icon

Muž sa správal hrubo

7. jan 2023

Partner potreboval pomoct so skladanim postele a skrine ktore pripravuje do bytu ktory prenajima, ma byt pripraveny koncom februara. Brat sa mu vcera ponukol ze mu poobede pomoze, no on ostal radsej lezat doma, tukal na striedacku do mobilu, notebooku, zaspal, atd. Proste nic. A potom zahlasil ze idu teda dnes rano. Tak som sa ho slusne opytala preco teda nemohol ist vcera a bolo by to vyriesene a dnes by sme mohli niekam ist ked je vonku tak pekne. Najprv na mna vybehol, ze nebude pri mne sediet od rana do vecera (ani nesedi), potom ze mam drzat usta, a ked som ho vo vytahu chytila za rameno aby sa na mna otocil a spytala som sa ho co to povedal a ako sa ku mne sprava, do mna drgol a buchol ma po ruke tak ze mi vypadli kluce a tak som sa zlakla jeho reakcie ze som sa zacala trochu triast a on sa z toho smial ze som psychopat. Pred dverami mi este povedal otvaraj dvere ty retard ale povedala som mu ze neotvorim a nech ide prec. Odisiel, a az tak som vosla. Ked mi potom volal, cakala som ze si uvedomil co vsetko urobil a bude sa tisickrat ospravedlnovat ale on mi este vynadal ze viac toto peklo nebude znasat (to, ze som sa spytala ci to nemohli skladat teda vcera aby sme sa dnes mohli niekam vybrat a ze tak z tych dvoch dni nebude nic a zajtra uz ma program) a este povedal ze on ma neudrel ze si vymyslam nech sa spamatam. Pritom este vcera vecer mi hovoril ako velmi ma lubi. Myslite ze to bol skrat alebo to mam ukoncit, dat si pauzu? Neviem co robit. Videla som tu uz viacero takychto prispevkoch no nikdy autor/autorka nepisali ako to dopadlo tak ma zaujima vas nazor

Strana
z4
zmrzlinka2021
7. jan 2023

Napisem ti moj pohlad.

Pises partner, cize nie ste manzelia, iba spolu chodite. Ak uz teraz sa k tebe sprava agresivne ako bulo a debil na entu, na 120 % bude takyto, aj ked sa vezmete a budete mat deti. A bude to aj horsie.
To co ti ukazuje teraz je len "ukazka" z toho, co ta caka.
Ziadna laska, ziadne manzelstvo, ziadne deti, ziadne sebaobetovanie HO NEZMENI.

S takym clovekom by som sa okamzite rozisla - proste nie sme kompatibilni a ja potrebujem pri sebe laskaveho, empatickeho, slusneho a psychicky vyrovnaneho muza.

luccija
7. jan 2023

Aj ty si ho nemala chytať za rameno ako malé dieťa vo výťahu aj tvoja aj jeho reakcia bola neprimeraná
Ty si nájdi na dnešný deň svoj program obaja sa správate ako hulvati.Mala si ho teda suriť včera skladať posteľ.

liljana
7. jan 2023

Leziete si na nervy a to este nemate ani deti. Je to jeho byt, ked sa mu nechce ho robit, tak kasli na neho. Nebola v poriadku tvoja reakcia, ze si ho nahanala ako male decko do niecoho, na co mal vlastny plan a do coho sa mu v ten den prilis nechcelo. Utocne chytenie za rameno, otocenie k sebe a vycitky, ako sa sprava k tebe, je narusenie osobnej zony. On na ten utok zareagoval neprimerane hrubo. Jeden za 18 a druhy za 20 bez dvoch. Este sa zacnite fackat a udobrovat v posteli. Vyzera to, ze ste obaja dominantne osoby a nebude to robit dobrotu.

autor
7. jan 2023

@luccija a cim som sa ja spravala ako hulvat? naozaj ma to zaujima. a ako som ho mala surit podla teba? bola som s nim doobedu tam, pomohla som mu skladat mensie veci, poprekladat krabice, popratat bordel, ale s krabicami kde bola postel a skrina som mu nevladala pomoct, boli pre mna prilis tazke, a hovorila som mu ze by to mohli poskladat poobede, nesiel. mala som ho tam dotiahnut za usi alebo mu to opakovat 50x az kym by mi mozno nestrelil? nerozumiem

autor
7. jan 2023

@liljana ja som ho chytila za rameno jemne, nie s nervami, alebo nasilne alebo cokolvek, a az potom ako na mna vykrikol ze mam drzat usta a ine veci ktore su vulgarne preto som ich tu nenapisala.

