icon

Muž nerozumie, prečo potrebujem spať pri otvorenom okne

23. nov 2024

Akoze muž to nevie pochopiť ale ja musím spať pri otvorenom okne aj teraz v zime, keď okno zavrie mám v noci upchatý nos a keď ráno vstanem mám plný nos soplim smrkam jednoducho ako pri chorobe, on mi neverí 😤

Strana
z3
rozculena
24. nov 2024

@0silvia0 to boli ťažko dnešní 60tnici.....ja mám 60 a žijem od narodenia v paneláku s diaľkovým kúrením....

dankatothova
24. nov 2024

Ja tiež spím celý rok už dlhodobo pri otvorenom okne, ináč sa idem zadusit, to aj radiátor mám vypnutý

dankatothova
24. nov 2024

Áno ja som zástancom tvojho názoru, veľmi dobré ťa chápem, na hlúpe narážky nereaguj

0silvia0
24. nov 2024

@rozculena to je vtipne, akoze ked ty zijes v panelaku, tak cele Slovensko zije v panelaku? Ja som tiez vyrastala v panelaku, a teraz zijem v rodinnom dome na dedine, v ktorom vyrastal moj muz, momenralne 61 rocny. Akoze chces povedat, ze si vymysla?
Presne toto iste mi opisovala 64 rocna kolegyna, vyrastajuca v rodinnom dome, ako spala v nevykurenej izbe. Nemaju dovod trepat nezmysly.

quaxi
24. nov 2024

@0silvia0 presne, moja mama má 68 a hovorila ako v detstve mávali v zime vždy namrznute okná zvnútra v izbe a nafukany sneh pod nimi lebo netesnili. Za socíku bol lacný plyn, takže v panelákoch a tam kde bol zavedený, sa veselo kúrilo a plytvalo, časť ľudí sa tým rozmaznala a chcú stále také teplo. Tí čo strávili polku leta chystanim dreva na zimu, šetrili s teplom kde sa dá aj v tých časoch, aj teraz. Stačí pozrieť na západ alebo do škandinávie, ako tam kúria. Bežne vnútri max 18C, aj to len večer keď sú všetci doma, a na noc sa už kúrenie zoslabi aby sa šetrilo.

valikasikulova
24. nov 2024

@anesim preboha umrzla by som😀😀😀 a to máme radiator na max a zatvorené okno a ja mrznem...už som spala aj vo froté župane ktory som mala na pyžame 😅🤷🏼‍♀️

lenkakravcova
24. nov 2024

Ja by som mala naopak plný nos, keby že takto spím.
A nie, nemusíme spať v zaprdenej izbe. Však existuje také že vetranie pred tým, než človek ide spať a dokonca aj dvere do inej izby sa dajú otvoriť (pre ľudí majúcich paniku, že majú málo kyslíka 😅)

rusalkablack
25. nov 2024

Ja som asi z inej planety, ja spim pri zatvorenych oknach aj v lete...Ale dvere do spalne musia byt otvorene.

Strana
z3