icon

Muž odviezol cudziu ženu

3. apr 2023

Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?

mondolina
3. apr 2023

@7miriam77
no asi sa ťa bojí....
takže by si nevzala ani kolegu z práce? 🤔 a čo by si mu povedala?

7miriam77
3. apr 2023

@mondolina Ano, spolužiačka 😂😂...pozri, tu na koniku je tisicky príspevkov ako chlapi podviedli zenu, a to je mozno len male množstvo priznani. Naco zbytočne mutit vodu, keby ta neho mkzno spolužiacka brala ohlad , tak by sa teraz autorka prkspevku nemusela trapit.

babulkomale
3. apr 2023

@7miriam77 moj braval 60-rocnu pani ucitelku. Preklepnem si ho krížovým výsluchom 😂

7miriam77
3. apr 2023

@mondolina nie, neboji sa ma. Ale proste vie, ze to nie je vhodné. A co clovek nema inu možnosť, len liezt zenatemu do auta??? Nie su taxíky, busy, električky? Nemiesaj jablka s hruskami. Kolegovia a spoluziacka je niečo iného

7miriam77
3. apr 2023

@babulkomale 😂😂😂

babulkomale
3. apr 2023

@7miriam77 preboha a co povies cloveku co poznas od detstva?
Nesadnem k tebe do auta za bieleho rána
pod vasim okienkom,
juchuchuuuuuuu,
lebo si zenatyyyyy, ťuhája, juch!

barborachors
3. apr 2023

Tak ti poviem, radsej urob nieco pre svoj vzhľad, lebo ta picne zakazdym, ked okolo tvojho chlapa prejde nejaka sukňa. Zvýš si sebavedomie, lebo citim z teba, ze sa nemas moc rada, čo je skoda... Zakladom je dobre vyzerat a dobre sa cítiť. Preto nebud na seba taka zlá a mysli na to ze si tehotná a takéto stresy sa prenasaju na dieťa a to neni dobre sa v tehotenstve stresovat.

mondolina
3. apr 2023

@7miriam77
to je mútenie vody, že zveziem kolegu domov? alebo suseda?

7miriam77
3. apr 2023

@mondolina asi ano, ked to autorka rieši

babulkomale
3. apr 2023

@7miriam77 ekologovia ta ukamenuju, vies ako sa kritizuje ze v kazdom aute len jeden clovek sa vezie.

7miriam77
3. apr 2023

@babulkomale 😂😂😂

zuzanaete
3. apr 2023

@7miriam77 Minule som zviezla suseda. Cesta nam trvala 25 minut. To som ho mala akoze radsej nechat ist busom, co by mu trvalo hodinu? A ja by som sa spokojne viezla sama v aute? Len aby si nahodou niekto nieco nepomyslel?

7miriam77
3. apr 2023

@babulkomale neviezol sa sam, vzadu mal dieťa

babulkomale
3. apr 2023

A ked nikto neponukne odvoz, tak zas kopa reci aki su ludia sebecki, nevsimavi, nepomozu...ach jaj.

7miriam77
3. apr 2023

@zuzanaete urcite nie

mladena
3. apr 2023

ešte som sa len tak zamyslela, že čudnejšie je, že tá žena musí teda niekde poblízku bývať keď sa tam ocitla a keď je to bývala spolužiačka zvláštne že si o tom nepočula. Aj keď je to bezvýznamné, bežne sa predsa s manželom rozpráva o takých veciach ako že vedľa býva spolužiak.....

vroni
3. apr 2023

Nie som ekolog, ale keby siel moj muz riesit, koho som brala alebo ci je zenaty, tak ho poslem rovno psychiatrovi. Alebo do certa, co so žiarivým debilom....

