icon

Muž mi vôbec nepomáha

15. máj 2020

Ženy,chcem vediet vás názor na moju situáciu...
Mame doma mesačne bábätko a 6rocnu slečnu.Zazivam celkom náročné obdobie,však to pri miminku poznáme asi všetky...Ide o môjho muža..Teraz je na OČR,kvôli situácii.Ale on nieje od rana do noci doma.Beha po kamosoch,vyváža sa v aute,chodí domov ozaj v noci.Raz za čas sa stane,že príde ešte pred deviatou,ľahne a spi,lebo že on je unavený...Chceli sme druhé obaja,prečo má byt všetka starostlivosť na mne?On príde,vypusinkuje malého,a koniec.Tym to uňho skončí...Staršia je odstavená má druhu koľaj,lebo nestíham jednoducho sama sa venovať aj bábätku aj jej..Tak si zahrá Playstation,pozrie telku,YouTube..Ja sa idem zblázniť od zúfalstva kvôli nej,je mi jej strašne ľúto....A on?len nasľubuje,ako bude doma,ako ju vezme von,a nič....Ona už si zvykla,že keď niečo tato povie,tak to neplatí...Ja s nimi chodím von sama,cítim sa ako idiot,keď vidím druhé pary,ako kocikuju,ako majú ti otcovia záujem..Včera bol u nás mužov bratranec,a jeho žena sa má pýta,prečo môj muž neberie von dcéru,že nemusí sa venovať bábätku,ale aspoň jej,nevedela som,čo povedať,cítila som sa hrozné,čo som jej mala povedať,že lebo sere na svoje deti?Na svoju ženu?Vsetko je na mne.Domacnost,deti,jedlo...Nejako som si zvykla už poriadit,teraz sa skôr zamýšľam nad tým,načo mi je taký chlap,keď vlastne všetko zvládam sama?Okrem nákupov,tie robí on..Keby nebola korona,aj to by som robila sama.Nejsom nervózna z deti,ale z neho,neplacem z vycerpanosti,ale kvôli nemu,ako má dokáže priviest do šialenstva tým jeho nezaujimom...Vadí mi už...Jedine čo urobí je mlieko v noci,aj to si už robím sama väčšinou...Čím ďalej tým viac rozmýšľam nad tým,či je vlastne toto to,čo od života chcem..Doprosovať sa o väčší záujem o deti,ktoré sám splodil...A áno,veľa krát som mu to povedala,aj normálne,aj som kričala...Podľa neho preháňam...Tak?Prehanam? 😒🤷🏼‍♀️🤦🏽‍♀️

Strana
z9
marionete
17. máj 2020

@bzrkula1986 poradiť chcel niekto iný, nie ja🤔🙏

maxxim
17. máj 2020

@katka009 ja sa nemenim...ja som originál. Ale vies co? Môj názor je taký ze pokial zena neplni funkciu ,, krku" tej manzelovej hlavy tak chlap ma tendencie sa spustiť, samozrejme pokial ide o takých, ktorý viedli pred rodinou búrlivý zivot. Si všimni že sa to opakuje. Nie vsetci sú v jednom vreci. Nikto si váži cas strávenim pri rodinke, môcť sa podielat ako správny chlap, a niekto ide z roboty ku svojim záujmom, ktore ale z rodinou nemajú nič spoločne.

simca06022011
17. máj 2020

@maxxim nie každý chlap nechá ženu byť krkom 😉

jankapepe
18. máj 2020

S kľudom angličana mu oznam že od pondelka nastupujes do práce keď je on teraz ocr.....že tým dňom jeho povinnosti padaju na neho. Sprav si pondelok utorok pekný deň niekde u kamošky.......v stredu mu povedz že ti ponúkli zvýšenie platu ale aj pracovný čas bude dlhší že on pôjde miesto teba na materskú.....
Jediný dôvod čo by ťa donútil ostať na materskej by bol ak by sa konečne začal správať ako otec a manžel.

alexk12
18. máj 2020

Tak ako vidíme si si aj sama odpovedala,

miriamxx1
18. máj 2020

Je tu vela rad, no treba brat v uvahu, ze manzela nezmenis. Odstahovat sa s 2 detmi nie je realne riesenie. A zamyslat sa nad tym, preco travi cas mimo domu tiez nic neporiesi. Su jednoducho typy ludi, ktori radsej utecu od povinnosti,je to ovela jednoduchsie. Musis sa zmierit s tym, ze on iny nebude.
Jedine co sa da spravit, je ukradnut mu trochu casu z jeho hobby a poslat ho napriklad von s kocikom ked uspis synceka. Ty sa mozes venovat dcerke (spravit si babsku chvilku), pripadne s nou ist von. Je to jednoduchsie ako keby sa mal on venovat 6 rocnej dcerke a vymyslat jej program.

tatapipka
19. máj 2020

Haloo...rodina je nie na to, že urobím si deti, ks záleží od možných príjmov ale nie veľa a nie po sebe ,aby sme sa náhodou nenarobili...ak sa muž venuje hudbe, nevedie k tomu dcérku? navrhnúť im spoločný čas, bude teplo, na bicykloch niekam, isto má kamoša, ktorý má dieťa v podobnom veku, stretnú sa niekde na terase, dajú si pivo muži, deti džús...neviem...je to sci-fi?určite vás bombardujú aj hormony ale ja nepochopím toto "rodinné" delenie voľného času na - teraz tato ide na futbal a potom mama pôjde na aerobik...akože rodina, haloo.

saslavka73
23. máj 2020

Čo tak ráno odísť skôr ako on, napísať list- dnes je to na tebe miláčik a ísť trebárs na výlet alebo si zaplatiť penzión a prosto sa tam vyspať. Keď vie spraviť mlieko....

Strana
z9