koniarova
7. jan 2023

Veď si to po sebe prečítaj. Chceš takéhoto chlapa?

ropucha6
7. jan 2023

No je to hulvat a lahko sa da vyprovokovat. Sama si odpovedz, ci takeho chces za manzela a otca svojich deti (ak ich planujes).

liljana
7. jan 2023

V poriadku to urcite nie je. Ale zober si, ze si doma a muz ta bude stale buzerovat. Uz si umyla riad, kedy umyjes okna,... uz si spravila toto, kedy spravis toto,... ? To by ti velmi rychlo zacalo liezt na nervy a posles ho do teplych krajin. Ste dospeli ludia a sami asi viete, kedy co najlepsie urobit. Ked sa dnes nechce, tak to spravis zajtra. Ak to jeden z vas nevie, tak je lepsie si najst niekoho kompatibilneho so sebou, ako sa hadat a skusat druheho menit.

zmrzlinka2021
7. jan 2023

@koniarova Ja sa ani nečudujem, ze je tolko rozvodov... uz pocas chodenia su tie prejavy debilizmu jasne a zeny len "dumu" a "filozofuju", nie aby si seba vazili a poslali rovno do haja takych exotov.

minilla
7. jan 2023

Myslim, ze veta “otvaraj dvere ty retard” hovori za vsetko….

autor
7. jan 2023

@liljana ale ja som ho nebuzerovala cely den s nejakymi ulohami, sama som upratala, uvarila, oprala, pytala som ho za cely den len ci by nam urobil kavu, aj tak som ju nakoniec urobila ja.. doobedu som mu navyse pomohla s tymi vecami co potreboval s jediny krat som mu povedala ze ved ked sa ponukol ze pomoze tak ze super.. nesiel a dnes som jedinykrat povedala ze to mohli urobit vcera leno tak ani vcera ani dnes nikam nemozeme ist, a od pondelka uz obaja pracujeme tak uz nebude taky priestor.. navyse to skladanie neponahla, ako som vravela treba to az koncom februara.. tak podla mna z mojej strany to nebolo zas az tolko buzeracie, resp si myslim ze to ani buzeracia nebola, alebo?

liljana
7. jan 2023

Viac informacii meni pohlad na vec, Tak si si sama odpovedala. Ze to nie je muz pre teba na vztah. Leziete si na nervy a to este neriesite nic podobne ako deti, nedostatok financii na materskej,... V hre je moznost, ze sa chce rozist a preto sa sprava hrubo. To nebude asi tym, ze nemal proste svoj den a bol nervozny, ...

0silvia0
7. jan 2023

Rozumna zena tento vztah ukonci a posle hulvata do prdele.
Nerozumna zena bude analyzovat, pitvat, neskor ospravedlnovat jeho spravanie, mozno sa mu este aj ospravedlni a budu to tahat v turbulenciach dalej, no co aspon bude cely zivot co riesit🤷‍♀️

dilino
7. jan 2023

Za mňa úplný rozchod. Pokiaľ nemáte deti vždy je možnosť odisť. Aj keby neviem ako bol nahnevaný nesmie ťa buchnúť. Komentár že si retard to ani nejdem písať katastrofa. Slušné si sa ho opýtala mal slušne odpovedať. Toto sa bude stupňovať ver mi. Vidím že máš pochybnosti tu žiadnu pauzu netreba tu je najlepšie definitívny koniec. Záleží od toho čie je bývanie. Ak tvoje zbaľ ho a povedz že chceš aby odišiel. A navyše je to manipulátor to že TI povedal že TI nikto neuverí že ťa buchol to sú manipulatívne prvky. Tak ak ťa napadne zbije tak čo budeš sa ho tak báť ťa bude tak strašiť že TI nikto neuverí že ťa zbil a že si si to vymyslela. Deti aj TY by ste trpeli. Odstup s kratšej cesty. A hlavne ked mate sex sa chráň aby si nebola tehotná. Bolo by to pre teba peklo. Tak sa milujúci partner nechová. Nenadáva mohol TI povedať že sa mu nechcelo že sa cíti zlé že sa zlé vyspal čokoľvek ale nie že nadávky. Na moju povahu by už mal zbalene tašky alebo ja podľa toho či by bol byt. Kašli na neho tu žiadna pauza nepomôže u mňa pauza definitívny koniec. A veta otvor dvere retard hovorí za všetko. Daj mu zbohom ušetríš si kopec starosti a nájdeš si iného. Takých ako je ON je na Slovensku na každom kroku dosť. Tvoja intuícia TI našepkáva správne daj mu zbohom a ten zázrak prenechaj nejakej druhej ktorá bude schopná znášať aký je. Ukonči to to je moja rada pre teba a názor.

