icon

Muž nechce zložiť vianočný stromček a výzdobu

Včera o 12:15

Proste nechce a mne už to lezie na nervy. Máme malý byt nemáme priestor navyše a ešte aj toto. Staviame ho síce až 23.12 ale potom nie a nie ho dať preč. Mne to vadí dosť. Ako to máte vy ?

parvinka0001
Včera o 12:48

Máš občiansky preukaz ? Máš tak ho zloz sama .čo si nesvojpravna ? .mať tvoje problémy .

lubina
Včera o 12:49

@anonym_autor my sme poskladali vyzdobu po 6.1. Tak to robime kazdy rok. Je po Vianociach. Iba svetielka na okne nechavame dlhsie, kedze tma je stale velmi skoro, tak tie svetielka nechavame dlhsie. A to do kedy chce tvoj muz mat stromcek?? AK ti to vadi, tak ho poskladaj sama a hotovo.

anonym_c5dbbb
Včera o 12:54

manzel toho v domacnosti asi viacej nechce robit, ci?

bomba36
Včera o 12:55
@majus2323

@anonym_autor keby môžem mám stromček aj v lete

@majus2323 prečo by si nemohla, kľudne ho maj aj celý rok. Máme demokraciu. Zatiaľ

oblecenie99
Včera o 12:55

A to akože on sa z toho psychicky zruti, že už nebude, či prečo je problém ho dať preč? Vsak daj ty a hotovo.

bomba36
Včera o 12:57

@anonym_autor máme mu ísť povedať nech to schová? Čo by sa stalo, ak by si to spratala sama? Snáď sa nebojíš jeho reakcie.

januska12323
Včera o 12:58

Sprac ho sama, načo potrebuješ jeho asistenciu?

terina25
Včera o 12:58

@anonym_autor tak ho zloz ty.a je po probleme

anonym_1d9806
Včera o 13:15

@anonym_autor Mať také problémy, tak je život až príliš ľahký pre mňa. Veď ho zlož ty, čo to sama nedokážeš?

ivanakal
Včera o 13:17

My ho mávame ešte vo februári. 😂 ale to sme my. Ked ti vadi, zloz ho sama.

autor
Včera o 13:21

Chce ho mať do 2.2 podľa neho sa aj vtedy konci vianočné obdobie

anonym_1b4a47
Včera o 13:23
@anonym_autor

@anonym_autor tak ho nechaj, keď má zo stromčeka radosť. Možno sa Ti tento dobrý skutok vráti.

anna777115
Včera o 13:27

Nechavame vianočnu vyzdobu a stromcek do hromníc.

kaca222
Včera o 13:28

Tento rok sme zložili stromček už siedmeho, ale mali sme ho od novembra. Tvoj muž si chce asi dlhšie užiť vianočnú atmosféru, je to taký problém? Naozaj je toto vec, ktorá stojí za nezhody?

tanyan
Včera o 13:29
@anna777115

Nechavame vianočnu vyzdobu a stromcek do hromníc.

@anna777115 Tak už som pochopila ten dátum 2.2. 🙂 Áno, keď sa stavia a zdobí až tesne pred Vianocami, tak do Hromníc je OK. Určite sa mi to páči viac ako vianočná výzdoba v obchodoch už koncom leta.

marsmykkok
Včera o 13:36
@anonym_autor

@anonym_autor A čo máš problém vydržať? Manželstvo je o kompromisoch. Ak máte malý byt budúci rok treba kúpiť malý stromček čo ti nebude zavadzať po dvoch dňoch a prekážať a bude aj vlk sýty-manžel spokojný že môže mať do 2.2 do hromníc a aj ovca celá-teda nebude tebe zavadzať. Kedysi naozaj bývali stromčeky do hromníc teda 2.2 a teda rešpektovala by som mužovo želanie.

anna777115
Včera o 13:40
@tanyan

@anna777115 Tak už som pochopila ten dátum 2.2. 🙂 Áno, keď sa stavia a zdobí až tesne pred Vianocami, tak do Hromníc je OK. Určite sa mi to páči viac ako vianočná výzdoba v obchodoch už koncom leta.

@tanyan Áno, my staviame stromček den pred vianocami. Mne, sa teraz v zimnom obdobi, veĺmi páčia tie svetielka. Robí to takú lepšiu atmosferu a pohodu v domácnosti.

alenamihal
Včera o 13:40

Vsak ho daj prec ty..ja som postavila stromcek aj dala prec ,este aj popilila ,aby som mohla cim kurit 😂 ..

klotildabazarik
Včera o 13:45

@anonym_autor tak ho zloz ty

arianna25
Včera o 13:47
@a0

@lentakyterapeut otázka - muža, dieťa či strom? 🤣 nech nevzniknú nedorozumenia

@a0 😆

janka_266
Včera o 14:10

veď ho rozoberte vy, budúci rok si ho postavte už 1.12., viac si ho užijete a vtedy tak nezvykne vadiť :D

bielasovicka
Včera o 14:15

Ja som odpratala výzdobu a tie serepeticky teraz v sobotu, ale stromček som ešte nechala 😁. Nejak sa s ním neviem rozlúčiť. Večer mi ešte svieti pri telke, sa mi to paci 😁

bielasovicka
Včera o 14:19

U nás na šťastie nikom neprekáža. Som sama🤣

anonym_0a51d5
Včera o 14:20

a preco by malo byt po tvojom a nie jeho? ked to chce mat tak mu ho nechaj .. byt nieje len tvoj .. neaky respekt by ste mohli mat iste ta nechal zariadit byt a vacsinou rozhodujes ty .. a davat ho dole za jeho chrbtom? to akoze vazne ste tu take sebecke tupela? muz nemoze mat nazor? potom sa cudujete ze od vas utekaju ci maju milenky

tiezjedna
Včera o 14:25

@anonym_autor my sme mali stromček (živý) od Mikuláša a likvidovali sme ho včera. Včera som dala dole aj výzdobu (aj to nie ešte komplet). Osem krabíc čaká na cestu na pudu😂 Ale my máme rodinný dom, miesta dosť a deti milujú všetky tie svetielka a cindrlátka okolo😉Mi to tu teraz príde akoby nás vykradli😂

anonym_15abec
Včera o 14:26

nevedela som sa dočkať, kedy ho poskladám a odpracem, aj som ho zdobila aj odzdobila, inak by sme nemali na Vianoce nič 🙂 môjmu je to úplne jedno

anonym_c8fb32
Včera o 14:41

@anonym_autor ho zloz sama

sense
Včera o 14:42

Keby je na mne kľudne môzme mať aj celý rok, ale keď chlapovi vadilo zbalil. Máš dve možnosti, zbaliť to alebo počkať do 02.02

anonym_934375
Včera o 15:02

Povadit sa na vianocn stromceku, merry Xmas 😂😂

Nas bude stat do 2.2. Muz prevrati oci, zasmeje sa, dalej neriesi

rozculena
Včera o 15:14

@anonym_autor ty nemáš ruky?