icon

Muž mi povedal, že som veľa pribrala

28. aug 2025

Som tehotná a muž povedal že je veľmi veľa na ženu pribrať dvadsať kíl v tehotenstve

Strana
z5
anjelicek26
29. aug 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 tak a čo mi odporúčas jesť ako sa mám stravovať? sladké veľmi nemám rada 🙂

@anonym_autor pravidelne 5x denne mensie porcie a pit hlavne vela vody, nech sa babatku pekne meni plodova voda... nejest za dvoch, ale jest normalne, nehladovat, nevynechavat, ale ani neprehanat... schudnut po porode problem nie je... ale casto je potom nabeh na tehotensku cukrovku, vyssi tlak...

anonym_5f4ba6
29. aug 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 tak a čo mi odporúčas jesť ako sa mám stravovať? sladké veľmi nemám rada 🙂

@anonym_autor Tak prave ked si od nebo usla uz tvoj problem nie je priberanie,nemyslis?Uz mozes nabrat aj tych 20. Ale celkovo si myslim ze si vymyslas,no.

majlo1234
29. aug 2025

Troll
Muz pribral tiez, dufsm ze je tiez tehotny

torysheer
29. aug 2025

@anonym_autor vôbec nerieš, užívaj tehotenstvo. Ja som pri dvojičkách pribrala 18, som krpata, na druhý deň po pôrode som mala -14 (deti obe cez 3kila, ale hlavne veeeeela plodovej vody. Pri všetkých deťoch som schudla po pôrode pod predtehotenskú váhu kojenim. Tvoj nech je rád že mu živis a nosis jeho dieťa.

zuzitka1004
29. aug 2025
@anonym_autor

@really8 niesom na konci mám myšlienky že si spravím niečo to sa nedá už som v šiestom mesiaci

@anonym_autor kristepanenanebesiach 🙈

diablikovci
29. aug 2025

Nabudúce nech je tehotný on a nepriberieš ani kilo.. 🙂

anonym_8747f5
29. aug 2025
@anonym_autor

Má pravdu ozaj som ako veľryba on má rád štíhlunke ženy a pred tehotenstvom som bola ako modelka teraz vyzerám hrozné nechcem ísť devedediatimi kilami

@anonym_autor Teraz to hlavne nerieš a užívaj si tehotenstvo. Zaoberať sa tým budeš neskôr ked porodíš a dáš sa dokopy. Keby to bolo všetko ako si predstavujeme. Vidíme to denne,že niekto priberie viac, iny menej a nevyhnú sa tomu ani celebrity. Nie je to žiadna hanba.

kristiii
30. aug 2025
@marsmykkok

@sara07 ono je tam viac faktorov, napríklad aj to že menej spíš a ak človek spí 8 hodín denne vtedy neje. Ale ak má dieťa kolíky, idú zúbky a prespí 4 hodiny tak zvyšné 4 má hlad. To aj ľudia čo idú robiť nočné všetci príberú. A potom to že nie je čas, ješ rýchlo a nezasýtiš sa, skôr zobeš rychlovky nezdravé ako zdravé plnohodnotné jedlo a preto veľa matiek malých detí je plnších. Výnimka kto má veľmi dobrú genetiku alebo ženy čo predtým aktívne športovali a aj popri starostlivosti o malé dieťa sa zaprú a športujú a jedia zdravo.

@marsmykkok takúto somarinu som dávno nečítala. Ja aj všetky moje kolegyne, ktoré sme boli nútené prejsť na nočné, sme práveže schudli. A to napríklad ja spavam 1-2 hodiny. Iná guľa by som mala byť podľa tvojej teórie. To isté, keď bol syn malý a budík sa každú chvíľu. Vtedy som tiež naopak schudla.

ghoul_
2. sep 2025

@anonym_autor v mojej rodine 1 pribrala vyše 25 kíl takže nie si jediná

zuzina1988
5. sep 2025

@anonym_autor
su dolezitejsie veci ako vaha, teraz je priorita vase zdravie, a doma pohoda…
od muza to bola sprosta poznamka, kedze ste tehotna. ano vtedy zena priberie. a potom to date dole. ale teraz sa s tym fakt netrapne, ako tehotna ste urcite krasna len inym sposobom.

obludamala
7. sep 2025

@anonym_autor je to veľa...no a čo? Ved nikto nehovorí ze tých 20 kg naviac budeš mať celý život. V tehotenstve sa sústrediť na iné veci než na hmotnosť a muž by tiež trosku mohol byť taktnejsi

Strana
z5