Muž mi povedal, že som veľa pribrala
Som tehotná a muž povedal že je veľmi veľa na ženu pribrať dvadsať kíl v tehotenstve
Viac ako kilá navyše by ma trápil debilný manžel ... ja som pribrala v tehotenstve 30 kg, a to som bola celý čas aktívna, neprežierala som sa ... môj muž nikdy nemal narážky na moju váhu, a to som fakt vyzerala ako tuleň ... dobrý život Ťa sa s takýmto povrchným partnerom nečaká, nad tým sa zamysli ... nerieš váhu, sústreď sa na dieťa, proste jedna priberie 2 kg, iná 30, mám kolegyňu, ktorá počas tehotenstva dokonca schudla, celých 9 mesiacov zvracala ... no strašný ch.u.j ten Tvoj chlap.
Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam
@anonym_autor uvedom sa
Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam
@anonym_autor ja som mala pred tehotenstvom 43 kg, pred pôrodom 63..takže som pribrala 20 kg a do troch mesiacov som mala naspäť pôvodnú váhu...teraz pri druhom som pribrala 15 kg a z toho mi 10 zostalo
@anonym_autor mala som nejaké zdravotné problémy a pribrala som 35 kg, samotným pôrodom šlo dole hneď 19kg. Potom postupne. Prosím ťa nestresuj.
Tvojho muža by som doma mať nechcela , to je pako ak sa takto rozpráva s matkou svojho nenarodeného dieťaťa
@anonym_autor ja som pribrala 30kg..z 50kg na 80kg pri oboch deťoch..a ani som sa neprejedala!! Po pôrode som do 3 mesiacov mala naspäť svoju váhu a žiadne strie..tersz mám 40+ a pomaly sa blížil počas tehotenstva a je mi zlee z toho,lebo cokolvek robím,váha nejde dole..
@anonym_autor ty si mala pred tehu 45 kg na vysku 168 cm???
Aj ja som pribrala 20 kil, dieťa malo z toho 5 kil, čo sa aj cudujem, lebo skoro celé tehotenstvo som vracala😀 ale je podľa mna iné, keď priberies pri takej výške zo 60 kil alebo z 80 kil na 100.
@anonym_autor si kompletna? Nariekat? Ja mam 152 cm a mala som pri porode (jednom zo 4) skoro 80 kil, ku koncu az ani neviem, kolko presne, ani doktorov to nezaujimalo.
A mojho muza tiez nie, hlavne, ze som bola zdrava ja a aj deti. A bal sa, ked som sla na vyvolavacku kvoli zdravotnym problemom, ze ako to dopadne. A po porode? Po prvom som schudla raz dva, pri dalsich to uz neslo. Ale stale tam je laska. Ci Teba ma rad len pre postavu? Tak asi ste nemali mat dieta. Priberanie v tehotenstve je aj hormonalna zalezitost, nielen zalezitost "vyzierania sa"...🙄
@anonym_autor ty si mala pred tehu 45 kg na vysku 168 cm???
@betulinka1 75-20=55, to len taká vsuvka. A to je na tú výšku úplne v poriadku váha.
Aj mne povedal muz ze som nejako pribrala vtedy ale netušil ze som v 4.mesiaci tehotenstva1😂 a tiez som pri každom pribrala cca 20 kg a to som dokopy nic nejedla. Pri poslednom som dokonca do posledného mesiaca vracala
Nič si z toho nerob…ja som mala pri prvej 100kg a pri druhej 103kg 😅😅😅😅 teraz sa pohybujem medzi 63-65kg pri výške 175cm…na môj vek som veľmi spokojná s postavou (42r)
@betulinka1 75-20=55, to len taká vsuvka. A to je na tú výšku úplne v poriadku váha.
@kristiii Dakujem matika nikdy nebola moja silna stranka 🤣🤣🤣
Má pravdu ozaj som ako veľryba on má rád štíhlunke ženy a pred tehotenstvom som bola ako modelka teraz vyzerám hrozné nechcem ísť devedediatimi kilami
@anonym_autor keď ma rád stihlunke ženy bolo ho treba upozorniť že buď chce stihlunku ženu alebo deti tehotné ženy priberajú. Už nie si dievčatko ale budúca matka JEHO dietata. Tak nech nerieši tvoju postavu ale to aby ste boli v pohode a zdravý. Po pôrode nahodis diétu? A mlieko pre dieťa? Myslím že s takýmto " chapavym" mužom po pôrode budeš mať okolo dieťaťa toľko pohybu a roboty že schudnes raz dva. Inak vedela si že žena to nie je len o výzore postave?
@anonym_autor mala som nejaké zdravotné problémy a pribrala som 35 kg, samotným pôrodom šlo dole hneď 19kg. Potom postupne. Prosím ťa nestresuj.
Tvojho muža by som doma mať nechcela , to je pako ak sa takto rozpráva s matkou svojho nenarodeného dieťaťa
@anonym_ca7620 chlapček zaťažený na dievčatka a anorekticky alebo ma rád chlapčenské postavy. Asi neovláda bežné veci a netušil že pribrať v tehotenstve je normálne to bude zase ďalší ten zaujímavý kus
Po pôrode nahodíme aj s mužom diétu aj on totiž to pribral.
@anonym_autor ziadnu dietu po porode,tam zase budes potrebovat ziviny na kojenie.Tvoj blb ti ma aj v tom klamat,ze si nadherna,ved si tehotna.Tie kila neries,tie pojdu aj same dole,pocas kojenia a z nevyspatia ale jest musis,aby sa ti tvorilo mlieko.A tam su tiez zase ine hormony pri kojeni,akurat takymto vasim resp.muzovim zmyslanim si privodis poporodnu depresiu.Mas byt teraz stastna a uzivat si tehotenstvo a nie,aby ta deptal muz este viac ako si.