jj298
Odpoveď bola odstránená
kristinapetronela
7. jan 2023

Môj názor aj skusenost z okolia .je zle vychovaný ,hrubý k žene ,nikdy chlap nemôže buchnúť ženu preboha to už kde sme ...ženu treba ľúbiť a nie robiť scény .inak sa mal chovať aj keby ty mu neviem čo povieš 🙂 celé zle .nájsť si takého čo sa vie správať

7miriam77
7. jan 2023

Je to debil a bude to len horsie. Aby ma chlap nazyval retardom?? Proste milujuci clovek ti nikdy nic taketo nepovie, ani ked je nasratý. Bud rada, ze nemas s nim deti.

luccija
7. jan 2023

Všetko si spravila doma zaňho ešte aj doobeda mu pomohla.Ano, surila by som ho, že má vybavenú pomoc nech to spraví v ten deň.Pises, že zajtra má svoj program evidentne tahas za kratší koniec a čakáš kedy bude mať čas pre teba.Z jeho pohľadu on má čas a ty ho buzerujes a urcujes mu kedy čo robit..Ale chytanie za plece, sprosté slová je cez čiaru.Je to ignorant bude tak ako som ja určil.

marca12
7. jan 2023

Obaja ste psychopati,ty vies cloveka vytocit,on sa necha vytocit. Zamysli sa nad svojim detinskym spravanim a rypanim. Neznasam rypakov a keby ma este niekto chytal a nutil ma otacat sa,asi tiez za seba nerucim

raffaella
7. jan 2023

@0silvia0 ja len pridám, že rozumná žena by ani diskusiu nezakladala pretože takýto imbecil by už patril do jej minulosti.

amiaja
7. jan 2023

Vazne nevies co mas robit?? Ak by ma frajer nazyval retardom tak uz je davno ex

himedzi
7. jan 2023

Proste mu lezies na nervy uz dlhšie nejakou svojou povahovo črtou. Toto z neho nevystrelilo z minúty na minútu.

janinah
7. jan 2023

raz by mi chlap povedal,že som retard a neuvidí ma viac,nech si nájde inú chuderu,ktorú bude ponižovať a ona mu za to bude smradľavé gate prať

zmrzlinka2021
7. jan 2023

@marca12
Ak chodim s niekym, kto je pre mna "rypak" a proste mi ten clovek realne ide na nervy , tak sa s nim slusne rozidem a nebudem ho ponizovat, urazat, srpavat sa agresivne.
O tom je chodenie - spoznat sa a zistit, ci si vieme predstavit vztah na cely zivot, rodinu alebo ostaneme kamarati / znami...

marca12
7. jan 2023

@zmrzlinka2021 to je samozrejme,ze mame len s clovekom,kto nam vyhovuje. Ale sama vidis ako tu mnoho zien funguje a co vsetko su schopne strpiet. Pre mna osobne je nepripustne taketo spravanie sa jeden voci druhemu

larisalarisa
7. jan 2023

Je to zlý chlap. Utekaj od neho.

kepassa
7. jan 2023

Utekaj

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mimka2019
7. jan 2023

Určite to nebola len jediná jedna situácia...možno to bolo vyvrcholenie niečoho, čo v sebe už dlho dusí...stupňovalo sa to v ňom a vybuchol...neospravedlňuje ho jeho reakcia...ale...skôr by som rozmýšľala nad tým, či ho veľmi nesekíruješ...nevyčítaš mu niečo...dlhodobejšie a on to už neuniesol...ženy a muži vnímajú vecí odlišné...čo je pre teba samozrejmosťou, nemusí byť samozrejmosťou pre partnera...ženská hystéria nemá niekedy hranice...treba skľudniť hormóny a nechať toho druhého dýchať...nemusíte všetko robiť spolu...nech má aj on vlastný program a aj ty...takto si jeden druhého budete vážiť viac...

pragmaticka
7. jan 2023

Tie zakomplexovane baby co ti tu píšu, ze si urobila chybu, si nevšímaj. Ani radšej nechcem vedieť co majú takéto indivíduá doma za mužov ak Tvoje správanie chápu ako nejakú provokáciu!!

Tvoj partner je fakt primitiv, ktorý nemá absolútnu úctu voči tebe(žene) . Prosím ta ak chceš byť v živote šťastná hneď to ukončí a nestrácaj s takýmto človekom čas?!!!
Ani nechcem vedieť ako sa takýto debil bude správať neskôr v manželskej rutine ci sa dokonca podieľať na výchove spoločných deti!!!

Strana
z4