bol vždy poriadok, navrhne, ...ex sa nikdy nesťažoval, práve naopak.
nie si vobec neschponá,len ta dostal tam,kam chcel,aby si nebola istá ničím a mal ta plne pod kontrolou,aby si nebola schponá od neho odíst,uvažovat logicky
ale aj on stiahne chvost, keď to preženie. Pred večerom som sa uz rozplakala. Prišiel za mnou a objal ma, či cítim ze mi krivdi. A ja ze áno. Tak sa mi ospravedlňoval. On je potom chvíľočku krotky. Ale vidím na ňom, že zatina zuby, je nervózny. Stupňuje sa to a potom mi vyhodí na oči, že som si neumyla topánky keď sme.prisli z vonku. A kvôli tým debilnym topánkam dokáže chodiť 2 dní nasraty, neprijemny...
Vtedy mi zviera žalúdok, lebo viem ze zas niečo bude. To ospravedlnenie len na teba hrá,aby si neodišla. Je to dokonalý sadistický manipulátor. Chce ta dostat do roviny,ked už bez neho nebudeš schopná uvažovat racionálne,nebudeš si istá vobec ničím. Odídi,a to rýchlo,už ta má v hrsti,už si ta zmenil,už len potrebuje trochu zapracovat,a budeš jeho otrokynou bez sebaucty,bez vzdoru.
odíd prosím od neho,kým ta jedného dna nezdeptá tak,že si pustíš plyn alebo poješ nejaké lieky.
Moja sestra povedala, že pôsobíme ako dvaja cudzí ľudia, že jej príde strašne chladný človek. Akoby medzi nami nix nebolo. Pritom musím povedať, že ja som ho niekedy milovala šialene. On mňa tiež- vraj ma miluje stále.
Nie nemiluje ta,keby áno,tak sa k tebe takto nespráva. Len ti to hovorí,aby ta mal na retazi. Velmy dobre vie,ako na teba posobí,ked ti to povie. On má potešenie z toho,ako ta ničí-preto je to sadista. Ver mi,chce ta uplne zničit,to stalo jeho jeho životným plánom,ničit ta postupne,plánovane a každu sekundu sa z toho radovat,ako ti ubližuje.
patdesiatyprvý odtien sivej..
Boze zena utekaj,uz davno si mala byt prec a hlavne kvoli dietatu.Mala som takeho pitomca a s rovnakou svokrou,tiez 7r som tam vydrzala a to je to,ze si uz aj sama presvedcena,ze ma pravdu,ze naozaj ty si ta pricina atd,ked som sa prebrala a uvedomila si ako mi nici zivot a mojim detom tiež,pol roka som zbierala odvahu zdrhnut az raz mu rupli nervy,na druhy den som bola prec.Nic lepsie nemozes urobit iba odist,chod s vecami alebo bez,na tom nezáleží,kazda sme sa dokázali postavit znova na nohy.
ale ved to plánoval,ako čítam,čo píšeš. Toto je plánované od začiatku,je to tyran a robí mu nepredstavitelnu radost,ničit ta,ubližovat ti. Uvedom si to,on k tebe necíti nič,než vzdor,odpor. Toto s láskou nemá vobec nič spoločné. Neviem či toto bol plán od vášho uplného začiatku vztahu,ale on má toto naplánované. Stalo sa z toho jeho životné poslanie!
Bezpecni vina si skus vyhladat a zbieraj silu. Mne tiež trvalo kým mi došlo s kým žijem (žila som). Aj po rozchode to chcelo veľa času ale nikdy mi nebolo lepšie. Síce dva roky od rozchodu stále nemám pokoj ale už mi to neubližule. Kľudne mi napíš správu. Všetkým ženám na svete by som priala aby z takýchto vzťahov mali kam odísť a vedeli odísť. :-/
On je totálny sociopat a ty tyrana žena.. vyhľadaj pomoc, nenechaj zničiť toxickym človekom seba a hlavne dieta
Bohuzial, myslim si, ze autorka neodide, aspon nie v dohladnej dobe, dostane ju celkom tam.kde ju chce mat alebo ujde az ked sa nieco stane, bud ju strasne zmlati alebo dieta, predpokladam, ze ju zacne izolovat(mne napr.uz posledne 2-3roky nedovolil ani rodicov vídať) alebo bude este dlho dlho sa takto trapit az kym dieta nevyrastie,aj dieta bude nim manipulovane, sak uz aj je vid."ockova spálňa,ockova ulica". Ja jej tak zelam aby sa jej podarilo do Vianoc odist. Nech je stastna.
