Muž sa nám vôbec nevenuje
Som si dnes poplakala. Muž nám vôbec nevenuje čas. Zabezpečuje všetko materiálne, finančné. Ale nedáva nam to najvzácnejšie. Svoj čas.
divny nazor to nie je, ale zialbohu realita mnohych flustrovanych parov 😉 Ak si myslis, ze hnevom nieco dosiahnes, si na omyle. Najdi si aj ty svoje konicky a tiez cas na oddych.
@maciatkolulu pre vysvetlenie. Ja všade chodím s nimi sama.( Starší máju 11. Takze nie sú dajake veľké deti.) Bolo to myslené skôr tak, že som chcela ísť napr. na ľahšiu túru. Predsa to nie je tak, že vliect v nosiči 1,5 ročne dieťa plus 6l vody a jedlo. Nedajbože sa dačo stane, tak čo? Alebo niekde pri vode. Ustrážiť 4 deti....
moj muz si tiez riesil len svoje konicky co ho bavilo, ked chcel daco porobit na dvore isiel kutilkovat, fakt ze cely den sa nam lrn oci stretli na par sekund .tiez mi vadilo ze ako rodina nefungujeme,tak som mu polozila jednoduchu otazku :okrem penazi si nam naco? a vtedy mu to doslo a uznal ze mam pravdu a zmenilo sa to k lepsiemu😂
Ale to je taka povaha neobetuje sa, nebude robit co nechce...zeny sa obetuju uplne prirodzene a potom su unavene nehladia na svoje potreby...
Tak by som to spravila tak, ze ak niekam nechce ist polku deti ci najmensie mu nechaj doma aj za cenu, ze pises, ze budu pred TV.Ako casto ide?s takym chlapom bol risk mat 4 deti a muselaxdi vediet, ze popri robote a tolkych detoch cas na oddych prilis nebude, ale tak jeho pohlad moze byt iny robim, zarobim a stale nie je spokojna kvoli takej hluposti, ze nechcem hrat inu spolocensku hru.mne to pripomenulo isli sme so znamymi na turistiku s detmi a v polke kopca sused, ktory roky cvici vo fitku sportovec beha... prepotil 2 druhe tricko v lete uplne teplo a povedal, ze sa otoci a ide do auta od zeny si vypytal obedar s jedlom mame ist sami, lebo on prechladne🙂)a nema dalsie tricko.Jeho teenegeri celu cestu nadavali, ze otec je ako dieta, stale nejaky problem jednoducho ma taku povahu, ked nie, tak nie. Ja som bola sokovana mne, keby to spravil muz...a este stale je tu moznost, ze tvojho muza deti nebavia a unavuju.
@kristianka2255 jo. Díky.
@luccija presne tak to robím. Najmenšie ostáva doma. Ale tiež sa mi nechce všade samej. Chýba mi spoločnosť.
Mna by zaujimalo, ako to bolo predtym, pred firmou, pred detmi, pred manzelstvom.. travil cas inak ako pred tv? Venoval sa ti/vam?
To su proste take typy ludi . Ja ti zarobím peniaze , vsetko zabezpečím a to je vsetko , ty sa staraj. Ale lasku deti ci zeny si za peniaze nekúpi, takýmto stylom sa pomaly ale isto od Vas odcudzí...
Tak 11 ročnú si už odnesú svoje sami, tretie neviem koľko má,ale všetko sa dá. Vedela s kým si robíš deti. A tobôž najmenšie... Do čoho ideš, si proste musela vedieť. Ale 11.rocni sú dosť veľkí, ani na školských výletoch im učiteľka nevlaci veci predpokladám. Bud sa dokážeš s mužom dohodnúť, alebo nie, ale to vieš iba ty
@maciatkolulu veď jasne že dokážu. Ale proste, v dvojici je vždy ľahšie.
@trema bolo to trošku inak. Keď boli iba starší, chodili sme viacej. Ako prišiel posledný. Furt sa oňho boji, že aby sa mu dačo nestalo atď. Bol naplánovaný ale dajak sme si nedávali pozor. Že keď bude tak bude....
