Muž sa stretava každý deň s rodičmi
Ahojte je podľa vás v poriadku ak sa môj manžel stretáva každý deň s rodičmi?
Každý deň ide ku nim len tak ze pozrieť ich. Plus s nimi aj každý deň vola.
No doma ma rodinu, mame doma 2 ročného synčeka. Tešíme sa keď ma prísť z roboty a bude s nami doma, ja budem mat čas si porobiť veci ci sa pri malom nedajú a on ide k rodičom.
Ak tam náhodu nejde 2 dni tak už mu volajú ze ani sa neukáže...
Dosť mi to vadí...
Aký názor na to máte vy ?
A takýto kontakt je brutálny extrém, to je už podľa mňa choroba. Nepríde mi normálne, že doma sa teší synček na ocka a on uteká ako pojašene decko pri každej príležitosti za rodičmi, pritom je už dávno otcom a treba ho doma. To o čom sa bavia dokolečka celé dni do hlúpa? Čo si varila? Veď to si ani nemajú čo realne povedať, potom musia asi teba rozoberať, lebo ja nechápem. A jemu nie je trápne za nimi utekať samému? To si ani syna nevezme? Riaden podivín, ja toto vidím na rozvod ak sa nič nezmení. Vidieť sa každý deň, aj si ešte volať každý deň, tvoj muž je také nezrelé 5-ročné decko, ktoré uteká ku mamičke a oteckovi od rodinného života, lebo ho nezvláda, nech mu mamička a tatik bobo pofúkajú, že má fungovať ako dospelák. Vie on vôbec variť či on zdrhne za rodičmi a variť a starať sa máš ty? A čo domáce prace? Vie zapnut pracku, vie žehliť, vysáva, umýva dlážky, kupelnu, riad, kuchyňu? Či rozmaznaný jedináčik s ľavými rukami, ktorý nikdy nič nemusel, lebo rodicia za neho všetko urobili, keď do teraz sa chovajú akoby im patril?
@katkami123 toto si pekne napísala, posielam screen mužovi....
A neviem ci nepošlem aj svokre...
@katkami123 včera som sa neudržala a svokrovcov som všetko povedala, objasnila...
Pravdepodobne sa už s nimi nikdy nestretnem pretože sa nahnevali ze im kradnem syna... vtipné nie ?
Boli sme včera s mužom a synom na výlete a ona mu 6x volali...nedvíhal im jasne ze...
Prišli sme domov, plno vybalovania atď... a on im zavolala a oni hneď nech príde ze sa nevie ozvať...
Tak som vzala mobil a vyriešila to raz a navždy... už mi nebudú naozaj skákať po hlave...
@diannas
Super, len toto mal vyriešiť tvoj manžel. On im mal povedať, ze boli na svadbe, vedia, koľko ma rokov a je už dávno otcom a manželom. Mne je zle z takých rodičov, ktorí si z detí robia nejaký svoj majetok, ktorý im má doživotne patriť a manželka/manžel a ich spoločne deti im ho “kradnú”. Choré, toto je ich vina, ze sa v živote upriamili iba na syna a nechápu, že raz všetky deti opustia hniezdo, založia si rodiny a ostanú oni, jeden druhému. Ty a tvoj manžel tiež raz, (no dúfam, lebo keď vidím to choré chovanie svokrovcov, asi vám to budú chciet rozbiť, nech majú synačika pri sebe) ostanete jeden druhému. Normálny starý rodič sa upriami na vnúčatá, tu budú asi žiarliť aj na vlastné vnúča, lebo aj to im ukrajuje z ich času so synáčikom. Treba prerušiť kontakty, úplne, na pár mesiacov, nech sa schladia a uvedomia si, že si musia nájsť inú zábavku. Im tiež manželstvo nikto nerozbijaš, nikto svokre netahal jej muža stále preč, nechápem načo toto ona robí vám, toto sú typicky egoisti, myslia len na seba, aby oni neboli na starobu sami, aby oni mali synačika vždy pri zadku na povel a čo tam po tom, že Vam zničia manželstvo, že keď sa oni pominú o niekoľko rokov, ich syn už môže skončiť sám, po nich aj potopa… hlavne, že oni budú ošetrení, oni nebudú sami, to, že keď oni zomrú a ich syn už môže skončiť sám ich už netrápi, že mu odopreli možnosť, na ktorú si oni sami nárokujú. A svokra by na teba mala prestať žiarliť a vyzvedat, čo si varila atď., lebo ma pocit, že pri maminkinej sukni je najlepšie. Úplne nezrelí ľudia. No žasnem, že syna kradnúť, tam im už nabudúce pošli jedine link na psychiatra. Ja si neviem predstaviť, žeby som takto raz svoje vlastne deti bombardovala, hanba by ma fackovala. V každej diskusii sa tu vždy píše, kde žena a muž píše, že oni sú spolu iba kvôli deťom atď., že tie deti im raz vyrastú, založia si vlastne rodiny a ostanú zas len oni dvaja, ten a tá, koho si vybrali za životných partnerov. Ja osobne by som na takýchto svokrovcov nervy nemala, máš môj obdiv.
