Muž sa ku mne správa s neúctou pred deťmi

5. máj 2024

Ani len pred malými deťmi, aj keď som ho opakovane prosila sa nemieni ovládať. Jemu to je jedno, všetko riešiť pred deťmi vôbec nemá v sebe žiadnu morálnu brzdu, nič. Kým od neho budeme môcť odísť, narobí ešte veľa škody. Ako to všetko zvládnuť s čo najmenšou ujmou na našom zdraví?

domkakvet
5. máj 2024

Vysvetli mu, ze na deti to ma opacny efekt ako by si predstavoval a nie taky, ze teba budu mat za zlu, ale budu z toho flustrovane, budu mat malo sebavedomia atd.

dzulli1980
5. máj 2024

Nepros ho o to, jednoducho to vyžaduj ... ste rovnocenní partneri, Ty nie si korisť, nerob zo seba obeť ... ja osobne by som si s partnerom teda poriadok urobila ... buď by to rešpektoval alebo bye, bye ... deti všetko vnímajú, budú sa k Tebe, neskôr k svojim partnerom/partnerkám správať rovnako ... si krásna, jedinečná bytosť, nenechaj po sebe dupať nejakým primitívom.

beata_k
5. máj 2024

@dzulli1980 A co by si mu povedala? Si to s takym kkt-om predstavujes jednoducho. Taky by ta poslal do pecka, ze by si ledva po dychu zalapala. A bey, bey? Ved autorka pise, ze teraz sa jej odist neda a on to dobre vie.

beata_k
5. máj 2024

Autorka, neostava ti nic ine len minimalizovat pocet konfliktov a pripravit sa financne na odchod. Co si mu chcela povedat, si mu uz asi povedala. Zjavne bez uspechu.

dzulli1980
5. máj 2024

@beata_k Fakt? ... a Ty ako vieš, že som si takým niečím neprešla? ... prešla ... a to ma naučilo, že žena nesmie zo seba nechať robiť boxerské vrece, nerobiť zo seba obeť, nenechať partnera masírovať si na sebe svoje ego, jednoducho v partnerstve sú si obaja rovnocenní, nikto nemá právo šľapať po tom druhom ... proste sa musí vzoprieť a začať si vážiť samú seba.

beata_k
5. máj 2024

@dzulli1980 Neviem cim si si presla. Ale to co pises je len teoria ako by to malo byt.

0silvia0
5. máj 2024

Neopisala si to neuctive spravanie, ale ak to je naozaj zle, krizove centrum by nebolo lepsie riesenie?

koniarova
6. máj 2024

Nedávaj mu dôvod na hádky a pripravuj sa na rozchod. S primitívom nenabojujueš. Snaž sa na jeho provokácie nereagovať. Nezmení sa. Zmier sa s tým.

lindusss2016
6. máj 2024

Zazila som, vyskusala som, ako ti tu radia, vyhybat sa konfliktom, v podstate uz mi bol uplne ukradnuty, na neho to vsak malo opacny efekt a totalnr ho to rozzurilo. Tiez som malav plane este dalsi rok pockat a potom sa pobrat, aj som mu to narovinu povedala. Nakoniec to dopadlo tak, ze som si v podstate zo dna na den nasla byt a doslova utiekla aj s detmi. Moja rada pre teba: nenechaj to zajst tak daleko, ze budes musiet utekat, lebo byt ti ako slobodnej matke len tak niekto neprenajme, obvolala som x realitakov, ale ked som povedala DETI, to ako by som tam chcela tigra nastahovat. Mala som stastie, ze som zohnala prenajom cez znamych. Pripravuj sa na odchod, ale pripravuj sa tak, aby si ozaj mohla odist co najskor, toto bude len horsie.

babulkomale
8. máj 2024

@domkakvet fRustrovane

autor
8. máj 2024

@lindusss2016 ďakujem ti za zdieľanie vášho príbehu. U nás ma jeho chovanie žiaľ tiež vysoko stúpajúcu tendenciu. Dovoľuje si čoraz viac pred deťmi, väčšinou akoby ho to ešte tešilo že sú poblíž a ublíži mi tým ešte viac. Teraz keď ste preč, kto ti prosím ťa pomáha popri práci s deťmi?

lindusss2016
8. máj 2024

Presne ako pises, aj mojho ex akoby to tesilo, ze pritomnost deti to zosilni. Teraz uz mam priatela, ktory je uplnym opakom a so vsetkym mi pomaha, ale ja dom zivnostnicka, takze som si vedela celkom ten cas zariadit, ked boli deti len na mne, no ale bolo to velmi tazke a velakrat pomahala kamaratka, ktora ma tiez rovnako stareho syna ako ja. Potom som zas ja jej vzala maleho, ked sa dalo.

autor
8. máj 2024

@lindusss2016 strašné, ako jeden chuj dokáže rozbiť celú rodinu. Ja som z neho vyfľustnutá, úplne unavená.

eliska13
8. máj 2024

@dzulli1980 a čo si spravila?je jednoduchšie odísť zo vzťahu bezdetnej.Takyto človek nerešpektuje nič a nikoho