icon

Muž odviezol cudziu ženu

3. apr 2023

Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?

autor
4. apr 2023

Ok, nečakala som, že tu bude pomaly 10-stranová diskusia, tak vám tu dám rozuzlenie.
Dcéra má tri roky, takže ona mi po príchode zo škôlky nič nereferovala, ona mi nevie povedať ani čo v škôlke robila a jedla, nie že čo sa dialo ešte ráno 😂👌
K tomu, že sedela vzadu - vpredu sedáva pes, takže tam nikdy nikoho nedávame sedieť tak či tak.
Čo sa týka toho, že vás vozia kolegovia z práce, kamaráti a blablabla... Jeho kolegyne poznám aspoň od videnia, viem, že nejaké už viezol/viezli oni jeho a to mi absolútne nevadilo. Keby to bola osoba, ktorú poznám aspoň od videnia, tak ok. Viem, že on kľudne známych hodí, aj keď sme spolu a stretneme niekoho vedľa v meste sa pýta, či ho netreba zviezť, ale doteraz to boli len ľudia, ktorých som aj ja poznala.

Každopádne večer sme sa o tom porozprávali, prvýkrát išla okolo, keď pršalo a on jej navrhol, že ju hodí, teraz sa vraj ona opýtala, či nemá cestu. Že mu ani nenapadlo mi to oznamovať, lebo mu to prišlo nepodstatné. Vraj spolužiačka zo základnej školy, čo ju občas stretne vonku (bývame v jeho rodnom meste) a prehodila spolu pár slov. Takže už som s tým asi ok, ale aj tak mi stále príde divné, prečo tá žena chcela zviezť, pri tom daždi to chápem, ale včera bolo úplne ok a jej práca je pešo od nás ani nie 10 MINÚT! Ja chodievam pešo do práce dlhšie a aj keď mi bolo zle alebo som meškala, nikdy mi nenapadlo pýtať napr. susedov, aby ma odviezli. Takže aj keď si už nemyslím, že spolu niečo majú, povedala som mužovi, nech jej povie najbližšie, že ide opačným smerom, pre pokoj mojej duše 😁 A dala som si záväzok mať sex aspoň raz týždenne, aby som nemusela byť paranoidná 🤭

autor
4. apr 2023

@makakova náhodou

lyci
4. apr 2023

keby toto mne vycita muz, tak na neho cumim s otvorenymi ustami, ze co riesi

mircalla
4. apr 2023

To je od teba "pekne", ze si muzovi povedala, nech klame, ze ide opacnym smerom, ked bude chciet zviezt. Myslela som si, ze hormony. Nie, ziadne hormony, si sebec a ziarliva. Fakt neviem, kam to spejeme....

mircalla
4. apr 2023

Uplne nepodstatne, ze to je 10 min. jednoducho chcela zviezt a mozno prehodit par slov. Teraz tvoj muz ma klamat, lebo domaci general nariadil, nakolko bezdovodne ziarli.
Obcas sa nahodne stretnu a prehodia par slov, pozna ju zo skoly....No zamysli sa nad sebou. Toto by som v zivote partnerovi nezakazovala ani neprikazovala, ze ma klamat

h2
4. apr 2023

Ty si si dala záväzok mať sex aspoň raz týždenne?! 😂 Nuž, tak to áno, to je naozaj záruka jeho vernosti. 🙃

7miriam77
4. apr 2023

@mircalla
@mircalla boze baby, ved ju uz nechajte. Je to medzi nou a mužom, keď on s tym suhlasil, tak je to ok. Mozno mu tiez nie je príjemné, ze sa k nemu do auta nahrnie hned rano niekto, ked vezie 3 rocnu do škôlky.

h2
4. apr 2023

@7miriam77 Veď autorka píše, že jej muž je typ, ktorý ponúka odvoz každému, koho stretne.

7miriam77
4. apr 2023

@h2 ano, no ked jej to vadi, tak jej to vadi. Je správne, ze chlap vyhovie radšej svojej manzelke ako niekomu cudziemu. Ta dotycna si môže najst na odvoz niekoho ineho....na tych 10 minut pesi

h2
4. apr 2023

@7miriam77 Ja som písala len k tomu, že asi to nevadí jemu, keď to tým ľuďom sám ponúka.

autor
4. apr 2023

@h2 je to ok raz za čas, keď sme poobede po práci v meste, nie ráno, keď 80% času absolútne nestíha. To vyvážanie ľudí nie je že 5x za týždeň, ale tak raz za mesiac, aj to 80% ľudí odmietne, takže reálne raz za pol roka aj niekoho zvezie.

autor
4. apr 2023

Mne zas nepríde ok otravovať ľudí, s ktorými nemám nejaký blízky vzťah, keď sa ráno ponáhľajú do práce. Lebo sa jej nechce prekonať 10 min cestu do práce 😂 V tom daždi to ešte chápem, ale len tak? Mne sa tiež niekedy nechce ísť pešo, ale bolo by mi trápne pýtať môjho muža, aby ma tú 15 min cestu odviezol, nieto pýtať cudzieho. Akože nič viac mi k tomu nepovedal, ale pochybujem, že je z toho nadšený, lebo fakt sa ráno vždy ponáhľa.

h2
4. apr 2023

Možno by si mu radšej mala povedať, nech prestane ponúkať odvoz sám od seba. Ja sa obávam, že táto spolužiačka sa k nemu bude chcieť nasáčkovať aj v budúcnosti. Práve preto, že už ju 2x viezol. To je jedno, že to má len 10 minút peši. Autom to tým pádom bude len minútka, nehovoriac o pohodlnosti.
A nech jej nehovorí, že ide opačným smerom. To sú také hlúpe a zbytočné klamstvá. Keď už, tak nech povie, že dnes sa mu to nehodí.

