Muž mi klame o výplate
Baby trosku možno nezvyčajná téma no rada by som vedela či je to normálne a ako by ste reagovali vy.
Som na materskej a muž pracuje v stavebníctve ako živnostník.
Viem že mu šéf zvýšil hodinovku (poznáme sa) no on nevie že ja o tom viem. Keď som sa ho už viac krat pýtala či mu nezvýšil , tak vraj ešte nie 🙄 a samozrejme videla som aj ako uhýba pohľadom keď klame 🙈
Vždy na výplatu mi vyberie cca rovnako že na stravu a inkaso a podobne a zvyšok si neha no vždy povie že len na výdavky čo má a inak nemá nič, no netuším kde to potom míňa 🤔
Ja mám materskú , zaplatím čo mám a zvyšok všetok miniem na stravu a domácnosť, nemám nič pre seba a to ešte premýšľam ako odložiť aby sme niekam raz za čas mohli aspon s deckami 😒 a som z toho trochu sklamaná že nieje úprimný s nechápem prečo 🤷🏻♀️ neviem sa snim ani baviť keď viem že mi klame , no on sa čuduje čo som aká. 🙄
Ahoj dávaj si pozor.Pretoze môže nikde ich míňať napr kasíno alebo hazardné hry.Moj robil to isté a zistila som že je závislý tiper, online stávkar.
@liljana Preco by som ja mala nieco o sebe pisat?Ja neponizujem druhe zeny.Ja som sa ta normalne pytala ako to bolo u teba,ked ste mali dieta.Ja pochybujem,ze tvoj chlap ti nic nedaval.Podla mna ti tiez prispieval celkom slusnu sumu,ale tu ides za to zeny ukamenovat.Alebo naopak,daval velke prd a vas vztah aj tak skoncil....Hm?
@karolina196 Ukaz mi, kde koho ponizujem. Ci chodenie do prace niekoho ponizuje? To ale uz nie je moj problem.
@karolina196 Tak sa rozhodni ci jej daval velku sumu alebo nic...Uz fakt nevies ako argumentovat? Ved cely problem je ten, ze je sikovna, stiha pracu aj rodinu a je financne nezavisla. Zrejme narozdiel od teba. Ja take zeny obdvivujem. Urcite to chce viac namahy, odriekania a casu ako byt cely zivot alebo vacsinu zivota zena v domacnosti.
@liljana A ty mi povedz z akeho dovodu ma zena chodit do prace po narodeni svojho dietata?Ked sa zena rozhodne ist do prace este pocas materskej je iba jej vec,ale preco mas pocit,ze to ma robit kazda jedna?Zeny u nas ostavaju 3roky s dietatom a ma to aj svoje opodstatnenie.Takze uz chapam ten odpor k mamickam.Teba ide od jedu roztrhnut,lebo zeny ostavaju doma s detmi do 3.rokov. 🙈
@mircalla Nechapem co si mi tu akoze teraz napisala. 🤣🤣🤣 A to si kde nabrala,ze narozdiel odo mna?To ze je finanncne nezavisla je velke plus,co nikto nikdy by nemal spochybnovat,ale pisat zenam,ze su prizivnicky,tak to su silne slova na to,ze tie zeny osobne nepozna.A ty si jej rečníčka? 🤣🤣🤣🤣
@liljana Ak si robila predtym, asi si bohvieako zarobila. A ani tvoj muz. Ja mam svoje peniaze a dost, nikto mi nemusi robit stojky.
Nie si povysenecka?
@liljana Normalne zhadzujes platy zien a robis z nich prizivnicky,ktore svojich chlapov oberaju o ich plat....
V tejto diskusii autorka riesi,ze ju chlap oklamal a nie ze chce celu jeho vyplatu.Vies kolko chlapov je drbnutych,s prepacenim.Ty tie rodiny absolutne nepoznas,nevies preco chybaju peniaze.Co ked jej chlap rozdrbava peniaze niekde na kurvy alebo na hazardne hry a ona si ma pocas toho ako sa stara o dieta este aj privyrabata?Na co?Aby ten jej mohol kazdy jeden cent bezhlavo niekde rozflakat?Vies kolko je tych situacii v rodinach a ty hned ides zhadzovat zenu,lebo je neschopna poslat decko do jasliciek a ist makat...
@karolina196 "Preco by som ja mala nieco o sebe pisat?" to nie je arogancia? A preco ti mam ja vlastne vobec odpovedat?
Ved si popis, rozbehla si sa, namixovala vsetko dokopy. Pozriem sa na to v utorok. Nebudem si s nikym kazit sviatky.
@liljana Nemusis odpovedat.Odpovies odpovies,neodpovies neodpovies.Ja som sa ta na to pytala iba kvoli tomu,ze ma zaujimal tvoj modul rodiny ako to vyzeralo u teba,ked si sa s partnerom rozhodla pre dieta.Nepoznam ta,ale mne prides,ze si tiez vyuzila toho chlapa na splodenie dietata a potom si ho len odkopla.Sak mas vlastne "prachy",na co mat niekoho,ked uz svoje posolstvo splnil...A je mozne,ze sa na 100% mylim a je to uplne inak,takze ani ty tu nesud druhe za to,ze sa na nieco stazuju,ked nepoznas cely priebeh ich vztahu...
@liljana To ako vazne,ze mi pises,ze sa na to pozries v utorok? 🤣 🙈👌
@karolina196 Prepac, ale mam rodinu, chcem si odychnut a ty nie si moj firemny platiaci zakaznik, ze musim okamzite riesit tvoj problem. 🙂 Ty nemas nic ine na praci, ako upenlivo cakat odpoved na prispevok na sietach v nedelu o 2300?
@liljana coooo?Ty si ma asi nepochopila!....Mne je uplne jedno kedy si co precitas,urcite tu nebudem riesit,ze by si zajtra,popozajtra alebo cely tyzden nereagovala.Absolutne by som ta neriesila. 🙈
To bola ironia,ze ma vobec o tom informujes.My nie sme priatelia,aby ma to nejakym sposobom "trapilo"...
@karolina196 Najskor tlacis na mna, ze mam odpovedat, teraz ti je to zrazu jedno. Skus dojst, ked si rozmyslis, co vlastne chces. Okrem hadky ...
@liljana Ty si robis zo mna srandu?Ja na teba tlacim s odpovedami?Ano,davam ti otazky,ktore ma zaujimaju,ale to,ci na ne odpovies je na tebe a nie na mne.Si myslis,ze clovek na MK moze niekoho k niecomu donutit a tlacit ho do niecoho.Malokto tu povie uplnu pravdu.Mozno aj autorka nie je na tom az tak zle ako to opisuje,len je proste nahnevana na chlapa,ktory ju vodi za nos.Ja tu nebudem vysetrovat kam dava autorka celu matersku+to co jej muz prispeje.Skor asi nevie autorka pochopit preco to muz pred nou zatajuje a kam idu tie zvysene peniaze.
liljana už nema učet na koníku..
@karolinakr Nooo, nechcem byť zlá, ale mne chýbať nebude.
@h2 😆

@karolina196 Povedz najskor nieco o sebe aj ty. 🙂 Potom odpoviem aj ja. Nieco daj, ak chces nieco dostat. 🙂