icon

Muž odviezol cudziu ženu

3. apr 2023

Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?

jana_eyre_2
3. apr 2023

@tiezjedna pozri autorka je v druhom stave, vidí muža z okna s cudzou ženou o ktorej nikdy nepočula, tak je prirodzené že ju to zneisti.. nemusí to znamenať nič, ona si to sama uvedomuje a vie.. ale zase tváriť sa že nikoho by v takom prípade nenapadlo ani náhodou niečo horšie nebudem..

Tak či tak musi autorka vydiskutovať so svojím mužom celý problém, lebo z nejakého dôvodu sa jej to dotklo..

sense
3. apr 2023

Ja som minule odviezla kolegu aby nemusel čakať 15 min na vlak a ešte som prešla kvôli tomu aj 2 km navyše a teda nič absurdné som na tom nevidela

tiezjedna
3. apr 2023

@jana_eyre_2 autorka je v druhom stave a preto jej treba valiť klíny do hlavy o tom, že by to možno nemusela byť úplne nevinná služba spolužiačke - to ti príde v poriadku??? Sa zamyslíme, že... 🙄

zuzanaete
3. apr 2023

@jana_eyre_2 Mozno chcel pomoct a zaroven nemat doma ziarlivostne sceny, tak to radsej nespominal.

belllinka
3. apr 2023

Keby toto teraz jej chlap videl, z čoho dokáže urobiť drámu a rozpitvávať verejne na nete, tak sa asi chytá za hlavu 😂 On už na to podľa mňa aj zabudol

tiezjedna
3. apr 2023

@sense buď v pohode, myslím, že chlap by z toho takúto kovbojku nevystrúhal😉

maribell
3. apr 2023

Môj muž keď chodil so synom do škôlky, tak si ho tam tiež takto vyčíhala jedna žena 😅 (pravidelne sa tam stretávali medzi prvými a potom išli autom ten istý smer). Dostala defekt a nemala sa ako dostať do práce, tak ho poprosila, či by ju zviezol, že už mešká do práce😅.
Mne to teda prišlo skôr milé, ako by som mala žiarliť. Ale skúsim si predstaviť takú hypotetickú situáciu, že keby som bola akákoľvek stíhačka a môj muž by vedel, že hrozne žiarlim. To by som sa pod zem prepadla, keby jej povie "nie" kvôli mne 👀🤣. "Prepáčte, ale nemôžem vás zobrať, lebo moja žena je hrozne žiarlivá a za toto by som mal doma peklo." 😅? To snáď nie

simca06022011
3. apr 2023

Podla mna je to normalne. Niekto potrebuje odviezt a odvezie, hotovo.

felycity
3. apr 2023

"Ja viem, že mi asi zašibáva, lebo sa cítim hnusná, tučná, nemáme sex .." myslím, že touto vetou si si odpovedal na svoj problém, necítiš sa komfortne, chýba ti intimita... nehľadaj v odvezení nič viac ako len slušnosť a galantnosť. Je milé, že máme ešte na svete ľudí, ktorí vedia byť aj takto nápomocní. U nás bežne si zastavujeme -sused susedku a naopak, ak má cetsu spoločnú...takže pokoj

irusa
3. apr 2023

daj sa liečiť...asi trpíš paranojou

olimuc
3. apr 2023

Ja keď som mala pokazené auto alebo som z nejakého dôvodu potrebovala ísť bez auta tak som bežne chodila s kolegami. 🤷🏻‍♀️ Boli ženatí a jeden mal 2 deti… ja som tiež jedného občas brala keď pršalo a bol na motorke a vliezla som im až do garáže. Neviem, či to ich manželky riešili .. ja som občas oznámila, že s niekým idem ale nie vzdy a neriešil to nikto.

lucka_ke
3. apr 2023

večer si sadnite a v kľude sa porozprávajte, otvorene o vašom vzťahu, zbytočne sa teraz trápiš konšpiráciami

jana_eyre_2
3. apr 2023

@tiezjedna ok tak aby to vyznelo lepšie, opravím sa dobre? .. takže autorka - určite o nič nešlo a je to vporiadku.. bola som len úprimná že mňa by to tiež zneistilo..

tatuka
3. apr 2023

V prvom rade by skoro každá z nás mala povedať, že aj jej by sa ne páčila ŽENSKE NIEČO V AUTE U MUŽA,A NAJMÄ CELA ŽENA 😁😁😁😁😁
Ale musíme aj to si pamätať, že chlapy, väčšina, ne majú spôsobilosť myslet na 2,3 ,4 veci hneď. A to by bolo ono : 1.dieta v aute , treba dat do škôlky, ne zabudnúť niečo....kopa áut po ceste.... On ne mal možnosti za tu zo zadu aj myslel. Doviezol, vynútil ju...aj zabudol čo tam sedela.
But kľudná, 3 deti to už úroveň manželstva.
Ale keď niečo aj po pôrode bude teba také z touto ženou španovať, tak skús ju nájsť na fb, a pošli kej rozvrh autobusov , povedz nech ne otravuje muža, a keď aj to ne pomôže, tak to znamená že ma veľa vlasov....môžeš proredit. 😀

ankare
3. apr 2023

Ano,.bolo by mi to podozrivé a vadilo by mi to.

sense
3. apr 2023

@tiezjedna jasne ženie, ja som v pohode, ved aj môj chlap ho pozná, robíme pre jednu firmu.

