icon

Muž nechce druhé dieťa a má náražky na moju váhu

maminaa27
22. dec 2013

Sme zobraty 7dmy rok . Doma mame prvaka. Nechcela som druhe dieta ale predsa nemose byt sam vo svete. Aj ina vec ma trapy ..moja vaha 87kg . A muz ma na to naraxky. Akoby to potom bolo po druhom tehotenstve asi by si nasiel inu. A nakoniec otazka..ma ma rad vobec ked nechce dieta

Strana
z2
evelynm
26. dec 2013

@cawes , nepouzila som slovo hrozne. Len pisem z vlastnej skusenosti, ze to nie je dobre ani zodpovedne voci sebe samej. tot vsjo.

charllotte
26. dec 2013

ako sa to hovori???? nesud zenu za kilogramy ak nechces byt sudeny za centimetre ???? 😀 😀 😉

evelynm
26. dec 2013

@charllotte , nuz... nieco sa ovplyvnit da, nieco nie 😀

sedmokravka
26. dec 2013

@maminaa27 on je s tebou kvoli tvojej postave? za 7 rokov a hlavne s prvacikom by uz mal rozmyslat inac ☹

sashabb
26. dec 2013

@maminaa27 ale chlap to tak neberie, že starostlivosť bude iba na tebe. Chlap rozmýšla inak, berie to tak, že bude obmedzovaný urevaným deckom (ked to musim tak škaredo napísať) + sa bude musieť iba on postarať finančne o rodinu. A tuna býva dosť velký problem z ich strany. 😒
V podstate ide o to, že v prvom rade pozerajú na seba 😎

katuska121121
26. dec 2013

Muz by ta mal mat rad taku aka si,krasa nie je len v zovnajsku,ale hlavne vo vnutri, nechcem tym povedat, ze by si sa nemala o seba vobec starat, ale nejake to kilecko navyse by urcite nemalo robit problemy vo vasom vztahu, ak robi, niekde bude chyba...a ak by ta mal opustit koli tomu, ze priberies, tak to nie je chlap, ale vol...spravny chlap by ta mal nosit na rukach za to, ze si mu priviedla na svet dieta a samozrejme by ti mal pripominat, aka si krasna a pre neho jedina, bola by si v psychickej pohode a mozno by isli aj kila dole🙂 a ak chce aby si schudla, ako spravny manzel by nemal mat narazky, ale ta v tom podporit, ved je predsa tvoj manzel uz 7 rokov a zrejme zabuda, preco si ta vlastne bral...v tvojom pripade by si mala ty zvazovat, ci s nim chces druhe dieta...............my mame dve deti, tiez my ostali kila navyse, s ktorymi to ide len velmi tazko dole, aj ked nieco pochudnem, po chvili ich mam zase spat, ale nevadi, lebo mam skveleho muza, ktory to chape, a nezabuda mi pripominat, ako ma velmi miluje a je stastny, ze nas ma. Keby bolo viac takych muzov, ako je on, rodiny by boli stastnejsie, harmonickejsie a nezabudali by, preco vlastne vznikli...

metisa
26. dec 2013

na to, ci ta ma rad si sa pytala jeho?
s tou vahou....ako neviem vysku, ale je to celkom dost kg. Vela zien ocakava, ze muz ich ma chciet aj s nadvahou. Bohuzial realita je ina . radi nas mozu mat, ale pritahovat ich asi nebudeme ... samozrejme na par vynimok, ked muzom sa pacia vacse zeny. Ved vsetci chceme mat pri sebe partnera pre nas pekneho. Mas pocit, ze sa mu nepacis? Urob s tym nieco, ked ti na nom zalezi. Keby som ja bola muz, sorry, ale mne by sa tiez nepacila obezna zena alebo s vacsou nadvahou...to je moj nazor na to. Treba sa zamysliet nad svojim zdravym...
Prajem vsetko dobre 🙂

nivalis
26. dec 2013

@evelynm palec hore!!! zdielam tvoj nazor!!! Ja mam 168cm a 60kg, no pred dvomi rokmi som vazila 72kg- bolo mi hrozne- boleli ma klby, nevladala som za detmi, aj kratka prechadzka ma polozila ☹ ... no a pred mm som sa ani nevyzliekala 😖 Nedrzim dietu!!! jem zdravo /hlavne vela zeleniny/ ... citim sa ovela lepsie a viem, ze ak by som teraz otehotnela, moje telo by to ovela lepsie zvladlo ako pri 72kg 😉
A odkaz pre zakladatelku temy- ak chces druhe babo, rozpravaj sa o tom s mm, my ti ho tu schvalime s velkou radostou!!! ale on je ten kto ma byt za 😉

evelynm
26. dec 2013

@nivalis blahozelam, to si krasne upravila kila. A verim, ze sa citis lepsie - fyzicky aj psychicky. Sme lade zeny, chceme byt dlho zdrave, tak pre to treba nieco aj robit. A suhlas aj s tvojou poslednou vetou 🙂

asimama
2. jan 2014

mam 153 cm.a 83 kg..som mala gulka 🙂 viem,ze sa muzom lubim..aj ked vyzeram tak, ako vyzeram..nevravim to preto,ze by som si fandila..ale podla reci 😉 to neni o tom,ze sa muzovi nelubis..skus si povzdvihnut sebavedomie..ukaz mu,ze sa vies bavit aj bez neho 😉 smej sa..mas jeden zivot.tak si ho uzivaj.. 😎 to neni o postave...ale o charaktere 😉 ver si 🙂

beata79
7. jan 2014

Ahoj, ja som mala pred 2. tehu, 95 kg 171cm, keď som išla rodiť, mala som 99kg a teraz mám 93kg, ale chcem dať dole, lebo pred 1.tehotenstvom som mala 64 kg. Mám medzi detmi 8,5 rokov. Je to dosť veľa. Ale keď tvôj manžel len kvôli kíl nechce druhé dieťa, tak myslím si , že je to len výhovorka. ☹ Mali by ste sa porozprávať, že ako myslí budúcnosť. 🙂

kiki68
7. jan 2014

a preco by po druhom dietati nemala ist vaha dole? moja teta, co si pamatam bola cerstvo po dvoch tehu teda pekna boubelka, teraz je ako prutik...proste chcela,zacala cvicit, vylucila lepok atd. a pekne zhodila,ale az po dvoch detoch, takze ma aj krasne decka,aj manzela a este aj tu postavu ma. A muz je snad nejaky topmodel,ze ho toto trapi? ked chce vediet ake je to byt zenoua trapit sa pre vahu,tak nech muzicek ide do kupelne, zoberie si vatu,namoci ju do pomarancoveho dzusu a toto prehltne..uvidime co bude za hrdinu... 😉

mimkao
7. jan 2014

@cawes podľa mňa sú obmedzení tí, ktorí sa snažia svoje kilá ospravedlniť tehotenstvom. Netvrdím, že každý človek musí byť ako prútik, lebo viem, že pribrať človek môže aj kôli zdravotným problémom, ale ak je niekto "širší" kôli prejedaniu sa , či už v tehotenstve alebo mimo neho, tak taký človek je mierne obmedzený a zvlášť, ak mu to ani vôbec nevadí a miesto zhodenia kíl sa snaží získať sebavedomie ináč.

a pre @maminaa27 doteraz si nechcela dieťa ty, tak čo sa čuduješ, že teraz nechce on?

skolara
7. jan 2014

@cawes podla mna je 87 kg brozne vela ked nie je vysoka 😲

Strana
z2