icon

Muž si píše s inou

zienkadomaca01
26. feb 2021

Baby mam dilemu..s muzom sme spolu viac ako desat rokov, mame dvoch synov. Nikdy som mu nezakala ziadne pivo, stretko s kamosmi,na jesen sa spraval cudne-myslim tym, ze si vsade bral telefon a tak.pred vianocmi mali posedie v praci, tak prisiel opity. Telefon si nechal v kupelni a siel spat. Ked som bola v kupelni pipol mu mesenger, tak som nakukla.. Skoro ma vystrelo spravy s nejakou mladou, same srdiecka pusinky..nic, ze by spolu spali, ziadne vyznania lasky. Tak sa mi priznal, zze to je kamoska, nikdy s nou nespal ale ze ju ma rad ako najlepsiu kamosku, tak som prezila najhorsie vianoce kvoli detskam, som sa to snazila prekonat. snazil sa ma presvedcit, ze s nou nic nemal, ze su kamosi, len sa mi ju bal predstavit, ze by som ziarlila. Tak som mu dala sancu.. A teraz som zistila, ze si vytvoril iny profil na insta a ze si s nou pise.. Aj po konfrontacii mi to dal precitat.. Taky kamaratsky rozhovor, len raz tam spomenul, ze mu chyba... Baby ja som mu povedala, ze ma sklamal, oklamal.slubil mi, ze ju nebude nijako kontaktovatAko mu mozem verit.. Neviem co mam robit. Tvrdi, ze sme s chalanmi to najdolezitejsie, ze sa nechce rozviest, ze ma v zivote nepodviedol.. Co by ste robili?

Strana
z2
fatinn
26. feb 2021

@retatka @ivca88 hej chapem princip.. Jasne mozno treba skusit v autorkynom pripade 🙂 Len ja by som to nedala.. By som sa dovracala jak by fakt prisla na stretko 😂 ja som typ, co moc taketo pokusy nerobi.. ja som typ co po nájdení pusiniek a srdiecok by nechal muzickovi kufor pred dverami..a musel by si peklom preist, aby si este k nam nasiel cestu s dietatom.. Ak by vobec, lebo ja neviem ci by som to odpustila.. Ja by som mu hned ukazala, ze "halo, chces si vypisovat jak pubertak s holkami? Okej cau.. ale bez nas.." no nic, ale tak ja som impulzivna v tomto.. Alebo len malo najivna, ze by som mu vobec co i len uverila, ze zene ktorej pise ze mu chyba a posiela srdiecka, ze je "len kamoska"..

retatka
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
26. feb 2021

@retatka topiaci sa aj slamky chyta, tiez treba asi istu davku naivity na to, aby zena verila tomu, ze to skonci a uz sa to nezopakuje

mamusa34
27. feb 2021

@zienkadomaca01 ženatý muž nemá mať čo kamošku najlepšiu 😂🤦 preboha to je čo za móda..to som ešte nevidela. To ako s ňou môže ísť aj na kúpalisko? príklad....ako bude mu to normálne? Otras ..práveže som mala kolegyňu presne hento mi vravela že mal kamarátku a tváril sa že je to normálne ..a chodil s ňou na kupko a ona bola v práci jeho žena on akoby nič . Doma dve malé baby ..Ale však kamarátka juj najlepšia žena musela byť .inak take dotyčné sú chuderky keď sa ťahaju so ženatými...asi ich to vzrušuje

mamusa34
27. feb 2021

@zienkadomaca01 no moja robila by som to isté .našla si kamaráta a trávila s ním čas ..a čas by aj ukázal ..

fino
27. feb 2021

A teraz keď jej 20zien odpíše že sa má rozviesť tak sa rozvedie?
Prečo sa riešia problémy že iných?
A ženy čo by ste robili ako by ste sa zachovali...
Načo? Nemá svoj rozum?

katkati
27. feb 2021

Zdieľam názor, že vo veľkej väčšine muž s neverou alebo s pokecom s inými ženami prestane až vtedy, keď to ukončí z nejakého dôvodu dotyčná. Napr. aj z dôvodu preplesku od manželky, ktorá na to príde 😊

elizabet173
27. feb 2021

@fino Svoj rozum ma, potrebuje pohlad nezainteresovanych, co je na tom zle? Ved jej nikto nebude drzat pistol za chrbatom, aby sa rozviedla ani aby s nim zostala. Precita si ine nazory a zvazi. Ak by sa niekto rozvadzal na zaklade toho, co mu napisu na MK, tak by mu malo byt odobrate volebne pravo, nie? Je bezne radit sa s inymi, ci uz na fore, alebo kamatatmi, rodinou v tazkych zivotnych situaciach.

