Muž nevie jazdiť bez navigácie

19. nov 2021

Ide o to, že keď ideme niekam autom či už na výlet alebo k lekárovi nepohne sa kúsok od domu bez navigácie. Do auta navigáciu nechce, vraj stačí mu navigácia v mobile. Čiže to vyzerá tak, že ja musím celý čas držať v ruke mobil so spustenou navigáciou a navigovať ho. Samozrejme nie na diaľnici ale cez mestá, dediny. Večne na mňa huka, najmä keď ideme cez veľké mesto ako Bratislava že ho zle navigujem. Mám mu hovoriť do ktorého pruhu ísť, keď sa pomýli, zase je zle, že ja som mu zle povedala. Pre mňa je cestovanie s ním horor. Som už deň pred cestou v strese. A to cestujeme len po Slovensku. Neviem si predstaviť, že by sme išli do Chorvátska, Talianska. To by sme sa po ceste pozabíjali. Čo poznám mužov tak väčšinou nemajú problém s orientáciou, nemusí im manželka dve hodiny držať mobil v ruke s navigovať a nie sú lakomi kúpiť si do auta navigáciu.

ckocka
19. nov 2021

No tak to nerob.

luciannka83
19. nov 2021

Nech si muz pripne telefon na palubnu dosku a nech si to sleduje sam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
19. nov 2021

Ved mu kúp držiak na ten mobil... a že nevie jazdiť bez navigacie? No a čo? Aj ja ju často používam...je to taká istota v neznámom prostredí. A Waze ta aj upozorni na vselico od policajtov, cez nehody po zapchy...

sissy27
19. nov 2021

keď to nevie tak nech nejazdí. Ja tiež používam navigáciu v mobile tam, kde to nepoznám, ale nikoho nevysieram s tým, aby mi držal mobil a hovoril 🙈 s takým mantákom ako je tvoj muž, by som veru do auta nesadla.
Navigácia sa dá pohodlne dať do držiaku a zapnúť zvuk, kde mu bude aj rozprávať detaily - všetci normálni ľudia to tak robia. Takže tvoj muž nie len že nevie jazdiť ale nevie ani len mobil používať. Nech chodí verejnou dopravou a neotravuje ľuďom život v aute a na cestách, lebo to musí byť radosť, keď sa on pripletie do cesty...

aleshka_supermama
19. nov 2021

Kúp mu stojan na tlf a máš pokoj pánko nech si sleduje cestu sám alebo nech ide busom. 🤦🏻‍♀️

annm81
19. nov 2021

Jednak mu kúp držiak na telefón a tiež si občas sadni za volant ty a nechaj ho navigovať, nezabudni ho poriadne zdrbať za to, ako zle naviguje.

sashabb
19. nov 2021

Baby, on zrejme nevie robiť dve veci naraz a pri pozeraní na navigáciu by asi nevedel ako má držať volant 🙈

hradnapani
19. nov 2021

no toto musi byt na nervy. Ja takto navigujem muza, ale len na neznamych miestach, lebo navigacia nas vzdy dopletie. Ale toto robit, ze hovorit, do ktoreho pruhu ist, ved to uz je osobna asistencia, nie navigovanie. Asi by som vypovedala poslusnost a nech sa nauci jazdit a nielen tocit volantom.

hradnapani
19. nov 2021

teda podotykam, ze ja drzim starosvetsky mapu :D a len naozaj na miestach, kde nestacia bezne navigacne znacky 🙂

sunshine_18
19. nov 2021

Tak si kúpte držiak na mobil

margaretka_
19. nov 2021

@hradnapani 😀 ja tiez tak, ze ked bludime, tak podla mapy radsej. Ale vacsinou si muz praveze cestu pozrie v mape uz dopredu, aby mal ako taku predstavu. Ale ked fakt mu ja vravim, ze budeme napr odbacat dolava, tak pruhy, dopravne predpisy a vsetko ostatne si uz riesi on sam

adkoalauri
19. nov 2021

A prečo si nesadneš dozadu?Len raz by si urbila a on by bol nahratý 🙂

terezkinotec
19. nov 2021

Co nevie šoférovať co je to za mantaka

whatever1
19. nov 2021

Jedine ten drziak na mobil. Ak ho odmietne, tak len preto, lebo vie ze je neschopny a potrebuje niekomu za to vynadat. Su taki jedinci co svoje nedostatky zvlaluju na druhych. Raz som tu citala temu ako sa dievcina stazovala, ze musi nosit frajerove veci v kabelke a stal sa z nej chodiaci diar, on jej nadiktuje co vsetko mu ma pripomenut a ak na nieco zabudne tak jej vynada...

