icon

Muž sa stretava každý deň s rodičmi

diannas
27. jún 2023

Ahojte je podľa vás v poriadku ak sa môj manžel stretáva každý deň s rodičmi?
Každý deň ide ku nim len tak ze pozrieť ich. Plus s nimi aj každý deň vola.
No doma ma rodinu, mame doma 2 ročného synčeka. Tešíme sa keď ma prísť z roboty a bude s nami doma, ja budem mat čas si porobiť veci ci sa pri malom nedajú a on ide k rodičom.
Ak tam náhodu nejde 2 dni tak už mu volajú ze ani sa neukáže...
Dosť mi to vadí...
Aký názor na to máte vy ?

kvetinka75
28. jún 2023

a čo tam celé dni robí? Toto by vadilo aj mne. Ešte keby zobral dieťa a idú spolu. Ale na čo si zakladal rodinu, keď má potrebu svoj voľný čas tráviť s rodičmi. Iné je, ak nevládzu, potrebujú pomoc. Predpokladám, že je asi jedináčik a rodičia iné dieťa nemajú.

reddflowerlife
28. jún 2023

@panelacikova Tak naco tam potom maju takeho psa, ktory otravuje a ohrozuje ostatnych

vilma7
28. jún 2023

Za.mna majú chorí vzťah ako aj tvoj manžel, tak aj rodičia...
Oni ho vydierajú, že čo sa neukáže, ale ani dá.im nečudujem keď tam tvoj chodí denno denne. A tvoj zas nevie určite zdravé hranice stretávania sa.
Syna mu môžeš pribaliť aj do obchodu, nie len k starým rodičom.
Za mňa to v poriadku nie je, nechápem na čo tam denne chodí.

0evita0
28. jún 2023

@diannas Tak toto by sa mi nepacilo ,skus to robit aj ty ci sa to bude jemu pacit ....Porozpravaj sa s nim ze nech sa venuje hlavne Vam ,ze uz je dospely chlap nech ma rad svojich rodicou ale ze to je uz chore ci sa robi ...Komumikacia robi svoje neviem aku ma povahu len aby si potom nebola ty ta zla ,podla mna si mu to mala hned zarazit ...No dufam ze sa zmeni .Drzim palce 😉

terezka1947
28. jún 2023

@jaskolka myslím,že to bude zase jeden z prehnanych príbehov. A keby sme poňali celý skutočný príbeh,tak by to bolo cele "trochu" inak. Ako poväčšine na MK.
Muž nesedí doma pri nohe a je vážny problém.....
Ktorej normálnej žene vadi,že muž má rád rodičov?
V opačnom garde by to bol chvalihodny príbeh.

danica2711
28. jún 2023

je to choré. Rodičia zjavne stále ešte nestrávili to, že synáčik s nimi už nebýva a on sa im nevie vzoprieť. Asi by som mu pri vážnom rozhovore povedala, že vzťah k rodičom je OK, ale s mierou a on si musí uvedomiť, že si založil svojo vlastnú rodinu, kde je OTEC RODINY, má za ňu zodpovednosť a mal by jej preukazovať lásku a pozornosť, mala by byť preňho na prvom mieste. Ak je preňho ale na prvom mieste byť dobrý SYN, tak nech sa páči, ale bezo mňa

jaskolka
28. jún 2023

@terezka1947 tak vždy je v príspevkoch len pohľad jednej strany. Keďže píše len jedna strana. Tak aj odpovede len z toho môžu vychádzat. Ale poznala som osobne také typy, že skutočne aj po sobáši sa nedokázali oddeliť od rodičov. Takže nemusí to byť vymyslený ci prehnaný príbeh.
Lebo jedna vec je "mat rad rodičov" a úplne dačo ine tráviť s nimi všetok čas, ktorý už má byť venovaný vlastnej rodine. Je prirodzené sa takto oddeliť. A má to byť rešpektované každou stranou.

diannas
autor
28. jún 2023

@diannas ďakujem baby za vaše názory. Toho psa nechcú dat preč... a je agresívny na deti ledva ho udržia za dverami strašne čo robí keď tam prídeme...

No a to ani nevravím ze mama mu stále vola do prace. Otec mu vola tiež každý deň a vyzvedá čo som varila...

S manželom mame práveže dobrý vzťah , nemá prečo utekať z domu.

