Muž sa správal hrubo
Partner potreboval pomoct so skladanim postele a skrine ktore pripravuje do bytu ktory prenajima, ma byt pripraveny koncom februara. Brat sa mu vcera ponukol ze mu poobede pomoze, no on ostal radsej lezat doma, tukal na striedacku do mobilu, notebooku, zaspal, atd. Proste nic. A potom zahlasil ze idu teda dnes rano. Tak som sa ho slusne opytala preco teda nemohol ist vcera a bolo by to vyriesene a dnes by sme mohli niekam ist ked je vonku tak pekne. Najprv na mna vybehol, ze nebude pri mne sediet od rana do vecera (ani nesedi), potom ze mam drzat usta, a ked som ho vo vytahu chytila za rameno aby sa na mna otocil a spytala som sa ho co to povedal a ako sa ku mne sprava, do mna drgol a buchol ma po ruke tak ze mi vypadli kluce a tak som sa zlakla jeho reakcie ze som sa zacala trochu triast a on sa z toho smial ze som psychopat. Pred dverami mi este povedal otvaraj dvere ty retard ale povedala som mu ze neotvorim a nech ide prec. Odisiel, a az tak som vosla. Ked mi potom volal, cakala som ze si uvedomil co vsetko urobil a bude sa tisickrat ospravedlnovat ale on mi este vynadal ze viac toto peklo nebude znasat (to, ze som sa spytala ci to nemohli skladat teda vcera aby sme sa dnes mohli niekam vybrat a ze tak z tych dvoch dni nebude nic a zajtra uz ma program) a este povedal ze on ma neudrel ze si vymyslam nech sa spamatam. Pritom este vcera vecer mi hovoril ako velmi ma lubi. Myslite ze to bol skrat alebo to mam ukoncit, dat si pauzu? Neviem co robit. Videla som tu uz viacero takychto prispevkoch no nikdy autor/autorka nepisali ako to dopadlo tak ma zaujima vas nazor
@melonik7 urcite to nebolo z poslusnosti, povedal mi ze mu mam pobalit veci a ze som krava debilna.. mate vsetky pravdu, ani som sa nemala pytat ci je to v poriadku, nie je, len som uz uplne zmagorena, ani samu seba nespoznavam co vsetko som si nechala a odpustila
Rýchlo od neho preč. Nenechaj sa urazat, bude to len horšie
Autorka, ty absolutne nie si navine! Aj ked su tu take prispevky, ktore vinia teba, lebo si ho chytila za rameno a co ja viem co. Je to tvon partner je normalne, ze si ho chytila za rameno, dotyky maju byt v 1 partnerstve normalne. To ako sa zachoval potom, po dotyku, dajme to bol podrazdeny, normalne nie je, ale bol podrazdeny, ale vtedy ked videl, ze si sa zlakla, ze sa trasies, vtedy by ta normalny chlap objal a ospravedlnil sa a velmi velmi by to lutoval a nie este ta ponizoval a nazival ta retardom...
Moj ex vtedy sa spraval takto, ked drogoval po drogak ho chytila depresia, cely den lezal v izbe a vysral sa na svet, striedal, tv a telefon . A velmi rad sa na moju adresu vyjadril tak ako tvoj terajsi partner.
Prosim ta, neospravedlnuj ho, ked vidi, z tohto sa velmi lahko po case moze vyklut nasilnicky vztah.
Pravy muz sa neciti, muzom ked ponizuje a ublizuje zene.
Pravy muz, zenu chrani a podporuje ju, ked potrebuje.
Kokos ten by letel,lenivy a este aj drzy sp sklonom ku agresii.. problémy a ťažké chvíle budu častejšie s co potom,odid ochran seba
A sme doma, konečne si precitla a uvedomila si si, že s tohto vlka baranina nebude. Splň mu posledné želanie a zbal mu všetky pakšamenty do vreca a vyloz k bráne, nech si berie.
Vyupratuj po ňom, vyvetraj nech ani prach a smrad po ňom nezostane.
PS.oznam všetkým dôvod rozchodu, aby boli v obraze, a aby ťa netlačili nech sa dáte dokopy.
Myslím si, že si v ten deň písal s inou a keď už mal ujasnene, čo chce, tak bol na teba hrubý, aby si ty zdupkala zo vzťahu a nemusel ho ukončiť on .. chlapi sú zbabelci, nevedia sa rozchádzať, boja sa plačúcich a prosiacich žien, tak radšej urobia všetko pre to, aby to iniciovala žena...lebo inak neviem, čo by mohlo chlapa donútiť k takému hroznému správaniu k partnerke 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@cacianka presne!! 😂😂👍👍 Riadny fresh start, take precistenie bytu v zmysle vyhodenia vsetkeho nepotrebneho, negativneho, taziaceho a skodiaceho 🙂 (pozeram vela videi o minimalizovani domacnosti, "debordelizacii", sem sa to hodi tiez :D)
Dufam, ze autorka stastne dopadne a napise, co nove 🙂
Už uplynulo veľa času, ako si sa posunula ?

Citujem.."Pred dverami mi este povedal otvaraj dvere ty retard ale povedala som mu ze neotvorim a nech ide prec. Odisiel, a az tak som vosla.." Tieto dve reakcie sa mi vylucuju. Ak je niekto schopny povedat svojej partnerke retard - urcite vzapati poslusne neodide... moj nazor na tuto debatu