ivca88
27. feb 2021

@fino kamarade. Ona sem písala.
Ona ho očividne ľúbi a preto sa snaží slepo veriť v to, že sa vlastne nikdy nič nestalo.
Má zlomené srdce a tak si bude radšej nahovárať lži, než čeliť skutočnosti.
Pravdou je, že veeeeelmi veľa žien aj tak muža neopustí a je to aj pochopiteľne.
Avšak to je už o tom, čo chce ona..
Ženám tu ide len o to, aby videla realitu takou, aká je.
Možno dotyčná slečna ešte nie je jeho milenka, ale ako je vidieť, ľahostajná mu tiež nie je.
Zaujímalo by ma, koľko krát ten pako napísal slová " chýbaš mi a poslal pusinky" vlastnej žene, ktorá je doma s jeho deťmi.
Ona ho opustiť nemusí, a asi to ani neurobí, ale aspoň bude vedieť, že ju klame a nemá sa na neho spoliehať. Láska má byť obojstranná.
Prečo by mu mala dávať všetku lásku, zatiaľ čo on túži po inej ?
Čím skôr si to uvedomí, tým lepšie pre ňu.
Ak mu to chce tolerovať, nech to toleruje. To je už vec každej ženy, ako sa k tomu postaví. Ale nemôže slepo veriť, že je pre neho tá jediná..

jana_eyre_2
27. feb 2021

@ivca88 v podstate v to, že je pre neho jediná, nemôže veriť žiadna žena, ani tá, ktorá na podobnu komunikáciu nikdy nenarazila..

retatka
Autor odpoveď zmazal
komplikovana
27. feb 2021

Pozri sa, je dospely chlap a zakazovat mu pisanie je detinske a cim viac budes zakazovat, tak viac bude zatajovat. Vobec neries tu dievcinu a ani ju nekontaktuj, len sa spytaj svojho chlapa, preco ma potrebu kamaratky a preco mu ty ako manzelka nestacis. Nech ti to pekne vysvetli. Dalej, venuje sa tebe a detom dostatocne? Mate cas iba pre seba ako par? Mozno naozaj ta konverzacia nic neznamena, tie srdiecka a pusinky to su take infantilnosti. Ja ich napriklad v konverzacii pouzivam iba s rodinou a najlepsimi kamoskami. Poslanie srdiecka nemusi znamenat, ze niekoho milujeme. Ako to vidi on?
Dopraj si cas, uvidis ako sa to vyvinie.

mamusa34
27. feb 2021

@fino tiež pravda no ..ak sa ľúbia môžu skúsiť znovu a znovu .je to na nich .zmeniť 🙂všetko....keď nejde o život..

kassandra25
1. mar 2021

@zienkadomaca01 nie je to take zle.

zienkadomaca01
autor
2. mar 2021

Baby takze.. Sme si pokrycali, poplakali povysvetlovali..chce ma s nou zoznamit.. Ja nechcem, povedal, ze nikdy medzi nimi viac nebolo, ze rodina je pre neho najviac.. Napisal jej, ze uz ju nebude nijako kontaktovat, ze mi to vadi a podobne.. Ona mu odpisala, ze ju to mrzi, ze sa hnevam a ze to chape a ze ju by nikdy nenapadlo mat s nim nic intimne, ze ho brala ako kamarata a oporu, ale ze konci aj ona, ze ked mi to vadi... Dal mi to precitat... Plakal, ze on nechce o nas prist, ze on mi ju chcel predstavit, ze urcite by sme si rozumeli, ale ze sa bal ako by som to zobrala, ze ona sa rozisla s chlapom, ze by to cudne vyzeralo... Ze ma miluje a tak.. Takze to polatame kvoli detom.. Inak sa fakt snazi teraz.. Tak uvidim.. Heslo.. Opatrne a pomaly

majka4555
6. mar 2021

@zienkadomaca01 noo ok a to bola podla neho v pohode vyhovorka, ze to je kamaratka a bal sa Ti ju predstavit? To ako keby si moj muz teraz najde daku kamaratku na pisanie alebo na stretavanie? To k comu je dobre...mna napada len jedna otazka, co mu vo vztahu chyba ked ma potrebu si hladat kamaratky a kamaratky naco? A este si pise potajomky druhykrat...no uprimne? To nebude len taka kamaratka na pisanie....vie ona vobec, ze je zenaty? Ja by som ju kontaktovala a uvidis aj podla jej reakcie...ale teda muz by stratil u mna doveru a trvalo by to dlhsie aby mu odpustim a hlavne opat verim....to by musel dokazat...zamestnaj ho...daj mu deti, domacnost na starost,..

Strana
z2