icon

Muž s dieťaťom - za a proti

15. sep 2020

Vaše skúsenosti s novým partnerom, ktorý má dieťa (deti) z predchádzajúceho vzťahu. Vždy som bola proti takému vzťahu, partnera som chcela v zásade bezdetného, aby jeho potomstvo a ex negatívne nezasahovalo do nášho vzťahu.Poprosim vaše reálne skúsenosti. Ďakujem.

Strana
z2
jana_eyre_2
15. sep 2020

Tak to všetko závisí asi od konkrétneho muža, nie od toho či má alebo nemá dieťa.. žiadne reálne skúsenosti nepomôžu, pretože pre teba realita môže byť iná - teda ak sa pýtaš preto lebo máš priateľa s dieťaťom?

majkeel
15. sep 2020

Zena hlada zasadne partnera bez dietata a citlivy partner zaroven musi akceptovat jej deti. 🙂

majkeel
15. sep 2020

Ale idealne niekoho s dietatom/detmi, ak mas sama dieta/deti.

mareri
Odpoveď bola odstránená
lydusz
16. sep 2020

Ja mam manznela , ktory mal uz jedno dieta ked sme sa spoznali. To dieta malo 5r, teraz je to uz stredoskolacka. Nejdem sa rozpisovat , ale urcite treba prehodnotit ZA a PROTI. Ak chcete byt na prvom mieste tak hladajte muza.bez dietata/deti. Ak viete ustupit, prisposobit sa , robit kompromis tak by vam to mohlo fungovat. Cim je dieta starsie tym je aj financne narocnejsie, takze najskor vas bude stat cas a neskor to pojde z rozpoctu. S manzelom mame tri deti a neviem si zivo predstavit zeby som si nasla niekoho keby sme sa rozisli. Ano kazda chce mat lasku, stastie, pohodlie ale kde su deti je to uz ine . 😉🙃

ckatka
16. sep 2020

To veľmi záleží aký je to chlap a co ma.za.sebou a ci.ma.deti v starostlivosti a ako.k nim.pristupuje. Poznám.typka co ma s jednou dve deti....A potom s druhou dve deti...A nežije ani s jednou ale o deti sa stará..ma.dalsiu frajerku. To ja by som nedala....
Poznám vdovca s 5r dieťaťom (žena umrela pri pôrode)co žije tých 5r s novou ženou ktorá má dve staršie deti a fungujú super všetci spolu.
Takisto my s manželom vychovávame "cudzie" dieťa a proste sme sa tak rozhodli adoptovali sme ho...A hotovo. Je to iné ale je náš a hotovo lebo sme sa tak rozhodli.
Rodiny sú všelijaké. A nikdy si neberieš len partnera. Ale aj jeho rodinu jeho deti jeho dlhy jeho traumy a všetky sracky ktorými si v živote prešiel. Treba k sebe byt len úprimný. Sú ženy, ktoré sa tak desia tehotenstva pôrodu a malého dieťaťa a straty toho svojho života...ze sú aj nakoniec radi ze im dieťa porodil niekto iný. Napríklad manželova ex 😉
Chce to poriadny úprimný rozhovor s tým chlapom...A vyložiť karty na stôl. A premyslieť vopred a vopred si pripraviť stratégie a spoločný postup na ťažké situácie v zmysle "čo keď". A pôjde to. Držím palce

petronelka47
17. sep 2020

Ja som si našla chlapa s 2 detmi,už by som do toho 2x nešla, ex robí rozdiel medzi jeho detmi s ex a mojim dietatom a to tak že tie 2 má už vo svojej starostlivosti a to naše nejavý žiaden záujem. Teraz má niaku priateľku s detmi ,takže si myslím že si viac rozumejú keďže každý má deti z predchádzajúceho vzťahu, toť moj príbeh

marsmykkok
18. sep 2020

U mňa je to prekážka ak je dieťa menšie... Možno 15 plus alebo dospelé ok, ale nejaké malé deti mat každý druhý víkend pri sebe a ešte keď ma nemajú radi lebo som im zobrala otca a otec za to že ich vidí raz za čas im všetko dovolí a všetko prispôsobuje im to je nič moc... Ja takým mužom šancu ani nedávam.

autor
18. sep 2020

@marsmykkok presne tak sa cítim

gabriela_obzerova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2