icon

Muž nechce zložiť vianočný stromček a výzdobu

Včera o 12:15

Proste nechce a mne už to lezie na nervy. Máme malý byt nemáme priestor navyše a ešte aj toto. Staviame ho síce až 23.12 ale potom nie a nie ho dať preč. Mne to vadí dosť. Ako to máte vy ?

Strana
z3
maca1984
Včera o 12:16

Už je stromček aj celá tá naša mimi výzdoba preč. Môjmu mužovi je jedno kedy stromček postavím a i kedy schovám.

henrikir
Včera o 12:17

ach jaj, tak velmi by som chcela mat vase problemy. 🙂 myslim, ze su aj horsie veci ako toto. mali sme v plane odzdobovat teraz v sobotu, co bola, ale teda nieco nam do toho prislo, nebol velmi na to cas, v nedelu sa nam uz nechcelo. svet sa nezrutil, dam to dole hocikedy 🙂

katarinaba
Včera o 12:19

Nie je jedno, ako to mame my? Ja som uz zlozila v sobotu. Zvyknem nechat do troch kralov a hned prvy volny den po skladam. Muzova babicka mala stromcek az do aprila.
Toto nie je o tom ako to mame my, ale ako vy spolu nazivate. Dohodnite sa alebo sa pohadajte, aj tak to ostane na vas dvoch, kto si presadi svoje.

magdalienka11
Včera o 12:20

@anonym_autor a čo ti bráni, daj ho dole. A hotovo.

belllinka
Včera o 12:20

@anonym_autor tak ho zlož keď nebude doma a vybavené, čo to tak prežívaš?

autor
Včera o 12:21

Ročná dcéra stále chodí okolo stromčeka a dáva dole ozdoby a on len chodí okolo a dáva to naspäť a nervuje sa aj keď je už dávno po.

osky
Včera o 12:22

My este mame.celkom tvojho muza chapem.
Ved je to pekne.
Stromcek,ak predtym celkom neodkvecne,necham az do konca januara....minimalne.
Vianocne obrusy uz vymenim za zimne.
A dnes uz svetielka nezapneme...niektore deko uz zrusim.
Ale stromcek ostava

glorikarebeka
Včera o 12:24

Však dajte dole gule spolu s dcérkou, ty budeš rada a aj dcéra

really8
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
Včera o 12:25

dávala som včera. Všetko je už zbalené a odložené na povale.
aj to dávam po iné roky hneď prvý prac. deň po 6.1 - väčšinou keď boli deti v škole. Lebo inak im bolo smutno.
Osvetlenie som zrušila hneď po 6.1.
7.1. už nie sú predsa vianočné sviatky.

hytal
Včera o 12:25

U nás stromček krášli izbu do konca januára. Ja stromček milujem a tú atmosféru keď večer svieti.

martinka13
Včera o 12:26

Keď Ti vadí, zlož ho.

doriiis
Včera o 12:28

Ty nemáš ruky a vlastnú vôľu?

martinkatinka
Včera o 12:29
@anonym_autor

Ročná dcéra stále chodí okolo stromčeka a dáva dole ozdoby a on len chodí okolo a dáva to naspäť a nervuje sa aj keď je už dávno po.

@anonym_autor nerozumiem 🤦🤷 pomaha ti pri spratavani, ked musis cakat na jeho suhlas? Ved sprac ho a hotovo.

majus2323
Včera o 12:31

@anonym_autor keby môžem mám stromček aj v lete

anonym_9ff0ec
Včera o 12:33

Môj bol na to lenivý.Dala som dole kým nebol doma a dovidenia.Tiez mame malý priestor

madeincssr
Včera o 12:33
@majus2323

@anonym_autor keby môžem mám stromček aj v lete

@majus2323 mozes 🙂.

dom_evi
Včera o 12:34

u nas som to naopak ja, ktora nechava stromcek co najdlhsie. zboznujem vianoce, tak sa snazim si ich uzit co najdlhsie😉

timing
Včera o 12:34

A ty sa nervujes,ze on sa nervuje 😆 tak ho zloz sama. Urcite nema 5 m,ze to nedokazes.

maryetta
Včera o 12:35

Od piatka je stromcek prec. Je krásne ho mat. Ale ten priestor teraz je.... cistejsi 🤣

a0
Včera o 12:39

Prečo vôbec čakáš na manžela, kým to urobí? U nás to je tak, že som mala 2.1. Náladu s chuť, tak som ho zložila a muž zniesol krabice do pivnice. Nikoho som sa nepýtala, na nikoho nečakala.

mondolina
Včera o 12:40

tiež máme ešte stromček 🎄

memma
Včera o 12:41

naše ste stojí. Pôjde preč keď sa mi bude chcieť, zatiaľ mi vobec nevadi. U nás ja zlozim ozdoby aj svetielka. A potom stromcek už zloží manžel s mojou pomocou. Je veľký až po strop aj ťažký. Ja by som to sama nedala

lentakyterapeut
Včera o 12:41

Vyhod oknom to pomaha

a0
Včera o 12:42
@lentakyterapeut

Vyhod oknom to pomaha

@lentakyterapeut otázka - muža, dieťa či strom? 🤣 nech nevzniknú nedorozumenia

biba_18
Včera o 12:44

my máme a ešte dlho mať budeme. muž frfle ale u nás je jediná odpoveď - keď sa ti nepáči, môžeš ho dať dolu. a zázračne nechce 😂

lentakyterapeut
Včera o 12:44
@a0

@lentakyterapeut otázka - muža, dieťa či strom? 🤣 nech nevzniknú nedorozumenia

@a0 😂

petulda333
Včera o 12:45

Ja davam dnes. Vsetko si sama odzdobim,muz akurat vynesie ten najvyssi stromcek na pojd,zvysok ja. A neviem co ti brani to urobit

sissy27
Včera o 12:45

@anonym_autor a co brani tebe ten stromcek zbalit? Nechapem…

brrunetkaa
Včera o 12:46

Bud ho zlož ty keď ti vadí alebo povedz mužovi, že ok, keď nechceš aby som ho teraz skladala dole, tak to je už tvoja robota. A nechaj to na neho.

Strana
z3