icon

Muž mi povedal, že som veľa pribrala

28. aug 2025

Som tehotná a muž povedal že je veľmi veľa na ženu pribrať dvadsať kíl v tehotenstve

autor
28. aug 2025

@zlatkapaps presne tak

autor
28. aug 2025

Môže zato on lebo keď som bola chudá on má nútil jesť a potom sa to jedenie nedalo zastaviť a teraz jem málo aj tak idem hore váhou bodaj by to bola len plodová voda a bábätko a maternica

klarissa25
28. aug 2025

Ja len zasnem kolko zien to tu žerie 🤣🤣

anonym_9329b1
28. aug 2025
@anonym_autor

Môže zato on lebo keď som bola chudá on má nútil jesť a potom sa to jedenie nedalo zastaviť a teraz jem málo aj tak idem hore váhou bodaj by to bola len plodová voda a bábätko a maternica

@anonym_autor nútil ta jest? To co máš za magora? Raz by ma nútil, by som mu ten tanier vysypala na hlavu. To s takýmto niečim si si urobila dieta?

staryjarec
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5f4ba6 čo je to moletka?

@anonym_autor Nočný motýľ 🦋.

autor
28. aug 2025
@anonym_9329b1

@anonym_autor nútil ta jest? To co máš za magora? Raz by ma nútil, by som mu ten tanier vysypala na hlavu. To s takýmto niečim si si urobila dieta?

@anonym_9329b1 ľutujem to chcem od neho odísť od buzeranta

helenbozka
28. aug 2025

@anonym_autor Chruňo... Tak nech si vynosí dieťa sám, keď je taký múdry 🤪... Pri prvom tehotenstve 20 kg som pribrala aj ja - výsledok v 40 TT, po pôrode som sa do 3 mesiacov dala na pôvodnú váhu. Ak si ešte len v 1/2, tak dávaj bacha. Ale keďže je leto, tipujem, že tvoje telo zadržiava vodu a z toho si sa mohla "nafúknuť"

ivik4
28. aug 2025

Esteze si si s takym buzerantom dieta spravila 🫠
To je milé

anonym_7edb61
28. aug 2025

Vy ste sa tu dobre opustili niektore. Esteze to zerete. Tu mate dalsie zrno.

anonym_279084
28. aug 2025
@anonym_autor

Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam

@anonym_autor nariekat si mala ked si si robila dieta s idiotom co ti vycita hmotnost v tehotenstve. A to sa este tes co ta s takym primitivom caka. Pretoze v cca tretom mesiaci po porode budes vsetko len nie pritazliva pre taky typ muzov

anonym_fa9e14
28. aug 2025

Ľudia nemajú s kým pokecať tak vymýšľajú témy?

anonym_279084
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 😂😂toto je isto vtip ze. No ak si nevedela kontrolovat ci mu roztiahnes nohy asi tazko od neho odides

sisaka
28. aug 2025
@anonym_279084

@anonym_autor nariekat si mala ked si si robila dieta s idiotom co ti vycita hmotnost v tehotenstve. A to sa este tes co ta s takym primitivom caka. Pretoze v cca tretom mesiaci po porode budes vsetko len nie pritazliva pre taky typ muzov

@anonym_279084
V tehotenstve pribrala len 6 kg, zvyšok, teda 14 kg nabrala pred tehotenstvom, lebo jej muž - buzerant ( to citujem autorku), ju nútil jesť. 🤦‍♀️
Ďalšia téma, kde odpovedať je strata času

maximiliana
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale ved ti povedal, ze ked sa 4 hodiny malujes, vyzeras ako Hatice... to je predsa laska... a ty ho nazyvas buzerantom... este by ti mal jednu strelit, aby si naozaj pochopila, ze ta miluje

anonym_279084
28. aug 2025
@sisaka

@anonym_279084
V tehotenstve pribrala len 6 kg, zvyšok, teda 14 kg nabrala pred tehotenstvom, lebo jej muž - buzerant ( to citujem autorku), ju nútil jesť. 🤦‍♀️
Ďalšia téma, kde odpovedať je strata času

@sisaka to som sa az neskor docitala🤷🏼‍♀️ale pravda skoda usilia

krasneleto
28. aug 2025

Sa mi zdá,že už sa trošku nudíš cez prázdniny že ?

diewcatqoo
28. aug 2025

A preco si si nenasla namiesto buzeranta radsej sultana?

anonym_3c07cc
28. aug 2025
@thereisabear

Niekto priberie 20 a potom schudne 25, niekto priberie 10 a po pôrode ďalších 20. Snaž sa jesť zdravo a nerieš.