A tiež na takéto choré spravanie tvojho manžela, ktorý si neprestrihol pupočnú šnúru. Ja by som im ho pobalila, nech si tam teda nažívajú všetci traja vo svornosti, keď si teda taká zlodejka, lebo si on dovolil sa oženiť, nech je teda z neho starý mládenec, ktorému rodičia každú ženu (pardón, zlodejku ich syna) odoženú a bude po smrti rodičov sám ako prst, keď si zvolil taký život a nevie, kde je jeho rodina.
@diannas Ahoj ako si im to vysvetila a povedala? Mam podobny problem
@reddflowerlife ahoj, no povedala som to mužovi ze si to už neželam a vadí mi to.
A napísala som aj jeho mame smsku. Ze nech si uvedomí ze on ma už rodinu nás so synom a musí byť s nami a venovať sa nám. Ze ak s tým bude pokračovať rozbije nám manželstvo...
Akože bola to ostrá výmena názorov ale proste musela som...
Manžel si to uvedomil už...
A ona je doteraz dourazana... ale nevadí mi to.
@diannas
Niekedy nie je dobre byt stále ticho a trpieť. A to svokru viac zaujima dospelý syn ako malé vnúčatá?
@katkami123
No bohužiaľ áno... od vtedy ako som si to s nou vysvetlila tak malého ani nebola pozrieť... A to som jej ja písala nech príde a stále sa vyhovorila.
Ona je proste urazena teraz..
@diannas
Nechala by som to tak. Ona asičaká, že za ňou prídeš s prosíkom sa ospravedlniť. Mne príde choré do toho vnúča zaťahovat a teraz jemu upierať pozornost. Tak si urobte iný program, bez babky. A čo tvoj manžel, on sa k tomu ako vyjadril, myslím, čo on povedal svojim rodičom, svojej mame? Vysvetlil im to, že to už hrotia?
@katkami123 on ani nemusel vysvetľovať ja som to vysvetlila za neho rodičom... A od vtedy sú ako.
keby nahnevaní aj na neho...
Ale aspoň mame vlastný program neriešim kedy príde konečne domov od nich a sme spokojní konečne.
@diannas
Len toto im mal asi v prvom rade povedať on sám. Teraz to vyzerá akoby to nebolo jeho rozhodnutie, ale tvoje.
@diannas a ako reagovala na to co si napisala že rozbije manzelstvo ak neprestane? Aka bola vobec reakcia
@reddflowerlife nič extra len niečo v zmysle ze som jej zničila vzťah so synom, a ze ako chceme keď nám to tak bude vyhovovať... proste sa douražala. A ja som jej to milo vysvetlila vôbec nie protivne. Ale tak nevadí mame pokoj.

Však keď tam nabudúce ide, nech tam aj ostane. Čo sa budeš pod úroveň doprosovať…