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
autor
4. apr 2023

@h2 A presne preto som mu povedala, nech jej povie, že ide opačne!! 🥲 Lebo už vidím, ako každý deň bude stáť pod mojím oknom 😂😂 našťastie on chodí každý deň inak +-30 min, takže to jedine že si vytipuje baba dni, kedy chodí vtedy ako ona 🙈

trdelnik234
4. apr 2023

Akoze prepac,ale to je silna kava, toto co tu pises.
Neviem,ako vas vztah zvladne tvoju povahu a tri mâle deti k tomu.
Som rada,ze s tebou nezijem.

h2
4. apr 2023

Ešte som tam dodatočne dopísala o tom opačnom smere. To je zlý nápad.

autor
4. apr 2023

@trdelnik234 už 7 rokov to zvláda ok 😀 sám mi povedal, že vidno, že som tehotná, lebo vždy v tehotenstvách som chytala odveci mindráky 👌😂

mircalla
4. apr 2023

Vam uz ozaj zahrabava? Zobral ju 2 krat, z toho raz jej to navrhol on. Cize ho otravovala raz.
Musite by ozaj extremne ubohe, ked Vam vadi jeden hlupy odvoz, co sa opytala sama.
Fakt nemam co dodat. Jedine, ze dakedy budete nieco potrebovat a nech Vas kazdy posle kade lahsie.
Netusila som, ze aj takyto ludia existuju. Zial ano. Evidentne Vam tesi byt skodoradostne a protivne.
@autor Nevyhovaraj sa na hormony a tehotenstvo, je to tvoje povaha, to si dokazala na poslednej strane

7miriam77
4. apr 2023

@mircalla treba vediet rozlíšiť medzi pomocou a otravovanim. Pomoc je, keď dotycny si sam neporadí a preto sa obracia na niekoho druheho. Otravovanie je, ked prsi a clovek ma potrebu nasackovat sa niekomu do auta, lebo sa mu tiazi prejst 10 m pesi. To nie je ziadna pomoc.

mircalla
4. apr 2023

@7miriam77 A kto rozhoduje o tom, co je pomoc alebo otravovanie? Ziarlive furie? Poznas snad detaily, preco su zobral? Ze mozno mala niekde byt a uz meskala? Nepoznas. Len ako ziarliva furia si zhodnotila, ze otravuje po 2 odvozoch za neviem ako dlhy cas.

mondolina
4. apr 2023

treba rovno povedať, že má žiarlivú ženu, ktorej to vadí. prečo si vymýšľať.

7miriam77
4. apr 2023

@mircalla jasne, a vcera tiez niekde meskala😂😂😂

mircalla
4. apr 2023

@mondolina Suhlas, miesto toho idiotske klamstva ako male nevyzrete deticky

7miriam77
4. apr 2023

@mircalla a neurazaj, ja som pomohla ludom nespočetne vela krat, ale vtedy ked to potrebovali, nie ked vyuzivali príležitosť. Ja tiez ziadam o pomoc, len v nevyhnutných prípadoch, nebudem so všetkým niekoho otravovať. No žiaľ, takych ludi, vyuzivacnych, je na kazdom kroku ako pozeram

mircalla
4. apr 2023

@7miriam77 Tak o tom nepochybujem, ze ak to beries ako otravovanie si vymyslis dake klamstvo ci vyhovorku. Najma ze bohorovno rozhodujes o tom, co je pomoc, ze treba a co otravovanie a vies si to v kazdej situaciii za 5 sekund vyhodnotit. Klobuk dole, to ja nedokazem, radsej sa snazim pomoct ak sa da.

betulinka1
4. apr 2023

No ja nie som žiarlivý typ ale ak by videl známu na zastávke z dediny do dediny tak mi to nevadi. Ale ak by ho sliedila nejaka zena, kedy ide autom do prace, tak vtedy vyskakovala z vchodu, tak to mi vadi. Cize by som si zistila, kto to je, kde byva, co tam blizko robi a preco nechodi pešo. Muzovi by som povedala, ze mi to vadi ako vidia nastupovať inu zenu k nemu do auta. Ze do toho auta mozem nastupovať iba ja. 😉

7miriam77
4. apr 2023

@mircalla 😂😂😱😂 s tebou je tazka komunikácia.😂😂😂😂😱 Pekny den prajem

diaszoky
4. apr 2023

Netreba sa vyhovarat na tehotenstvo

makakova
4. apr 2023

Autorka 👍👍