@thereisabear áno hlásim sa po pôrode som pribrala oveľa viac a? A žijem . Viem o Tom už na Tom pracujem. Kľud... Fakt vyhľadajte pomoc ak máte takéto myšlienky neviem čo potom spravia hormóny po pôrode ... Myslím to vážne , myslite na vaše dieťatko a manžel nech sa spamätá fakt ... Dáte to a vôbec neriešte kilá máte v sebe nový život, sústreďte sa naň.

anonym_9329b1
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor asi ste sa dobre nepoznali, na ak chceš odísť, tak tu urob ešte kým sa bábo narodí, s ním je to 100x ťažšie

marsmykkok
28. aug 2025

Pri tvojej výške veľmi veľa. Po pôrode pôjde dole len pár kíl a máloktorá žena na materskej má toľko odhodlania aby počas starostlivosti o malé dieťa jedla zdravo a cvičila a dostala sa na pôvodnú váhu. Väčšinou zajedajú únavu, stereotyp nezdravým jedlom, pohyb minimálny a neberú ešte pár kíl..

autor
28. aug 2025
@diewcatqoo

A preco si si nenasla namiesto buzeranta radsej sultana?

@diewcatqoo máš pravdu ach kiežby sa má ujal sultán namiesto tochto môjho trúda

sara07
28. aug 2025

ja som vždy pribrala 11 kg pri každom ,vždy som zhodila ale mudr vždy frflali že som malo pribrala , že som mala viac aby deti mali väčšiu váhu
tak ja už tak neviem či tie 4 kg fakt by bol rozdiel

sara07
28. aug 2025
@marsmykkok

Pri tvojej výške veľmi veľa. Po pôrode pôjde dole len pár kíl a máloktorá žena na materskej má toľko odhodlania aby počas starostlivosti o malé dieťa jedla zdravo a cvičila a dostala sa na pôvodnú váhu. Väčšinou zajedajú únavu, stereotyp nezdravým jedlom, pohyb minimálny a neberú ešte pár kíl..

@marsmykkok pri kojení plnom by som to nenazvala zajedanie ale mna chytali také stavu vlčieho hladu ako keby som v živote nejedla ,
ked som menej kojila tak toto som nemala
a ked ti pomôže okolie a hlavne manžel tak čas na zhodenie kg sa nájde len netreba nechat na všetko babu samú komplet

lucia13022023
28. aug 2025

Kristus na nebesiach. Išla som z 55kg na 90kg. Do troch mesiacov som bola naspäť na pôvodnej vahe. Skôr by ma sralo, že mám vedľa seba muža, ktorý komentuje váhu tehotnej ženy.
Ale tak po pôrode choďte na diétu, po troch mesiacoch budeš hotová Hatice a on Sultán.
Inak vekmi dúfam, že jej toto troll a takto indivíduá sa nerozmnozuju

ukgirls
28. aug 2025

keby bol buzerant tak necaka s tebou decko ale ma rad ine prdelky 😀 😀 take chlpatejsie .. kazdopadne si bud nudiace sa decko...zenska z osady kt dali zadarmo net -teda zadarmo jak zadarmo -danovnici zaplatia alebo hold sa niekdo len nudi-kazdopadne troll jak vysity a ak nie ( co ze nie ze nie )cica nezer a nezvaluj to na druhych ...

anonym_5f4ba6
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ale co to riesis,tak budete obaja plnostihli,namiesto vankusa budes lezat na jeho bachore a on si zvykne ze nema pri sebe modelku ale moletku.

anonym_5f4ba6
28. aug 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo máš pravdu ach kiežby sa má ujal sultán namiesto tochto môjho trúda

@anonym_autor Vidis pre sultana by si bola akurat,krv a mlieko nie kost a koza.

asocial
28. aug 2025

Už to sem napíšem asi tretíkrát. Aj ja chcem brigádu, milý admin, kde budem vymýšľať príspevky 😆. Človek by tomu aj veril, ale tie reakcie autorky sú také isté ako pri obdobných vymyslených kravinach

anonym_f8b26e
28. aug 2025

@anonym_autor Takže bábätko mu bolo dobre urobiť? Ale to,že si pribrala je už problém?,mal by byť rád že ste ty a bábätko zdraví a nie hlúposti riešiť, však ty tie kilá zhodiš ale on ostane rovnaký idiot 🤷‍♀️🤐 och skazení chlapi ozaj, každá jedna musi byt modelka ..otras

really8
28. aug 2025
@anonym_f8b26e

@anonym_autor Takže bábätko mu bolo dobre urobiť? Ale to,že si pribrala je už problém?,mal by byť rád že ste ty a bábätko zdraví a nie hlúposti riešiť, však ty tie kilá zhodiš ale on ostane rovnaký idiot 🤷‍♀️🤐 och skazení chlapi ozaj, každá jedna musi byt modelka ..otras

@anonym_f8b26e ale ukludni sa, vsak je to vymyslene.