rachel36a
3. apr 2023

Hormony tebou lomcuju...preco by nemohol odviezt znamu...skor by mi vadilo, keby ho pizkada niekto znamy o odvoz a on by odmietol

belllinka
3. apr 2023

@7miriam77 takze keby sa napr. tvoj sused potreboval surne dostat niekam a poprosi ta o odvoz, tak ho posles do pecka a povies, ze zenatych neberies? Si dobre pomysli, ze aky ma teba vplyv, ze by si sa nanho asi hned v aute vrhla a znasilnila ho 😂 Ano, si hysterka 🙂

babulkomale
3. apr 2023

Tak uz chapem preco vzdy ked sa rozpravame so susedom cez plot tri metre od seba, ja sexy blatova v zahradnych gumakoch, on v starom svetri, pred dochodkom, pridupe jeho zena ako mastodont pozriet, ci uz dozreli jablka. Aj v marci 🤭
Pritom vie ze som zasadne na mladsich 😂 ale ako vidime, take zeny si nemozu pomoct.

mircalla
3. apr 2023

Pride mi to uplne normalne. X krat ma odviezol napriklad otec dcerinej spoluziacky a mal deti v aute. Nemame spolu sex ani nic ine. X krat ma ozviezol kamos ci nejaka kamoska ci zname
Pokial toto je problem, Vam uz ozaj hrabe zeny. Vsak ju odviezol raz - normalna pomoc clovek cloveku. Ci mal ju poslat niekam? Co sme uz za ludia, ze si nevieme pomoct?
Ziarlive furie tie, ktorym vadi uz aj toto. A co ked tam bolo dieta preboha? Dieta si ide vytvarat teorie, ze spolu nieco maju?

7miriam77
3. apr 2023

@zuzanaete pozri, samozrejme, ze su situacie, ked človek pomôže. Jasne, ze by som odviezla suseda, keby som napriklad bola z dediny atd a nema sa ako dostat. Ale aby moj chlal vyvazal daku spoluziacku....pride mi to divne. A aj to, ze rano sa tam jeho spolužiacka zasa objavi. Proste to berem ako divné, asi preto, ze ja by som fakt nesadala takto do auta. Ale vravím, každemu vadi niečo ine...a kazdy riesi nieco ine. Mozno mne by nevadilo nieco, čo vadi tebe

anetka34
3. apr 2023

@babulkomale Presne toto ma napadlo. Dnes už každý žije iba sám pre seba a jeden človek v aute, nevezmem ani kolegu, kolegyňu aj keď sme obaja z jedného mesta a ideme do toho istého cieľa, lebo chcem svoj pokoj a kašlem na ekológiu. Veľmi veľa ľudí to už dnes vôbec netrápi a ani ľudia naokolo ich netrápia. Potom je pre nich divné niekoho známeho zobrať autom. Už hneď ide o neveru.

tiezjedna
3. apr 2023

@7miriam77 pretože vyrábaš problém tam, kde nie je

7miriam77
3. apr 2023

@mircalla uz ju predtym viezol....

7miriam77
3. apr 2023

@tiezjedna ja ten problem nemam, autorka ten problem riesi

babulkomale
3. apr 2023

@7miriam77 tak to nielen moj muz berie obcas zenske, ale aj ja. Raz sa ma v blizkom meste spytala starsia pani ci ju nevezmem s nakupom na stanicu, ze jej pojde bus za dve hodiny a vysvitlo ze byva par km od nas, ale mala by to velmi komplikovane s prestupmi.
Autom sme tam boli do 20 minut, pani bola uplne omracena ze som ju zaviezla...uz viem preco.
Boze ani som sa jej pred odvozom nespytala ze ci je vydata, aby neboli reci.

tiezjedna
3. apr 2023

@7miriam77 žiaden problém neexistuje, to len na okraj. A ak ti to vadí aj v čisto teoretickej rovine, tak problém z toho robíš aj ty. Strašné, aké stíhačky niektoré ste. Chudák chlap.

mircalla
3. apr 2023

@7miriam77 Z tebe musi mat manzel radost. Nehodi sa to liezt zenatemu do auta? Ja zasnem. Nabuduce ak mi niekto ponukne odvoz poviem mu, sorac, si zenaty nehodi sa to. Si absurdna. A ozaj musis byt peklo stihacka, ked ti toto vadi, ze niekomu jednorazovo pomohol len preto, ze to bola ZENA. Mozno si prestan vytvarat scenare, ze kazdy chce tvojho manzela zvadzat, bude ti lahsie.

h2
3. apr 2023

Klídek, keby to bola jeho milenka, najprv by odviezol dieťa do škôlky a až potom by si ju naložil do auta.