Podľa mňa v živote existujú momenty kedy si človek povie, že stačilo. Moja mama si uvedomila, že má odísť od oca keď ma videla plakať. Nedovolila by som, aby trpelo moje vlastné dieťa kvôli idiotovi a dôležité je si uvedomiť, že si sa nenarodila preto, aby ťa mlátil nejaký zadubenec. Áno hovorí sa mi to ľahko, lebo sa nikdy ku mne chlap nechoval despoticky, ale ak nemáš v sebe vnútornú silu, tak požiadaj o pomoc najbližšiu rodinu, kamarátov a konaj.
@brembo myslíte, že sa tak správa schválne, alebo je skutočne chorý a nemôže za to?
Lebo ja naozaj nemám pocit, že ma zdrbe za ten jogurt ci zle položený krém len tak, aby ma drbal. On vážne vyzerá, že je z toho rozruseny a vytoceny. Ja mam naozaj pocit, že je autista. To ale nezistim. Na takúto diagnózu je už každopádne neskoro. Aj tak to na veci nič nemení. Nedá sa s ním žiť.
nie, autizmus vyzerá inak
Tak co, uz je vsrtko v poriadku a nikam neodchadzas? Vlastne ti nakoniec nic nevadi co? Stratena existencia. Chciet zmenit veci musis sama raz a navzdy
su to skor poruchy osobnosti nez "choroby" za ktore clovek nemoze. sociopati, narcisti su pri vedomi, vedia co robia aj co rozpravaju a maju za svoje ciny aj zodpovednost.
uz si videla dospeleho autistu, ci aspergera?
nevykazuje autisticke crty, skor narcisticka porucha osobnosti ako vysita. robim v odbore roky, a z toho popisu to nie je na autistu. autista by vela veci z toho nedokazal. Manipulator, sociopat, narcista...nieco z toho alebo moze mat aj mix poruch osobnosti
To snad nemoze byt ani real story toto. Fakt necha niekto so sebou toto robit? Je ti jasne ze ides prikladom detom? Ze dcera si bude hladat hoci podvedome podobneho partnera? Debila, co si mysli ze je najchytrejsim panom tvorstva a odbavuje sa na ponizovani vlastnej zeny? Zober posledne zbytky sebaucty a utekaj, zivot mas len jeden a kazdy dalsi den prezity s niekym takymto je strateny. Uz len predstava ze mi niekto ptedpisuje ako mam nakupovat, varit, ako otvarat jogurt.... Len ta predstava ma nasiera! Boze, to je magor!
Mozem odporucit videa na FB stranke "synchronicita" kde sa chlapik venuje vztahom z manipulatorom, ako sa taky vztah vyvyja, preco sa clovek vôbec do takeho vztahu dostane. Urcite sa tam najdes. Drzim palce ✊
Hm, vidím, že sa ho snažis ospravedlniť nejakým autizmom, ale bohužiaľ to vôbec nesedí. Oni sú proste dobri herci. Mali takého rodiča, kde sa ako deti museli naučiť prežiť a správať sa tak, aby bol pokoj. Preto vedia dať na začiatku pocit, že je to ten partner, ktorého si roky hľadala, tá pasujuca puzzla. Potom všetko vyzerá tak autenticky. Majú túto schopnosť hrať divadielko vycibrenu od malička. Inak aj tvoje dieťa sa to už učí.
inak mna by zaujimalo, ako to mate s tymi izbami. Ked je to tatinkova spalna, ty potom spis kde? v sluzkovskej izbe ci kde? :/ ze preco sa to zacalo vobec nazyvat tatinkova spalna...a nie spalna rodicov
ci aku vlastnu izbu chces v tom byte? Ked spominas ze nemas ani vlastnu izbu
@bosorka2302 k tomu sa vyjadrím, ak dovolíš. Ak pôjdeš do múzea a povedia ti, že v tejto izbe spával Stalin + nejaká Jekaterina z hornej dolnej, po 2 dňoch ti ostane v pamäti len "stalinova izba". Tak je to aj u nich. Moc je u nich doma u tatinka a celý deň záleží na jeho náladicke. Sorry, vyjadrila som sa ako normálny človek. V ich reči by to bolo: moc je u neho doma u tatinka...😕
@bluka2 mna len zaskocilo, ze sama zakladatelka to nepovazuje za svoju izbu aj ked v nej spava

k...t ,s...ný,hajzel toto nie je muž,je to odpad. Mali by ho na ulicu puštat len s velkou tabulou,že čo je zač. 😈