Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
Inak ked maju dceru v skolkarskom veku, su spolu uz predpokladam dost dlho. O to divnejsie mi pride, ze autorka doteraz nevedela o "spoluziacke", s ktorou ma jej muz taky blizky kamaratsky vztah, ze ju kedykolvek bez problemov odvezie na poziadanie. Ja poznam vsetky kamaratky mojho muza bez akychkolvek paranoji a spehovania, normalne ma s nimi postupne zoznamil sam.
@makakova A preco by mu to bolo divne? Nerozumiem, prepac. Co je divne si dat zmrzlinu s kamaratom a nereferovat o tom? Kde je problem? Ja by som to spomenula, len ak by na to dosla rec. Nie preto, ze sa bojim co na to manzel a mam strach, ze ma niekto nabonzuje a teraz manzel bude ziarlit. To je cely rozdiel. Povazujem to za bezvyzamnu vec. Bez dovodu na ziarlivost. Pretoze uz si prakticky priznala, ze by ziarlil a bolo by mu to divne.
@mircalla vies prečo? Lebo muzovi som predtým spomenula,ze idem s kamošou na zmrzlinu... Zhodou nahod som.tam stretla kamaráta a kamoška odišla... takže by to vyzeralo ze som klamala a sla len s kamošom,ale mužovi tvrdila ze idem s kamoskou... Proste by táto situácia vypalila blbo,ak by nás napr videl... A nehovor ze nie.... Každý by ostal zaskočený, dokým by nedostal vysvetlenie. Takže ja predvidam a normálne medxi recou som spomenula ze kamka sla domov a boli sme s kamošom ešte... Všetko bolo ok, normálna konverzácia.
Keď sa vráti dcéra zo škôlky, ti povie ako to bolo.
@mircalla sorry ale teraz si domýšľas ty.. pretože ja som.ten typ, čo spomenie všetko a nema problém. Minule ma pozyval v cakarni u dr cudzí muz na kavu a mužovi som to spomenula večer v rámci rozhovorov co sme viedli.. vy doma nekomunikujete o všetkom? A mne je zas divné,zeny som.mu tajila veci a situácie ktoré prežívam s opačným pohlavným,akoby som niečo tajila zásadne.. nevidím dôvod. Práveže toto tajnostkarstvo mi príde dosť podozrivé. Nebojím sa muža,ze by ziarlil alebo sme sa kvoli tomi rozviedli..len sa vyhýbam nedorozumeniam zbytočným.
@mircalla prečo by to bolo divné? Lebo každý človek je iný napríklad?
Ja s mužom sme napr.introverti čo netravia dobrovolne svoj čas s cudzími ľuďmi pokiaľ zrovna nemusia kvôli práci.. no a áno tým pádom by v našom vzťahu bolo dosť divné ak by som šla na zmrzlinu s kamarátom, pretože to nerobievam a nikdy som nerobievala.. a ak by som o tom doma mlčala bolo by to ešte divnejsie.. môj muž neziarli vôbec na nič, avšak keby som odrazu našla kamaráta ktorého on vôbec nepozná a idem s ním na zmrzku tak by sa to vymykalo štandardom môjho obvyklého správania a tak by to mohlo pôsobiť divne..
Nepoznáme autorku, jej muža ani nikoho z príbehu.. všetko predsa ma súvislosti prečo niekoho napadne niečo čo by iného nenapadlo.. taký extrovert čo má 100kamaratov na zmrzline s kým kolvek možno nevidí nič divné, taky introvert čo svoj čas venuje maximálne tak partnerovi tak tomu to divné prísť môže.. NIE sme všetci rovnakí..
@jana_eyre_2 suhlasim, ale tie baby si idu len svoje a vobec neberu do uvahy, ze to moze byt aj inak ako si ony myslia
@jana_eyre_2 úplne presne! Lepšie by som to nenapisala... U nas je to rovnako. Ja na RD,muz s práce domov .. keby zistím ze chodí na zmrzlinu s nejakou kamoškou,bolo by to úplne mimo štandardu.. tak isto aj ja..venujem sa deťom a mam len kamošky, bežne s mužmi na zmrzlinu nechodím.
Podla mna tu veľa žien hra formu a v skutočnosti su ine ako.sa tvária
@makakova Ja nemam vztah, ale ked uz sa pytas, v minulosti nie nehlasila som kazdu prkotinu, ani konverzaciu s inym muzom. Nema to nic spolocne s tajnostami, x krat som spomenula, idem s kamosom, ci stretla som kamosa atd. Ak som to niekedy nespomenula, nie kvoli tajnostiam, jednoducho nemam potrebu vsetko hlasit alebo som to nepovazovala za dolezite. Rovnako som nevyzvedala a nechcela podrobne spravy.
Ostatne ty si priznala, ze ste obaja ziarlivi. Cize ta ziarlivost sa nejako prejavuje. Nedoverujete si, co je uz ziarlivcov bezne.
@7miriam77 Naopak si myslim, ze to ty nepripustas, ze ide o odvoz.

@makakova
* Mohol jej to medzi rečou spomenúť,ze ju viezol.*
* V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. *
Kedy jej to mal stihnúť povedať, keď ešte neprišiel domov len do škôlky a už mal telefonát čo to bolo. Mohla počkať večer keď bude doma a porozprávať sa, možno by vytiahol aj fotky zo ZŠ a ukázal ju tam.
Ak mu nedôveruješ nainštaluj mu do mobilu špehovací softvér, budeš vedieť polohu kde sa nachádza aj na diaľku si zapneš mikrofón a budeš odpočúvať o čom sa rozpáravali.