Už vidím ako si chlap rovno pod oknami domu nasackuje do auta milenku.

ivik4
3. apr 2023

Mne by na tom vadilo to ze mi o tom nepovedal . Mozno by som si namyslala. Keby o tom viem tak nieje problem

thoughtfulweirdo
3. apr 2023

Prečítala som to trikrát a stále nerozumiem, kde má byť ten problém 🤣 môj muž pomáha, kadiaľ chodí, a áno, samozrejme aj ženám. Aj úplne cudziu by odviezol, keby ho poprosila, nieto ešte známu. Nikdy mi ani nenapadlo, že by mi to malo nejako vadiť. A tiež mi zakaždým nepodáva report, že dnes niekomu pomohol 🤷🏻‍♂️

mladena
3. apr 2023

podľa mňa to nepovažoval ani za toľko dôležité aby ti to povedal.... sadala si dozadu a ešte k vášmu dieťaťu, proste ako človek ktorého len tak mimochodom odvezieš..... ale tvoje negatívne pocity sa možno týkajú toho že sa niečo v tebe hromadí a aj keď by zrovna táto osoba nič neznamenala, nevidíme viac súvislostí, takže súhlasím aj s jankou eyrovou 2 🙂

trdelnik234
3. apr 2023

Ahoj, nestresuj sa kvoli tomu.Ak si si dobre vybrala,tak manzel tvoj stav chape a vydrzi.
Ver sebe aj jemu.
Necitis sa dobre,toto ked poriesis,tak vela veci uvidis inak. Sustred sa n'a seba,n'a babätko,n'a deti.
Tiez mam tri deti a tiez som bola n'a kasu,ked som bola tehotna s poslednym,a to ani ine zeny v aute neboli.

mondolina
3. apr 2023

@jana_eyre_2
tiež občas zoberiem kolegu z práce a nepoviem to mužovi, a už sa správam podozrivo? 🤦‍♀️
panebože tento ženský mozog🙈

zuzi0911
3. apr 2023

My sme nemali sex celých 9 mesiacov .
Do toho muž chodí k rôznym ženám, ktoré ho volajú na kávičku, obedík...niektoré si vyslovene jeho žiadajú aby im doviezol tovar (stavebniny )atď...no asi mal byť doma cely čas...lebo mame aj mladé slobodne kolegyne ...a mnoho iného...

Baby ved sa toľko nestresujte hovadinami...

ibrunova
3. apr 2023

Ja hocikedy beriem kolegov autom do roboty, keď ich vidím.. Mužovi to nevravím, asi by si ťukal po čele, že načo mu to rozprávam.. Hádam ma ich manželky neprizabijú za to. Autorka- je to blbosť, ani to nerieš, daj sa do kľudu.
Keby s ňou niečo mal, asi by ju nebral do auta spred bytovky a k tomu s dieťaťom.

asocial
3. apr 2023

V piatok som sa náhodne stretla s kolegom. Mali sme čas,tak sme šli do susednej dediny na kávu. A keď si predstavím, že by za tým niekto niečo videl... Nič medzi nami nie je, ani nebude, obaja sme zadaní a proste nič ... Keby ťa chcel podviesť, tak to nerobí pod domom.

andrea_82
3. apr 2023

ja chodím každú nedeľu sama na hodinovú prechádzku so psom. Uf, ešte, že môj chlap nežiarli, inak by ma asi stopoval a myslel si, že sa pravidelne s niekým stretávam. A minule ho domov doviezla spolužiačka, asi by som ho mala povypočúvať, či náhodou predtým niekde nedali rýchlovku...

dota6
3. apr 2023

Kiež by bol každý taký ako tvoj muž :D raz som tak stála na zastávke ráno o 5tej. V noci napadol sneh a do nášho zapadákova autobus neprišiel. Tak som stála a mávala ako blázon :D nikto mi nezastavil. Hoc na 100% neboli autá plné 🥲 a potom sme tam stáli dve a nikto nič 🤣 viem, ľudia nemajú povinnosť zastaviť a vziať ale tá ľudskosť, tú ma aspoň tvoj muž. 😅 A buď rada, je to gentleman. Neviem prečo všetci myslia ne nevery.

belllinka
3. apr 2023

@dota6 asi majú všetci tí chudáci doma také stíhačky, ako sú tu v diskusii, ktorým to vadí 😂
Hocikedy zveziem nejakého kolegu domov a nikdy ma ani nenapadlo to hovoriť doma môjmu chlapovi, akože na čo? Absolútne nepodstatná nezaujímavá informácia.

daniela2202
3. apr 2023

Normálne, len ty poznáš svojho muža

vroni
3. apr 2023

Ja beriem, ze autorka je tehotna a hormony pracuju v plnej sile, ale co ste tu tehotne vsetky? To mi fakt ma trhat zily, koho moj muz odviezol? Uplne nornalne zoberiem kohokolvek, ked ma rovnaku cestu a vobec nevidim dovod referovat o tom svojmu muzovi. A je mi uplne a z celeho srdca fuk, koho po ceste odvezie moj muz. Sorry, ale ziarlit na spolujazdca je mimo tehotenstva (ked žene preskakuje uplne prirodzene) je chorobna ziarlivost.

babulkomale
3. apr 2023

My ked sme byvali v casti nesta kde manzel vyrastal, tiez poznal kazdeho a ja len par ludi. Som nevedela ze mi mal dat menny zoznam aj s fotkami ludi, ktorych moze stretnut, zaviezt do mesta.
Raz som poprosila uplne cudzieho otecka pri skolke ci nejde do mesta, usiel mi bus, lebo sme sa museli vratit so synom kvoli kakaniu domov a musela som nutne bezat na urad, tak ma zaviezol. Pozeram ze mozem byt rada ze ma nejaka pani nezastrelila.