sono2
19. nov 2021

Lenže aj podľa navi, treba vedieť ísť. Nieje vždy ľahké, veľakrát už vyzerá, že teba odbočiť, ale nie je to tak. Treba sledovať paralelne cestu aj navi, on toto podľa mňa nevie.
Ani ja som nevedela, ale človek sa musí naučiť.
Pruhy to isté, to prísediaci nemôže diktovať.
Proste to musí on sám zvládnuť.
Nepomáhaj mu.
Žiaľ navi či telefón či iné, sú na tom istom princípe, mi príde telefón ešte praktickejšie nakoľko sú tam aktuálne informácie na navi musíš aktualizovať sama. Nevie že je aktuálne zápcha.
Telefón áno

halci
19. nov 2021

To poznam velmi dobre, tiez ma to stve, oni uz mapy ani nepoznaju a potrebuju navigovat pomaly aj na wc.

cimage
19. nov 2021

Vykaslala by som na to. Bud si to bude sledovat sam, alebo nech je ticho. Daj mu drziak na vianoce a ak bude pindat, tak si sadni dozadu, moze nadavat tej osobe v navigacii. Ja mam lepsiu pamat na cesty, ale ked soferujem, tak tiez s navigaciou kde to dobre nepoznam. Do velkych miest nechodim sama.

tarra6
19. nov 2021

No ja nevie, jemu ani držiak na mobil nepomôže. Nadpis je síce, že muž nevie jazdiť bez navigácie, ale podľa textu to ten chlap nezvláda ani s navigáciou.

marcellka32
19. nov 2021

No moment..tu nejde o navigáciu, keďže panko nevie, kedy má ísť do akého pruhu 🤦to sú základy šoférovania predsa....nechala by som mu mobil na sedadle a išla na vlak, bus s úsmevom na tvári (ešte aby som mu držiak kupovala za to, že nadáva ako navigujes)

marcellka32
19. nov 2021

Môže si rozbaliť ešte pred seba mapu Bratislavy 100x100 cm (ako kedysi kamionisti mapa rozložená na palubnej doske a išiel)

autor
19. nov 2021

Vzadu máme ešte dieťa ku ktorému sa musím otáčať. Muž nechce žiadny držiak na mobil. Mám mu to držať pred nosom alebo hovoriť dopodrobna kde presne zatocit, ktorý pruh. Stále pritom vrieskať keď sa pomýli, dieťa vrieskať vzadu a ja mám nervy v kybli.

autor
19. nov 2021

Chcela som napísať on vrieskať aj dieťa občas a ja musím skákať okolo obidvoch

autor
19. nov 2021

Vraj on nestačí sledovať navigáciu aj šoférovať súčasne.

autor
19. nov 2021

@viestta navigácia sú vraj vyhodené peniaze

marcellka32
19. nov 2021

To nemyslíš vážne toto, že mu držíš mobil pred nosom, aby vedel kam má ísť....choďte na vlak, ušetrite si nervy obaja

kitycat
19. nov 2021

Tak teraz som tu uz citala vazne vsetkko... Nepodporuj ho uz v tom jeko kktizme, sadni si dozadu k decku a on nech si to odsoferuje najlepsie ako vie 🤣🤣🤣

autor
19. nov 2021

@marcellka32 nemyslím doslovne pred nosom, proste občas chce do toho pozrieť, musím to držať aby na to videl. Ruka ma bolí a on sa ešte rozčuľuje ako zle navigujem.

sense
19. nov 2021

Tak ak nevie šoférovať a zároveň sledovať cestu tak nech nesadá za volant...

marcellka32
19. nov 2021

Kľudne mu poloz mobil s navigáciou na plochu pred rýchlostnú páku a nech sa pozerá sám kam má ísť, sadni si dozadu k dieťaťu a venuj sa dieťaťu

marcellka32
19. nov 2021

@kitycat ja by som sa aj bála sadnúť do auta s takýmto šoférom