No, ja som to potrebovala dostať zo seba. Ja viem, že veľa vás tu píše...vie, s kým si robila deti. Inak je to dobrý muz. Len proste sebec .
Hold zober si ho na pokec. Slušne, milo atď. Jasne, ze vo dvojici je všetko krajšie a lahsie.. Len na tu dvojici musia byť dvaja a chcieť to.
Tak si zaplať opatrovateľku, nech ti pomôže s deťmi, budeš mať viac času pre seba, budeš spokojnejšia. Inak ja mám 3 deti a veľa krát som brala aj sestrine dve na výlet sama. Veď najmladšie dáš do kočíka a ideš. Na kupko zober kamošku, môj malý vždy zaspal v koči na kúpnu aspoň na 2 hodinky, čiže som si aj zaplávala v pohode.
A co by sa mu malo stat?nejaky je uzkostlivy tvoj muz ci dieta ma zdr.problemy?
Moj tiez takto funguje vo firme. Pár krat som bola s ním a pochopila som,preco nechodime na prechadzky,vylety,preco len pred tv doma lezi. Volakedy som pindala,ale naucili sme sa vazit si chvilky spolu. Ma stres cely den az do noci kolkokrat vecer volaju zakaznici to je sialenstvo a kazdy nieco chce,zhana,milion veci si musis drzat v hlave. Skus ho pochopit a uvidis,ze sa vam bude lahsie zit. Bohuzial je na nas z nas zenach,aby sme ich nakopli. Aspon v nedelu na hodinku nieco vymysli,necakaj zazraky,pomaly postupne ho mozno nalomis a uvedomi si,aky je vzacny cas s rodinou.
@janickacrazy asi nie kazde dieta je take pokojne ako tvoje. Jej chyba spolocnost muza,tak naco jej radit zober kamosku.
@marca12 keď je jej smutno a chlap je nepoužiteľný, tak si myslím, že kamoška, ideál taka co deti v rovnakom veku je super.
@maciatkolulu kamoska ti chlapa nenahradi a predpokladam,ze s kamoskami travi dni.
@marca12 chlap je v práci a zarába slušne, príde domov chce oddych. Bol určite taky aj pred tým. A pokiaľ to žene nevyhovuje a chlap sa nechce zmeniť, voila, rozvod a potom sa uvidí, že aké to je zarobiť prachy na pokojný život, plus behať po výletoch.... Ja sa nezastavam nikoho, ale zase dá sa dohodnúť a pokiaľ nie, tak hold, stráži dieťa, stráži, tak nech ide teda s kamarátkou, nikoho nedonutirs ak nechce.
@maciatkolulu presne tak. Úprimne ja by som si ale takého chlapa aj tak vážila. Ale som to ja. No je to len môj pohľad na vec.
@marca12 možno, keď sa zariadi bez muža, tak mu to bude podozrivé a začne sa viac zaujímať, môj muž tiež býval celé dni v práci, chodil domov o 19:00, tak som chodila so sestrou a jej deťmi alebo s kamoškou hocikde a bolo to fajn
@janickacrazy aj ja som chodila a aj chodím a je nám fajn
Jednoducho sa mu nechce , je to jednoduchsie tak ako to je. Nic ho nezmeni. Tak je to u Vas zabehnute a asi to takto trva dlhsie.Ja to vidim u nas najskor sme sa striedali,kto vozi deti na kruzky.Potom nieco mal a teraz uz ich vozim sama a muz stale nieco musi robit v zahrade prave vtedy.Nepohla som s nim az som si zabookovala vikend s detmi bez neho,odisla v piatok a vratila sa v nddely a zrazu zmena. Nic som mu nenakupila, nic nedostal pod nos a zrazu dalsi vikend isiel s nami na vylet.Muzi si to prisposobia ako im to vyhovuje,len raz im staci v tomto polavit

No ja som v šoku koľko ženám je vlastný muž dobrý akurát tak iba na oplodnenie a na peniaze. Hnus. 🤮🤮