Muž nechce zložiť vianočný stromček a výzdobu
Proste nechce a mne už to lezie na nervy. Máme malý byt nemáme priestor navyše a ešte aj toto. Staviame ho síce až 23.12 ale potom nie a nie ho dať preč. Mne to vadí dosť. Ako to máte vy ?
ach jaj, tak velmi by som chcela mat vase problemy. 🙂 myslim, ze su aj horsie veci ako toto. mali sme v plane odzdobovat teraz v sobotu, co bola, ale teda nieco nam do toho prislo, nebol velmi na to cas, v nedelu sa nam uz nechcelo. svet sa nezrutil, dam to dole hocikedy 🙂
Nie je jedno, ako to mame my? Ja som uz zlozila v sobotu. Zvyknem nechat do troch kralov a hned prvy volny den po skladam. Muzova babicka mala stromcek az do aprila.
Toto nie je o tom ako to mame my, ale ako vy spolu nazivate. Dohodnite sa alebo sa pohadajte, aj tak to ostane na vas dvoch, kto si presadi svoje.
@anonym_autor a čo ti bráni, daj ho dole. A hotovo.
@anonym_autor tak ho zlož keď nebude doma a vybavené, čo to tak prežívaš?
Ročná dcéra stále chodí okolo stromčeka a dáva dole ozdoby a on len chodí okolo a dáva to naspäť a nervuje sa aj keď je už dávno po.
My este mame.celkom tvojho muza chapem.
Ved je to pekne.
Stromcek,ak predtym celkom neodkvecne,necham az do konca januara....minimalne.
Vianocne obrusy uz vymenim za zimne.
A dnes uz svetielka nezapneme...niektore deko uz zrusim.
Ale stromcek ostava
Však dajte dole gule spolu s dcérkou, ty budeš rada a aj dcéra
dávala som včera. Všetko je už zbalené a odložené na povale.
aj to dávam po iné roky hneď prvý prac. deň po 6.1 - väčšinou keď boli deti v škole. Lebo inak im bolo smutno.
Osvetlenie som zrušila hneď po 6.1.
7.1. už nie sú predsa vianočné sviatky.
U nás stromček krášli izbu do konca januára. Ja stromček milujem a tú atmosféru keď večer svieti.
Keď Ti vadí, zlož ho.
Ty nemáš ruky a vlastnú vôľu?
Ročná dcéra stále chodí okolo stromčeka a dáva dole ozdoby a on len chodí okolo a dáva to naspäť a nervuje sa aj keď je už dávno po.
@anonym_autor nerozumiem 🤦🤷 pomaha ti pri spratavani, ked musis cakat na jeho suhlas? Ved sprac ho a hotovo.
@anonym_autor keby môžem mám stromček aj v lete
Môj bol na to lenivý.Dala som dole kým nebol doma a dovidenia.Tiez mame malý priestor
@anonym_autor keby môžem mám stromček aj v lete
@majus2323 mozes 🙂.
u nas som to naopak ja, ktora nechava stromcek co najdlhsie. zboznujem vianoce, tak sa snazim si ich uzit co najdlhsie😉
A ty sa nervujes,ze on sa nervuje 😆 tak ho zloz sama. Urcite nema 5 m,ze to nedokazes.
Od piatka je stromcek prec. Je krásne ho mat. Ale ten priestor teraz je.... cistejsi 🤣
Prečo vôbec čakáš na manžela, kým to urobí? U nás to je tak, že som mala 2.1. Náladu s chuť, tak som ho zložila a muž zniesol krabice do pivnice. Nikoho som sa nepýtala, na nikoho nečakala.
tiež máme ešte stromček 🎄
naše ste stojí. Pôjde preč keď sa mi bude chcieť, zatiaľ mi vobec nevadi. U nás ja zlozim ozdoby aj svetielka. A potom stromcek už zloží manžel s mojou pomocou. Je veľký až po strop aj ťažký. Ja by som to sama nedala
Vyhod oknom to pomaha
Vyhod oknom to pomaha
@lentakyterapeut otázka - muža, dieťa či strom? 🤣 nech nevzniknú nedorozumenia
my máme a ešte dlho mať budeme. muž frfle ale u nás je jediná odpoveď - keď sa ti nepáči, môžeš ho dať dolu. a zázračne nechce 😂
@lentakyterapeut otázka - muža, dieťa či strom? 🤣 nech nevzniknú nedorozumenia
@a0 😂
Ja davam dnes. Vsetko si sama odzdobim,muz akurat vynesie ten najvyssi stromcek na pojd,zvysok ja. A neviem co ti brani to urobit
@anonym_autor a co brani tebe ten stromcek zbalit? Nechapem…
Bud ho zlož ty keď ti vadí alebo povedz mužovi, že ok, keď nechceš aby som ho teraz skladala dole, tak to je už tvoja robota. A nechaj to na neho.

Už je stromček aj celá tá naša mimi výzdoba preč. Môjmu mužovi je jedno kedy stromček postavím a i kedy schovám.