Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
Tehotenské hormóny robia divy 😆😆 za mňa áno, je to normálne, je to normálna slušnosť..ja som aj cudzích brala niekedy zo zastávky,resp co ich z videnia z dediny poznám.. a aj mňa brali keď som zmeškala bus a ma videli ma zastávke.. je to v pohode a nič by som si z toho nerobila..takže nádych a výdych, vyloz si nohy a odpocivaj 😉
Niee klud 🙂 proste ju len odviezol do prace a este pod vasimi oknami 😀
A keby ju aj odviezt nechce co jej mal povedat vies co nie? To by povedal malo kto, a on urcite uz nato zabudol. Keby ta chce podviest tak to urobi za najblizsim rohom a hotovo. To sa tyka vsetkych muzov aj zien. Takze klud len ju hodil do prace, nerobi to pravidelne ani nemas sa preco bat a teda niekotri nemaju sex pocas celych 9 mesiacov je to normalna vec, netrap sa tym. Ked ti bude lepsie mozes ho prekvapit 🙂 a ked nie svet sa nezhruti.uzivaj si tehu, deticky a dobreho muza
My nepoznáme tvojho muža aká je povaha ...či niekoho ma alebo nemá ...ale je normálne niekoho známeho odviezť ... Veď to už ty musíš vedieť aká je medzi vami dôvera
Žiarliš,neveríš svojmu mužovi, máš dôvod??Ak nie nerieš,ukľudni sa ,nebral by ju pod oknom ,keby niečo spolu mali.
A len mala rada z praxe, ked mas problemy tam dole, vyfajci ho pravidelne a casto, to vas posilni 😉
Nerobila by som z toho zbytočnú scénu....príde mi vpohode niekoho raz za čas zviesť.
Ak by to bolo denno denne tak by mi to vadilo ak by ju raz za čas zviezol ak majú spoločnú cestu problém by som vtom nevidela (už vôbec nie keď v tom čase vozí aj dcéru).
Podľa mňa v tomto naozaj žiadne nevera nebude, ak si si teda nevšimla iné veci.
Mne by bolo praveze divne keby mi to referoval ako nejaku udalost, to by mi bolo podozrive.
Myslim ze podozrievaju vacsinou zeny ktore uz su traumatizovane neverou alebo take, co su samy tak zalozene ze balia zadanych, flirtuju s kazdym, ked ich muz vezme do auta tak to beru ze uz s nim asi chodia.
Inak si tu tie prispevky nedokazem vysvetlit.
@babulkomale áno, väčšinou ženy reagujú podľa svojich skúseností, nie je na tom nič divné.. najlepšie je, že jednoznačne ako zle správanie označila len jedna žena na začiatku diskusie, pár vrátane mňa sa vyjadrili že by im to asi vadilo, hoci pripustili že to nič neznamená a väčšina sa tu rozčuľuje akoby tu autorku niekto presviedčal o tom že ju muž podvádza.. to je naozaj zarážajúce že ľudia sa tu stavajú do útoku voči tomu čo tu vlastne jednoznačne ani nikto nenapísal..
@jana_eyre_2 a co ine sa skryva za otazkami ze "pride vam to ok ze vozi cudzie zeny ktore ja nepoznam v aute s nasim dietatom" ak nie podozrievanie z nevery?
Snad obava ze cudzia zena dieta zozerie alebo unesie?
Menej TV by mali niektore pozerat...
To by aj mňa vytocilo sleduj jeho správanie
@jana_eyre_2 určite si nebola jediná, ktorá napísala, že jej to je čudné, keď chlap vozí inú ženu...
@andrea_82 veď ja ani nevravím že som bola jediná, vravím že jednoznačne sa vyjadrila možno jedna - prosím citaj moje komentáre poriadne.. ale väčšina sa tu stavia do moralistickej pozície akoby tu bolo x komentárov čo tu toho muža vedú na hranicu na upalenie za zvezenie bývalej spolužiačky.. zmanipulovana diskusia zvelicujucimi komentármi
.
@andrea_82 a mimochodom, NIKDE som nenapísala že je divné ak muž vezie inú ženu, to je opäť len úplne prekrutenie mojich slov..
Mne osobne by to vadilo a popravde ja ako zena, by som sa nenechala vyvazat zenatym chlapom. Neviem si ani predstaviť, ze by som napriklad sadla do auta mojmu susedovi, aby ma odviezol. A naco aj? Ako ona bezne cestuje do prace? Mne by sa proste nepacilo, aby môj muz vyvazal cudziu zenu.
@7miriam77 vazne? Normalnemu susedovi ktory nie je slizos ani uchyl, mate korektne susedske vztahy a vidi ta stat na zastavke a chcel by ta zobrat ze budes skor v cieli? Uff, tak to my co zvezieme aj cudziu pani sme asi divni...
Prehanas a ziarlis. Bojis sa nevery. Otazka preco? Mas padny dovod od manzela? Pride mi to detinske.
@7miriam77 som nevedela ze sadnut do auta = sex 🤦🤦🤦
@babulkomale ved to som ani nenapísala....kazdy clovek je iny a kazdemu vadi nieco ine. Našťastie ja mam vedla seba chlapa,ktory nevyvaza cudzie zeny, naco by aj? Ja taktiez nevyvazam.

Mňa na tom zarazilo hlavne to, že ste mali za posledné 2 mesiace 3x sex a už sa bojíš.
To akože teraz keď je žena tehotná, alebo je na rizikovom, alebo má nejaký zápal, vážnu chorobu... tak to muž okamžite sa má začať obzerať po inej žene? Veď ten vzťah by mal byť založený aj na niečom inom aby takéto prekážky dokázali nejako prejsť. A pokiaľ mu veríš nemusíš nič riešiť.
To, že viezol bývalú spolužiačku by mi vôbec nevadilo. Aj mňa vozil kolega do práce, alebo ja jeho. A nepotrebovala som to zakaždým oznamovať doma, načo? Hoci vedel, že ma vozí kolega, ale keby som to nepovedala nevadilo by mu to. Veď ma videl vystupovať z auta veľakrát.
Ale muž má kamaráta, ktorému toto bývalá žena robila, že viezol kolegyňu a ona sa to dozvedela a robila také scény. Aj k nám keď prišiel pomôcť niečo preniesť mužovi, prišla sa pozrieť, asi či nešiel hádam niečo iné s nami robiť 😅. Potom sa nakoniec aj rozviedli keď to pravidelne robila.