Jeho rodicia sa mu stále tak nepriamo "vyhrážajú" ze im nemá kto pomôcť, že ani nepríde ich pozrieť (ak tam náhodou nejde), že otec je chorý... (je na dôchodku a celé dni leží a ma zlý tlak) .

Príde mi ze mužovi to príde ľúto a preto tam beha...

Ak aj vedia ze tam v ten deň nepríde lebo mame dáky program tak svokra naschvál napečie kolac a vola aby pre neho prišiel...

Je to strasne...

A áno bývame pár minút od nich bohužiaľ...

reddflowerlife
28. jún 2023

@diannas Preco vyzveda co si varila? 🤣🤣 Sa chce prist najest?

stanulienkat
28. jún 2023

On nema prestrihnutu pupocnu snuru. Pred dietatom ste spolu byvali? Chcel dieta, alebo sa podarilo? Toto by som netolerovala. Kedy sa venuje dietatu a rodine?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
28. jún 2023

@reddflowerlife pýtaš sa nesprávnej. možno práve preto, aby prilákali len synáčika, bez vnúčaťa 😀
@diannas úplne súhlasím s
@elizabet173 a to v tom, že tvoj muž nemá gule...

krasolienka1
28. jún 2023

@diannas presne to mám doma oni sú od nás 5minut cesty oni tu pridu ledva na narodeniny on je tam každý deň nič nepomohlo ani hádky ani dohováranie už to neriešim

mamelka
28. jún 2023

@diannas no toto je moc. Vlastne si ta len zobral, splodil dieťa ale je tak jednou nohou u nich. Ja sa ale čudujem,že mu to nie je hlúpe, veď ho doma čaká žena,predpokladám,že mu varis. Už tu bola diskusia minulý týždeň,že k nim chodili jej rodičia a muz nahnevaný, a vyhýba sa im. To už 3x v týždni sa mi zdal extrém, ale každý deň?to nemá doma nič na práci? Kedy ste potom spolu? My sme takto chodili k svokrovcom každý večer dole presne okolo 19tej až som sa raz tehotná vyplastila na schodoch a povedala som,že už chodiť nebudem.

krasolienka1
28. jún 2023

@diannas presne akoby si o mojom živote pisala

panelacikova
28. jún 2023

ženy, ja len žasnem, koľké tu máte chlapov s oidipom.... ja by som s takým nevydržala ani rok. môjho ex som opustila po asi 8 rokoch, ale to, čo predvádzajú niektorí vaši, to som nemala ani zďaleka. u nás to bolo omnoho omnoho znesiteľnejšie, no i tak na hlavu... a neobdivujem vás za to, aké ste trpezlivé alebo flegmatické. naopak, čudujem sa vám, že takto maríte život. lebo kým budú tí rodičia nažive, dovtedy vašim chlapom netrkne, že majú manželku. vlastne, oni vás iba "majú", oni vás nemilujú, inak by necítili potrebu tráviť viac času s rodičmi, než s vami. je mi vás fakt ľúto.

tanyag
28. jún 2023

@panelacikova Nerýpem ale ty nie si tá, ktorá má s mužom oddelenú domácnosť?

tykat
28. jún 2023

@viestta este jednoduchsie...
@autorka chod so synom k jeho rodicom este pred nim, syna tam s nim nechaj a mas priestor upratovat, nakupovat, relaxovat...😊 a mozno aj domov pride skor.

tykat
28. jún 2023

@diannas fuuu docitam...tak potom len odstahovat sa poriadne daleko.

panelacikova
28. jún 2023

@tanyag áno. čo to má spoločné s tým, že autorkin muž nemá gule?

diannas
autor
28. jún 2023

@krasolienka1
@krasolienka1

Tak som rada ze v tom nie som sama.

Viete čo som spravila ukázala som mu všetky vaše správy dneska...
Pretože on si myslel ze to vadí iba mne ze inej žene by to isto nevadilo.
Tam je to neuveriteľné a MK mi pomohol a on si priznal chybu... nebol z toho nadšený ale priznal si. Napíšem vám o pár dní ako to pokračuje ci nezačne zas nechať ku nim.

@mamelka jasne ze ma co robiť doma, ved mame rodinný dom... on si aj porobí co treba...to sú tie dni co tam nejde a oni mu už volajú ze sa ani neukáže, ani sa neozve... a potom ma výčitky a už tam beží, riadne to na ňom vidím ako rozmýšľa ze ako a kedy tam odbehne.
Haha dobre si spravila ze si už nechodila.