@anonym_autor
Ja pred tehotenstvom: 45kg
V deň pôrodu: 67kg (čiže +22kg)
Výška 160cm
Aktuálne, keď má dieťa 3,5mes mám 52kg, čiže všetko šlo dole už takmer. Nosím veľkosť S. A všetko len dojčením. Chudnúť som nestihla ani mienene nechudnem 😀čiže sama uvidíš ako to budeš mať. Nestresuj vopred. A chlap by mal byť hlavne rád, že výnosíš zdravé dieťa. Schudnúť môžeš potom hocikedy, aj keby to nešlo samé, tak sa vieš posnažiť.
Autor (autorka)splieta dve na tri, nemá to hlavu ani pätu,
Vy ste sa obaja "vydarili." Uberte zo sebestrednosti a skúste sa sústrediť na bábätko. Máte obrovský dar, a ty namiesto toho, aby si si tehotenstvo užívala so všetkým čo k nemu patrí, máš otrasné myšlienky.
A vieš čo? Napíšem ti tu jednu pravdu - môžeš pribrať do pôrodu pokojne ďalších 10 kíl a vôbec nie je nikde zaručené, že z teba len tak do 2 mesiacov opadnú. Dokonca ani dojčenie nemusí byť istota! Mne trvalo skoro dva roky, kým som sa dostala do formy a bolo to naozaj vydreté - strava, cvicenie a to som dojčila som skoro 3 roky. Muž mi teda nikdy nenaservíroval, ze som taká onaká a ani nezháňal ženské tenké ako prútik. Ale to je tak v dnešnej dobe, keď je obal dôležitejší ako obsah...
Prajem Vám, nech ste zdraví, všetko ostatné pri dobrej vôli poriešite.
@anonym_autor
@kavasmliekom áno je buzerant mulo jeden
@anonym_autor Ty mas/mala si poruchu pijmu potravy a on ti vycita ze si pribrala?!! To je teda dobry blb, to ti poviem!!!
Bože baby, ale veď čítajte. Ona pribrala 14 kíl ešte pred tehotenstvom.
Už som není snim som inde už v noci som ušla z domu
Autorka uprav proste stravovanie, pribrat 20 kil za tehotenstvo je vela, ale relativne bezne. Ty si ale pribrala 6 a nabrala 14 uz pred tym... pravdepodobne si popustila v stravovani a do porodu daleko... Normalne si sprav jedalnicek, drz sa toho, nevyjedaj hluposti a budes v poriadku ty a aj babatko. Muza radsej nekomentujem. A taketo uteky v silnom emocionalnom a hormonalnom chaose su tiez cele zle. Ak potrebujes psychologa si to v hlave urovnat, tak to vyuzi.
Napíšem ti svoju skúsenost. Ja som mala tiež problém s jedením v minulosti bála som jedla atd. Možno aj porucha príjmu potravy ale nikdy som to neriešila ak pri mužovi sa to upravilo. Mám aj PCOS takze dosť zo súvisí aj s tým. A áno keď otehotnela nebola som na ideálnej váhe (mala som za sebou hormonálne stimulácie atd čo tiež l váhe pridalo niečo). Som v 6 mesiaci a mám teda nejakých 6-7 hore oproti váhe pred tehotenstvom. Ale ak by mi muž povedal že som veľmi pribrala tak už doma nie som. Však preboha nosím jeho dieťa.. dôležité je bábätko donosiť aby bolo všetko ok a potom sa budem trápiť schudnutim..
@marsmykkok pri kojení plnom by som to nenazvala zajedanie ale mna chytali také stavu vlčieho hladu ako keby som v živote nejedla ,
ked som menej kojila tak toto som nemala
a ked ti pomôže okolie a hlavne manžel tak čas na zhodenie kg sa nájde len netreba nechat na všetko babu samú komplet
@sara07 ono je tam viac faktorov, napríklad aj to že menej spíš a ak človek spí 8 hodín denne vtedy neje. Ale ak má dieťa kolíky, idú zúbky a prespí 4 hodiny tak zvyšné 4 má hlad. To aj ľudia čo idú robiť nočné všetci príberú. A potom to že nie je čas, ješ rýchlo a nezasýtiš sa, skôr zobeš rychlovky nezdravé ako zdravé plnohodnotné jedlo a preto veľa matiek malých detí je plnších. Výnimka kto má veľmi dobrú genetiku alebo ženy čo predtým aktívne športovali a aj popri starostlivosti o malé dieťa sa zaprú a športujú a jedia zdravo.
Ja som pribrala skoro 30kg a po pôrode, za 3 mesiace, som všetko zhodila. Dokonca, som schudla ešte 5kg a neviem to nabrať späť a to už ubehlo skoro 11r. Mám výšku 156cm a nik to neriešil🙂
Autorka uprav proste stravovanie, pribrat 20 kil za tehotenstvo je vela, ale relativne bezne. Ty si ale pribrala 6 a nabrala 14 uz pred tym... pravdepodobne si popustila v stravovani a do porodu daleko... Normalne si sprav jedalnicek, drz sa toho, nevyjedaj hluposti a budes v poriadku ty a aj babatko. Muza radsej nekomentujem. A taketo uteky v silnom emocionalnom a hormonalnom chaose su tiez cele zle. Ak potrebujes psychologa si to v hlave urovnat, tak to vyuzi.
@anjelicek26 tak a čo mi odporúčas jesť ako sa mám stravovať? sladké veľmi nemám rada 🙂

@anonym_autor ja som mala vzdy o 27-30 kg..viac..v tehotenstvach....vobec nerozumiem preco.ako prežila som....išlo to postupne dole....