Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
@7miriam77 Nie, nie je to divné, veď už som ti písala, že sa mi to tiež stalo, alebo skôr stávalo. Možno býva blízko nich. Väčšina ľudí má ráno rovnaké rituály: chodievajú v rovnakom čase rovnakými cestami. Na tom nie je nič divné. A na tom, že v minulosti viezol spolužiačku, zase nie je nič, čo by musel hlásiť manželke.
No teda.Téma vznikla ráno,ešte je len poobedie a tu už 9 strán😀som zvedavá kolko bude do večera🙂 ako pravdu,naštvalo by to aj mňa.Ani nie že naštvalo ale tiež bývam trochu podozrievavá.Ale potom by sa mi to nejak uležalo v hlave pokial by som nemala aj iné indície k nevere a zabudla na to🙂
@liusa82 Dostatocna indicia je to, ze s nim caka tretie dieta, jedno je dost velke na skolku, a on pravidelne vyvaza nejaku babu, ktorej autorka ani nevie meno. Nepovedal jej o nej, az kym ich nevidela. Nepovedal jej prvy raz, a ani druhy, keby nebolo treba. Ja nehovorim, ze si vzdy struhnu rychlovku na parkovisku, ale zo stretavania na tajnasa sa casto vykluje najprv emocna nevera, potom fyzicka.
Tvoj muž nepracuje? Ci pracuje sam, opustený... Vieš čo všetko v tej práci robí, s kým si da kávu, pokeca. Kokos, kebyže mne urobí chlap scénu z toho, že odveziem suseda, spolužiaka kolegu, kamaráta z detstva, tak by videl.... Ja niekedy tých chlapov obdivujem...
@akiana aj obsahy rozhovorov? napriklad ty s kamoskou na ihrisku, pokecate. A ty to vecer v posteli referujes muzovi? Jeho to zaujima?
Co to znamena "vsetko"?
Ja som tiez sexualny predator, vozim svojho zenateho kolegu a manzelku nepoznam. Dokonca si sadne ku mne na sedadlo spolujazdca.
Mna pri tychto temach vzdy fascinuje ako je kazda zena presvedcena, ze prave za tym jej manzelikom si idu ine zeny nohy dolamat.
Okrem teda toho, kolko je tu stihaciek, uz sa budem bat aj prihovorit spoluziakovi, aby chudak nemal mesiac tichu domacnost za to.
Baby pracujte na svojom sebavedomi. Toto je cesta do pekla
Stále nevieme čo povedala dcéra po návrate zo škôlky. Už bola vypočutá?
Myslim, ze su to hormony. A celkovy stav-to ze si tehotna, ze nemas chut/tolko moznosti citit sa sexualne pritazliva, a si priklincovana doma k detom. Ja teda bie som ziarliva, ale ked som bola v sestonedeli a cez okno som videla muza, ako sa rozprava so susedou(stastne vydata mlada baba), vrelo to vo mne. Hnevala som sa na ni, ze je mlada a bezdetna a moze si stat na zahrade, a vypravat kolko chce😃 a na muza, ze vyzera dobre, nema poporodne brucho a na cicke novorodenca, ale moze si stat a vypravat na zahrade😃😃😃 vswtky tieto pocity presli, ked sa unormalnil moj celkovy vztah. Pomohlo mi vsak vtedy rozpravat o nich s muzom. Nie ze by tomu rozumel, ale aspon vedel, odkial pramenia moje vybuchy
@akiana Ale ako môže autorkin muž vedieť, čo by bolo bývalo pre ňu dôležité? "Viezol som kolegu." je dôležité? "Stretol som suseda, pozdravili sme sa." je dôležité? A toto: "Videl som našu poštárku, ale ona mňa nie." "Dnes mi cez cestu prebehla mačka.", "Videl som holuba na strome." ... Cez deň sa stane milión vecí. 🤷🏻♀️
Ak by to bol cudzi chlap (spoluziak) a sedel by pri tvojej dcere, bolo by to ok?
@7miriam77 tak mila spoluziacka sa tam mohla znova zjavit z uplne inych, vypocitavy pricin, co nemaju nic spolocne so zalaskovanim do zenateho chlapa.
Moze si proste povedat: parada, ochotny, nic nepyta, mam to zadarmo, nemusim peso/busom, usetrim peniaze/cas, a to vsetko za par vtipnych prehodenych reci pocas cesty. No “nekup to”.
Nemusi ist hned o neveru, ani lovenie zenaca.
Autorka …mne by vadilo keby muž bol taký hajzel a nepomohol inému človeku .Niet nad dobré medziľudské vzťahy .A rob so svojou žiarlivosťou niečo ,to nieje normálne takéto reakcie aké máš 🤦🏻♀️Hádam nechceš aby ti tvoj muž každú jednu pomoc inému človeku zvestoval .
Vyrábaš problém kde nie je. Keby to bola jeho milenka, tak bude. Miesto a čas si nájde, nezabrániš tomu. Treba dôverovať. Keď nastúpila pred domom a bolo tam aj dieťa, asi to milenka nebude. Tiež som bola takáto žiarivá, takže ti veľmi dobre rozumiem. Vyrástla som z toho a je mi oveľa lepšie.
Autorka pises, ze muz mal byt s dcerou uz davno v skolke a ty si ho videla len na parkovisku ako k nemu sada do auta zena a pritom ti tvrdil, ze isla nahodou okolo tak ju vzal. Nezda sa ti to divne? Co robil cely ten cas co uz mal byt davno v skolke ale on bol este len pred domom. Podla mna mu povedala o kolkej chodi do prace a cielene na nu pockal. Mala si ho vypocuvat, ako sa vola atd. Pocula by si jeho reakciu ci by hapkal alebo by bol v pohode, v klude. Sleduj ho kazde rano ci odchadza vtedy kedy ma. Ja by som sa mala na pozore. Doveruj ale preveruj.
@0kristina0
čítaj poriadne...to kde si vydedukovala, že už mal byť dávno v škôlke a bol len na parkovisku?
píše že mu volala, v čase keď má byť v škôlke, nie že nebol v škôlke.🙈, ani že mak byť dávno v škôlke.
preveruj radšej tvoje porozumenie čítaného textu.
@0kristina0 išli normálne do škôlky, vyprevadila som ich z dverí, prešla do izby a tam som si hneď všimla, že je okno na vetračku, preto som išla k nemu a videla som to. Takže medzi ich odchodom z domu a tým, ako som to videla bola možno minúta a pol
Ako to dopadlo?
Bolo dohodnuti dopredu? Či náhoda ze sa stretli?

@mircalla asi len ten, ze ju uz viezol, manzelke to nepovedal. A divne, ze rano sa mila ex spolužiačka znova uplnou nahodou zjavi pred ich domom.