No ako vidím vo veľmi veľa vzťahoch je problém rodičia, svokrovci ...

simca06022011
28. jún 2023

Stačí ak chlap.povie, otec mama neprídem, nemám čas. Keď je tlcik, tak bude utekať. Toto je podla.mna nejaké postihnutie jedinacikov. Tiež to mam podobne ale my sme ďaleko aby každý deň behal... ale teraz je to ešte horšie nič iné nepočúvam len mama toto a mama hento :D
Každý máme rodičov. Viacerí sme sa museli postaviť tomu a zvládli sme. Tak aj synacikvoia by to zvládli. Keby chceli. Ale výčitky a ten tlak, že fakt je ako.medzi mlynskymi kolami, ich zase donútia utekať tam... podľa mňa sú v tomto na vine viac rodicia ako.synkvia. oni ich ľúbia, vedia ze majú iba ich a sú vydierani...

denithestrange1993
28. jún 2023

@diannas podla mna tu pomoze jedine si nastavit hranice. Zacat tym,ze ano mama otec lubim vas a rad vam pomozem ak treba,rad s vami travim cas,ALE mam svoju domacnost,svoju zenu a dieta,ktorym sa treba venovat. Mozme sa dohodnut,ze raz za tyzden vas pridem pozriet,raz za par dni si mozme zavolat.

lejduska
29. jún 2023

@panelacikova vďaka za koment ktorý ma perfektný zmysel - žiaden. Poťukaj si na čelo😅

tanyag
29. jún 2023

@lejduska hlavne, že ju jej manžel miluje a bývajú oddelene 😁

panelacikova
29. jún 2023

@lejduska áno, urobila som to okamžite, ako som si ťa prečítala 🙂
@tanyag nemienim obhajovať môjho manžela pred tebou, keďže mu zjavne nesiahaš ani po členky. len jednou vetou to s tebou ukončím: môj manžel, hoci z racionálnych dôvodov a po vzájomnej dohode máme oddelené domácnosti, trávi so mnou a mojou dcérou omnoho viac času, než manžel autorky, ktorej dieťa je aj jeho dieťaťom.

tanyag
29. jún 2023

@panelacikova 👏👏👏

lejduska
29. jún 2023

A cenu za najpremudrelejsie reči získava @panelacikova asi si k tomu čítaniu dám chipsy😅

lejduska
29. jún 2023

@tanyag preto má po večeroch čas riešiť a opindavat druhých 😉

katkami123
29. jún 2023

Zaujímaví svokrovci, čo majú mať záujem o jediného vnúčika, pohrať sa s ním, venovať sa mu, zobrať ho na prechádzku na odrázadle, do cukrárne, na zmrzlinu, tak ťahajú otca od rodiny. A rozbíjajú Vam tu vašu, lebo nedokážu pochopiť, že syn im už vyrástol a rozhodli sa s jeho novou rodinou súperiť o priazeň a pozornosť. Tú sú 3 nezrelé bytosti - jeho rodicia a on. Musia si uvedomiť, že syna nevlastnia, nie je to ich majetok a každé vtáča raz vyletí z hniezda, je to normálny kolobeh života. A on si musí uvedomiť, prečo sa aj v Biblii píše a číta sa to na každom obrade manželstva, aj tak to mnohí zúčastnení očividne nechápu - "Preto muž opustí otca i matku a pripúta sa k svojej manželke a budú dvaja v jednom tele"? A tak už nie sú dvaja, ale jedno telo. Čo teda Boh spojil, nech človek nerozlučuje." A tiež rodičom vysvetlit, že ma už svoju rodinu, návšteva 1x za týžden stačí a musia si nájsť iné koníčky ako kontrolovať neustále svojho syna akoby bol malé dieťa. A hlavne im tento citát poslat na Vianoce v pohľadnici, nech sa ho naučia, že nemajú rozbíjať vase manželstvo, okrádať vašu rodinu o otca a manžela a tvoj manzel tiež, že na prvom mieste máte byť vy. Skúste ich zapísať na nejaký zaujímavý kurz, lebo sa očividne nudia a nemajú žiadne koníčky, aj nových ľudí spoznajú.